Přejít na obsah

Dushakxův „PODKOBEREC”

Dushakx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 452
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nemůžu si pomoct, nic proti Sinnům, ale ty Spirity sedí tvému stylu více (subjektivně). Btw. pokud se jich budeš chtít v budoucnu zbavit, ozvi se 😉 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@berczoKolekce hodinek má být různorodá(v mém podání “různorodá” nebude asi nikdy velký cirkus :)) Jsem z nich zatím úplně paf. Spirity mám moc rád, ale taky se nehodí úplně na vše. Nad značkou Sinn jsem kroužil dlouho, řekl jsem si, když už mám mít něco nového, tak ať mi to v hodinkovnici trošku vykoukne, alespoň nějakým prvkem. Původně jsem mířil na Tudory(BB58/Pelagos). U50 naživo vyhrály. Ač to z fotek nevypadá, tak pro můj sportovní styl života se poměrně hodí:) Na hodinky typu Tudor mám asi ještě čas. Kdyby mě přeci jen v budoucnu omrzely, tak si tě píšu do deníčku 🤘🤣

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

Tyhle jsou všechny z CNS - ty klasické “Original” (hnědá, hořčicová) šly s kvalitou nahoru. Už jsou pěkně prošité a materiál působí robustněji. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 14. 1. 2025 v 8:58, Dushakx napsal:

Jedny hodinky - čtyři styly! NATO ONLY!  Který u vás vede? 

IMG_8813.jpeg

Za mě tenhle šedý. Navíc koukám, že byl i první focený, tedy bych volil stejnou první volbu jako ty. 🙂

Bral si U50 s tegimentem, nebo bez? Máš k nim i tah? Jak se ti nosí v porovnání ze Spirity?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...