PetrSefl Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 před 4 hodinami, Dushakx napsal: Želvy se fotí prostě samy! BTW @Pepino777dnes jsem cvakl i Citizeny, tak je tu v dohledné době dám. Klasika největší a super foto, jako z katalogu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 3. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 3. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 @Pepino777Jedna rychlovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 Jsou proste bozi! Tak me napada, jsou jeste vubec v prodeji? Kdysi jsem je videl v koscomu a prevapilo me, ze jsou relativne male. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 4. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 Jeden starší kousek, který teď už jen odpočívá v hodinkovnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Ty jsou krásně jednoduché. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 V 3. 2. 2024 v 20:22, Dushakx napsal: @Pepino777Jedna rychlovka Toto jsou paradni jednoduche odolne hodinky snad na vse. Mas je krasne nafocene. Je velka skoda ze nezachivali proporce puvodnich, vcetne mirne klenuteho skla. Nechapu proc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 5. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 @ATOMVenku je nová verze, která se blíží více tvému popisu O chlup větší, klenuté sklíčko a pouzdro, které kopíruje zápěstí. https://www.helveti.cz/citizen-promaster-tough-super-titanium-bn0241-59h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 5. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Tyto mi dělají opravdu radost! Jednak je to vzpomínka na super akci a zároveň jich na celém světě existuje pouze třicet kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 7. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 (upraveno) Upraveno 7. února 2024 uživatelem Dushakx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 7. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 Dnes double post, ale nedalo mi to. Nová limitované edice modelu Tonnerre od švédské značky Nezumi. Celkový počet 150 kusů, velikost pouzdra 38 mm, uvnitř tiká meca-quartz od Seika. Hodinky mají telemetrickou stupnici kolem indexů, na které si můžete změřit vzdálenost např. blesku od vaší pozice. Safírové sklíčko má slušnou antireflexní úpravu. A hlavně ty barvičky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 Pěkná hračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 8. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 V tomhle sychravém počasí jsou takové hodinky skvělá vzpruha! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 Tož není to tak hrozný.Mě se to líbí a barvičky mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 8. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 Čekal jsi větší cirkus jo? Ty barvy se povedly, jsou takový pastelový a úplně to nekřičí :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 Moc pekne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 Tak jak jsi mi to napsal,tak jsem přemýšlel co to asi bude za kolotoč.Ale vypadá to dobře,tož si jich pořádně užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 před 2 minutami, ATOM napsal: Moc pekne hodinky Vy dva by jste si to měli spojit,oba máte perfektní hodinky a žůžo fotečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 8. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 @mlsoun1 @ATOMNo budeme muset dat nekdy nekde pivo nebo neco @AkamDěkuji, ty jsi pořád OWG? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 před 10 minutami, Dushakx napsal: @mlsoun1 @ATOMNo budeme muset dat nekdy nekde pivo nebo neco @AkamDěkuji, ty jsi pořád OWG? No teď na cestách Seiko, ale opět jsem přezul a ta pohodlnost 36 je nebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se