Daemonultimate Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Značka ZRC navazuje na hodinky NORTH Adventure z roku 2018 novým modelem Grands Fonds South Adventure WATCH, který se vypraví na dobrodružnou cestu jižním směrem do neprobádaných fjordů chilské Patagonie. Tuto cestu si naplánovali dva dobrodruzi Frédéric Presles a Cristian Donoso, kteří se zároveň stali ambassadory této hodinářské značky. Hodinky mají monoblok pouzdro, které je vodotěsné do 1000m. Pohání je strojek s automatickým nátahem Sellita SW200-1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Docela teď přemejšlim nad tím monocoque/monoblok pouzdrem- to dýnko vypadá jako šroubovací nebo to příjde jen mě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Mně to přijde úplně stejně. Leda, že by ten monoblok byl ukrytej uvnitř jako ježek v kleci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 před 15 minutami, sashator napsal: Docela teď přemejšlim nad tím monocoque/monoblok pouzdrem- to dýnko vypadá jako šroubovací nebo to příjde jen mě? Panerai má naklapávací dýnka co se tváří jako šroubovací, tak třeba je to podobnej fake koncept Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Tady je krátké promo ZRC a je vidět, že to pouzdro je nejspíš klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Tak teď nevim, kdo ten pojem špatně pochopil už víc klasický to pouzdro ani být nemůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 No je to divný, na mojí straně v překladu asi chyba nebude, ale třeba se pletu such as its 1’000 meters of water-resistance, ceramic bezel and Monobloc case construction Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 (upraveno) před 26 minutami, Daemonultimate napsal: No je to divný, na mojí straně v překladu asi chyba nebude, ale třeba se pletu such as its 1’000 meters of water-resistance, ceramic bezel and Monobloc case construction Já sem ty zmatený stránky projel a o monobloku nic nenašel. Co je single piece housing však nevím Pressure resistance tested at 1000 m • Steel/ceramic bezel • Single-piece housing https://south-adventure.zrc1904.ch/en/home/ Upraveno 13. dubna 2022 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 před 41 minutami, Dokusan napsal: Já sem ty zmatený stránky projel a o monobloku nic nenašel. Co je single piece housing však nevím Pressure resistance tested at 1000 m • Steel/ceramic bezel • Single-piece housing https://south-adventure.zrc1904.ch/en/home/ To bych si vyložil taky jako monoblok, já čerpal tady http://oceanictime.blogspot.com/2022/04/zrc-grands-fonds-south-adventure-watch.html?m=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Ten monoblok je zmíněnej ve vícero zdrojích a i přímo na jejich stránkách. Prostě jsou to jelimani a asi neví, jak má takový jednodílný pouzdro vypadat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se