RobertPlant Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Ahoj, Dorazila mi z německýho amazonu nová bible o navinách a je moc pěkně udělaná a edukativní. Přispíval do ní Fred Mandelbaum (watchfred), neboli asi největší odborník na vintage breitling na světě. A je to na výsledku hodně znát. Z knížky jsem jako navi pozitivní nadšen, tak pokud máte naviny a nemáte tuto knížku, tak je povinnost ji sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Super bichle. Je dobře, že do ní přispíval Fred. Konzultoval jsem s ním před rokem jeden navi kousek, co mám - Navitimer boxed 10. Sbírku a přehled má neskutečný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Tak tohle vypada velmi vydarene. Jdu se po tom podivat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Tak super, právě mi odpadlo hledání... už vím, na koho se obrátit, až budu hledat konkrétní typ Navitimerů jako třeba tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 23. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Obrátit se můžeš na Freda nebo přímo na mě, když se podívám do taháku PS: Obrázek pro znalce Červeného trpaslíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Nevěděl jsem o této knize . Zajímavé a rád se na ni také podívám. Díky za info zde jinak bych o tom ani neslyšel:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 a dneska na Hodinkee pěknej příběh o tom, jak Willi Breitling ukradl Carpenterovi hodinky, předvídaje jejich nekonečnou hodnotu: https://www.hodinkee.com/articles/scott-carpenters-breitling-cosmonaute-the-first-swiss-wristwatch-worn-in-space Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 25. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 (upraveno) Moc pěkný článek od Jeffa Steina (OnTheDash zakladatel). Díky za sdílení. Sem se to do vlákna pěkně hodí. Upraveno 25. května 2022 uživatelem RobertPlant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se