Conrad Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 (upraveno) Na Vyšehradské jsou dva noví příjemní chlapíci, zatím jsem nich měl jen drobnosti, ale vypadají šikovně a jednání je velmi přátelské, tady je link na jejich stránkyJako perlička mladší má vystudovanou vysokou- mezinárodní vztahy,.ale šel raději dělat hodinařinu.http://hodinarstvi-vysehrad.cz Upraveno 7. března 2018 uživatelem prischera Opravil jsem nefunkční odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 přestavěli krám a nabízejí i Seika, Junghansy i Orienty. Ještě jiný značky a primky z frydku, co tam prej zbyly po předchozí provozovně. Je to nadějný tým, ale výrazně dražší. *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Dražší jsou. Já si tam ještě u původní sestavy nechával dělat Suma (seřízení,promazání atd). Stálo to asi 1800. Kolega z práce to samé na Riki Watanabe u nových majitelů a platil 3000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Tady je o pánech krátké povídáníhttps://iluxus.cz/2018/03/18/kdo-opravi-hodiny-a-hodinky-ktere-se-dedi-z-otce-na-syna/ Já to tam byl nedávno omrknout kvůli Seiku, oba ho mají rádi a další servisní místo se vždy hodí. Navíc to tam mám kousek. Oba jsou opravdu moc příjemní a je vidět, že je to baví. Já obdivuji, že dokázali změnit své zaběhnuté životy a dali se na hodinařinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Jak tak koukám jak se šplhají ty cenovky, tak doba kdy jsem dávat namazat kdejakou nálezovku je asi už dávno pryč. Dnes už člověk váhá jestli si dát vyčistit i Seiko pětku, za 3 talíře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Ani se nedivím.. když pinzeta stoji 1000,- lupa 500,- natahovač 9000,- Vibrograf 45000,- a tlakovka 160000,- a kde jsou ostatní náklady jako nájem, mzdy atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Paní Pečánková má provoz na Malé Straně.https://www.hodiny-opravy.cz/#utm_source=firmy.cz&utm_medium=ppd&utm_campaign=firmy.cz-611863** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Jenže paní Pečánková má velké dlouhodobé problémy s krční páteří a už díky tomu opravuje jen velké hodiny, náramkové hodinky přestala opravovat. Mluvil jsem s ní nedávno telefonicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Je to tak v poslední době už dělala jen s krční ortézou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Mel jsem u panu na servis primky a spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Měl jsem u pánů své Citizeny na kompletní servis a krom skvěle odvedené práce, zajímavého povídání o hodinkách, je evidentní jejich láska ke všemu (kvalitnímu), co tiká. To mě moc baví. Moc je doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se