Přejít na obsah

ANKETA - JAKY REMEN/TAH K BREITLING B-1

spiderer

REMEN x BREITLING B-1  

49 hlasů

1. 1. Jaky remen/tah se Vam na hodinkach libi nejvice?

• Originalni ocelovy tah Breitling
      32
    • Originalni cerny kaucuk Breitling
      4
    • Cerna kuze od Simona s modrou aplikaci
      2
    • Modra kuze od Simona s bilym prositim
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Tak a jeste jedna podobna anketa, tentokrat na tema B-1 ;)

Fotky pro doplneni ankety jsou zde:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Giliusi mas pravdu, zatim me nic nepresvedcilo o tom, ze by bylo lepsi nez tah, kterej me bohuzel pekne se*e nebot mi prijde, ze ten Pro I nebo jak se to jmenuje je v tehle cenove kategorii jeden z nejslabsich tahu se kterymi jsem mel tu cest a to tak, ze komplet vcetne spony.. bohuzel, jak rad bych tam dal neco hezciho od B kdyby to slo :(

Odkaz ke komentáři

Alda napsal:
Já jsem někde viděl B1 na nato strapu s kompasem. Takže já jsem jednoznačně pro tuto kombinaci ;) Aha tak to jsou emergency.

http://www.vansairforce.net/review/Brietli...ency_review.htm

Nato strap me zatim neoslovil na zadnych hodinkach, a asi ani kompas by to nezachranil ;) Je fakt, ze to jsou poradny instrumenty, ke kterym nato remen typove pasuje, ale me to proste nebere ;)

Odkaz ke komentáři

Baker napsal:
Ja ho na hodinka mel asi hodinu, stridam remen s kaucukem a musim rict, ze kaucuk je asi nejpohodlnejsi.

Ja kaucuk nosim celkem casto na SF a k nim podle me sedi vyborne, jen ty B-1 jsou proste takovy - nevim jak to rict: uzpusobeny na tah ;) Az budu mit nekdy cestu do centra tak se asi v Detailsu zastavim nakouknout jestli ten modrej kaucuk budou mit a uvidim co a jak ;)

Hele Viktore nevis nahodou kde by se dala sehnat carbonova "latka/kuze" nebo co to je? neco jako koupit na miru kuzi, latku atd, tak nekde sehnat treba 50x50 cm carbonu? Nemuzu najit zadnej pro me odpovidajici carbonovej remen, tak vymyslim jak to poresit aby mi ho vytvoril simon ;)

Odkaz ke komentáři

spiderer napsal:
Hele Viktore nevis nahodou kde by se dala sehnat carbonova "latka/kuze" nebo co to je? neco jako koupit na miru kuzi, latku atd, tak nekde sehnat treba 50x50 cm carbonu? Nemuzu najit zadnej pro me odpovidajici carbonovej remen, tak vymyslim jak to poresit aby mi ho vytvoril simon ;)

Co zkusit toto, za tech par babek ...

Odkaz ke komentáři

Baker napsal:
Zkus se jeste poptat lidi kolem motorek, mam pocit, ze bracha ma bundu z podobneho materialu.

Kdyz ja lidi kolem motorek moc neznam :crying_anim: Asi to necham ulezet a az na neco narazim tak to zacnu resit, remenu mam dost, tak se nebudu nervovat tim, ze nemuzu sehnat carbon ;)

Odkaz ke komentáři

YPO napsal:
nech je na tahu - guma se k nim moc nehodí a řemeny také ne, je tam už moc modré barvy

Vypada to tak, na tahu je nosim uz tyden a ostatni remeny tam sli prvni den na zkousku a ted na foceni, ale bohuzel narozdil od SF tam proste jinej remen nez puvodni tah nepatri.. bohuzel, rad bych ho vymenil.. ;)

Odkaz ke komentáři

spiderer napsal:
Premyslel, ale nevim kde sehnat nejakej poradne vypasenej mesh s rozteci 22mm ;) Dokonce ani nevim kolik stoji origo mesh od Breitlingu, mate nekdo predstavu? ;)

Hele mně se ten PRO I tah zase tak špatnej nezdá. A to tah na B nijak moc nepreferuju. Dvojka je sice znatelně lepší, ale kvůli tomu jej nebudeš kupovat, že... S tím meshem si nejsem úplně jistej. B1 podle mě nejsou hodinky vhodný pro tento typ tahu. Mesh je v mejch očích prostě moc "heritage" nebo "vintage" jak kdo chce. A B1 jsou naopak hodinky, které dávají zcela zřetelně najevo svůj technicistně-profesionální původ. A dát na ně mesh by znamenalo křížit šikanzen s povltavskou lokálkou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...