HB63 Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Pokud má někdo zájem,věnuji vrak těchto Poljotů na náhradní díly. Snad by se z nich dalo něco vytěžit.Případně se o součástky můžete podělit.
ricous Odesláno 15. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 HB63 napsal: Pokud má někdo zájem,věnuji vrak těchto Poljotů na náhradní díly. Snad by se z nich dalo něco vytěžit.Případně se o součástky můžete podělit. Já bych měl určitě zájem o to "kolečko s pérkem". Díky moc - posílám SZ.
ELDA76 Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 popshop napsal: Kolko kusov? Poslal jsem SZ
carpaccio Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 HB63 napsal: Pokud má někdo zájem,věnuji vrak těchto Poljotů na náhradní díly. Snad by se z nich dalo něco vytěžit.Případně se o součástky můžete podělit. Zdravim Zajem v teoreticke rovine by samozrejme byl, ale s ohledem na Vase oznaceni "vrak" se obavam, ze je Vaase nabidka urcena spise kolegum, nebot plast jiz jiste prisel o nemalou cast chromu a i znacnou cast kovu, nebot je taktez "vykousan... Udelate mi radost a sdelite mi, ze se mylim?
ricous Odesláno 15. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 carpaccio napsal: Zdravim Zajem v teoreticke rovine by samozrejme byl, ale s ohledem na Vase oznaceni "vrak" se obavam, ze je Vaase nabidka urcena spise kolegum, nebot plast jiz jiste prisel o nemalou cast chromu a i znacnou cast kovu, nebot je taktez "vykousan... Udelate mi radost a sdelite mi, ze se mylim? První cesta Poljotů povede do Sudet - po odebrání mnou požadovaného dílu je nafotím a hodím sem pro další případné zájemce.
carpaccio Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 ricous napsal: První cesta Poljotů povede do Sudet - po odebrání mnou požadovaného dílu je nafotím a hodím sem pro další případné zájemce. No, tak hlavne pozor.. Sovetsky bazmek v Sudetech.. At nam ten vrak neodsunou Predem dik za info o stavu zbytku & hodne stesti s Tvym koleckem
ricous Odesláno 19. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Velký dík HB63 - Poljoty dorazily v pořádku a momentálně se nachází u hodináře, budou darovat potřebný orgán (i přes svůj věk a stav to vypadá, že použitelný). Ještě jednou díky, po ozdravné kůře dám ostatním vědět.
ramon Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 ELDA76 napsal: No zatím to zní jak pohádka, uvidíme výsledek. Tulipán s.r.o. už taky nic nemá. Toto je jejich dnešní odpověď : "vzhledem k tomu, že se jedná o poměrně starý model, nemáme a ani nejsme schopni zajistit dané náhradní díly."To je dost divné, protože se tyto hodinky vyrábějí a u Levenberga jsou k mání, jmenují se myslím Sturmanskie retro, nebo tak nějak...a o strojku nemluvě, myslím že nedostál takových změn, aby díly nebyly zaměnitelné s těmi současnými. Spíš to vypadá jako malá ryba pro ně tady ty desetikorunové položky. Jinak celý nový strojek jako díl mají za 3000.
ELDA76 Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Včera jsem mluvil p. Sentenským a poprosil mě, abych vyřídil tomu z vás, co si u něj objednal asi datová věnec nebo něco takového aby se mu ozval.
ricous Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 ELDA76 napsal: Včera jsem mluvil p. Sentenským a poprosil mě, abych vyřídil tomu z vás, co si u něj objednal asi datová věnec nebo něco takového aby se mu ozval. To budu já - díky za info, v úterý mu zavolám a domluvím se. V pondělí bych měl vědět, jestli se zdařila implantace z těch, co poslal HB63.
lupin Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Tak jsem konečně našel diskusi o poljotech,které jsem zdědil po otci.A to díky zjištění čísla.Jinak jsem nic nemohl dlouho najít tak sorry za prudění.Cena už mě je asi taky jasná,zrovna končí jedny na aukru.Zítra volám panu Sentenskýmu.Potřebuji nové sklíčko a korunku na ovládání lunety.Díky klucíííí.
