Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pekný večer všetkým,

pri dnešných potulkách internetom ma zaujali švédske hodinky Gustafsson & Sjögren. Počuli ste už o nich niečo? Informácie mám len z ich internetovej stránky (na fóre som nič nenašiel), vzniknúť mali v roku 2008, keď sa spojili výrobca nožov Johan Gustafsson a hodinár Patrik Sjögren. V útrobách tiká srdce ETA 2824-2.

Ďakujem za všetky informácie :santa:

Odesláno

Doplním aj nejaké obrázky, konkrétne obrázky druhého vyrobeného exempláru FIRE značky Gustafsson & Sjögren so strojčekom ETA 6498. Podľa špecifikácie je púzdro vyrobené z nerezovej ocele pokrytej elektrochemicky vrstvou titánu. Zadný kryt je titánový, korunka je z damacénskej ocele. Strojček ETA je prispôsobený a upravený firmou Soprod.

A teraz sľúebné obrázky:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Jen by mě zajímalo, od čeho jsou na strojcích ty příšerné vrypy.

To je tzv. "filework", technika zdobení, která se zcela běžně používá např. při stavbě custom knives. :smoke:

Odesláno

Ty hodinky co jsou na fotkach v druhem prispevku jsou jedny z nejosklivejsich hodinek, ktere jsem tady za ty skoro dva roky na chronomagu videl.. fakt smekam, takhle nepovedenj mismas se jen tak nevidi.. :crying_anim02:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Narazil jsem na ně dnes - uvažoval jsem o koupi jednoho jejich nože. Některé použití damašku se mi celkem líbí - třeba u modelu Lava. Jinak ty ceny jsou dle mě nereálné - to nože mají o poznání lepší poměr cena/výkon...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...