nicomnik3333 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Ahojte, vcera pri citani internetu som narazil na tuto zaujimavu limitku. Rozmer spat ku korenom 36,5 , limtka 250 ks. Myslim ze velmi zaujimavy pocin. Dufam ze sa k jednemu kusu dostanem. Co na ne hovorite? https://www.hodinkee.com/articles/push-a-button-for-worldtiming-weirdness-with-the-oris-holstein-edition-2022-full-steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Jsou parádní Jen nevím k čemu je to malé okénko u "9" na pravém subcifru... že by zobrazení AM/PM u druhého času? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Ano, to je indikátor AM/PM (bílá/černá). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 mohli byt vacsie...nesedi mi to proporcne s nozickami, plus tie 2 velke pushery a korunka, aj to plus minus mi vadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Je to parádní kousek, ale ta velikost je naprd. kdyby to bylo alespoň 42-43 mm tak je to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Krása, i značku mám docela rád, jen ta velikost je naprd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Hmm, veľkosť je fakt zúfalá. Človek si ich dá dolu z ruky a už ich nenájde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 před 9 hodinami, McStinger napsal: Hmm, veľkosť je fakt zúfalá. Človek si ich dá dolu z ruky a už ich nenájde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se