ELDA76 Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Dneska jsem s ním mluvil. Korunky a tlačítka sežene, ale sklíčka prej nejsou.
carpaccio Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Odesláno 4. března 2009 Pratele, nerad bych nekoho zrazoval, ale spis pro vsechny pripady dam k lepsimu vysledek sveho snazeni.. V uvodu musim predeslat, ze pan Sentensky je neskonale ochotny a mily pan a rozhodne mu nelze davat cokoli z nasledujiciho za vinu. Nicmene: Objednal jsem od p. Sentenskeho dvojici tlacitek pro ovladani chronografu. Tlacitka dorazila, zanesl jsem je k hodinari. Jedno z nich nepasovalo ani do jednoho z otvoru v mych Poljotech, druhe pasovalo do kterehokoli z nich. Volal jsem p. Sentenskemu - a ze pry se to muze stat, tak ze mi posle jinou sadu. Tak jsem mu puvodni tlacitka odeslal zpet a prisla (podotykam, ze zavratne rychle) druha sada. I odebral jsem se zpet k hodinari - a, verte neverte, opet se mu povedlo vymenit jen jedno tlacitko. S ohledem na to, ze to, ktere mam nyni nainstalovane nove, pasuje do obou "otvoru", usuzuji, ze chyba neni v hodinkach, ale v nejakych nepresnostech v novych tlacitkach.. Trochu mne to zklamalo, napotreti jsem jiz p. Sentenskeho neprudil a rozhodl jsem se pockat, zda se objevi nejaky vhodny kousek na kanibalizaci, ale musim priznat, ze na tak dlouhou anabazi mne vysledek trochu zklamal. A to prechazim fakt, ze vymenene tlacitko ma bohuzel jiny, mene prirozeny, chod... Inu, asi soveti rysovali se znacnou benevolenci... Nebo zahlodal zub casu... Tak ci onak, budte pripraveni na to, ze vymena tlacitek se u tohoto modelu muze znacne zkomplikovat.
lupin Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 Díky za odpovědi.Já měl představu,že bych je panu Sentenskému doručil ,popřípadě i odvezl,dcera studuje v Opavě. A on mě je zkusil popřípadě opravit!? Teď jsem dorazil z práce,zítra mám volno, tak mu určitě zkusím zavolat..
ELDA76 Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 Tak už je mám doma, když jsem s ním mluvil, tak taky říkal něco o tom, že měl problémy s tlačítkama a že musel objednat novou sadu s delšíma nožičkama. Pro orientaci sem dám cenu dílů a práce: Číselník + výměna ? 160,- Sada ručiček + výměna ? 130,- Korunka + výměna ? 40,- 2x tlačítko + výměna ? 120,- Nové víko ? 50,- 2x korunka (nechal jsem si poslat náhradní) ? 60,- Nato že jsem předtím kontaktoval snad všechny prodejce poljotů a různé hodináře tak s panem Sentenským jsem moc spokojený.
lupin Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 Promiň ,ale furt jsem z toho jelen.Posílal ti materiál nebo ti to i opravoval.Ty ceny jsou super!!!!
ELDA76 Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 lupin napsal: Promiň ,ale furt jsem z toho jelen.Posílal ti materiál nebo ti to i opravoval.Ty ceny jsou super!!!! Hodinky jsem mu poslal na opravu poštou a opravené a seřízené jsem si je dneska vyzvednul. Ty ceny jsem opsal z paragonu. Možná ti to dá dráž, aby taky něco vydělal. A ještě perlička. Žádná dobírka, v zásilce s hodinkami jsem dostal paragon s číslem účtu kam mám poslat peníze. NEUVĚŘITELNÉ
lupin Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 Tak jsem mu teď volal.Mám hodinky poslat vše vymění(korunky,tlačítka ,ciferník,ručičky) ,vyleští sklo.Cenové relace O.K.!!!Jsem natěšený ještě jednou díky kucíííííí!A díky za toto forům ,doteď jsem hodinky nenosil a teď tu sedím denně. Na závěr perlička. Otec poljoty koupil přímo vedle Rudého náměstí v Moskvě.Naši tam byli přesně v době ,kdy zemřel ,,soudruh,, Brežněv a výlet se jim nuceně protáhl o dva dny!!!!Hustý co. Tak čau a díky Lupin...
Jirka Zubek Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Ahoj chlapi...nevíte o někom,kdo by dal do kupy tohle hodinářské puzzle ? Vysvětlím...hodinky koupeny cca 1991 v PLR jako originál SEIKO...po ročním nošení se ulomila osička korunky a hodinář v našem městě mě upozornil,že vevnitř je mechanismus zn. Poljot a na ten nemá náhr. díly A hodinky zapadaly prachem...jen jsem je kdysi trochu rozebral,abych zjistil jak to funguje...myšlení puberťáka Za případné nápady předem díky PS:Toto forum jsem našel až dnes díky kolegovi a někteří jste teda dobří pacienti
VS Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 (upraveno) Tak jsem vám to rozložil, složit už to dokáže každý blbec Dobrý začátek. PS: Chybí ti tam jeden dzindzik. Upraveno 5. ledna 2011 uživatelem VS
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se