Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník
Odesláno
To jurgen: Když už jsi sem dal ty JLC Aston Martin, tak co říkáš na AP Millenary Maseratti LE (sice nad rozpočet, ale co). V reálu můžou být zajimavé. Pouzdro sice není nijak agresivní, ale číselník se mně líbí.http://www.essential-watches.com/brands.aspx?ID=1

podla mna su zbytocne preplacane.. a ani by som nechcel hodinky spojene z autom, hodinky su hodinky, auto je auto..

dneska som bol pozret jlc a iwc, chcel som to definitivne vyskrkat, ale nazivo te hodinky vypadali vsetky dost slusne (omnoho lepsie jak na fotkach), vedel by som si asi vybrat.. dufam ze ma takto prekvapi aj royal oak..

• Odpovědi 202
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno
tenhle design hodinek se mi moc líbí napadá vás jaké značky mají něco podobného. Vím jenom o Brequet.

Podívej se na Jaquet Droz, Frederique Constant, JLC, Girard-Perregaux, Blancpain ho dává pod dvanáctku, Glashütte snad má taky něco podobného a Perrelet s tourbillonem se mi líbí nejvíc:

perrelettourbillonvolantkg1.jpg

Odesláno

To jurgen: S tím ústavem bych to neviděl tak tragicky. Když jsem si poprvé zkusil dát na ruku hodinky, které jsem si následně, asi za 1,5 měsíce koupil, tak jsem nebyl schopný celou noc pořádně spát. Ale neboj se, ono se to upraví!

Odesláno

Jo a jestli si dobře pamatuju, tak ty hodinky si vzal Arni v Terminátorovi 3 z otevřeného auta, které stálo před hospodou. No já si taky nechávám hodinky běžně v autě. :)

Odesláno

...Arnie se podílel osobně na vývoji - spíše designu, hodinek do T3, hodinky jsou na zadním víku opatřeny logem T3 a vyrobilo se omezené množství (jak jinak), jsou to ohromný cibule a tlustý a drahý :-)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tady jsou v titanu na Ebay za 35 tis. USD u Jewels In Time of Boca:

APT3titanJoT.jpg

• po měsíci...
Odesláno

presiel zhruba mesiac, mohol by som to tu trocha updatnut:

vprvom rade te UN vyhadzujem, to bolo chvilkove pomatenie...

a miesto nich pridavam:

breguet type xx aeronavale, resp. transatlatique (rozdiel akorat datum), konkretne:

picture.JPG

picture.JPG

picture.JPG

picture.JPG

TypeXX.jpg

BreguetXXB.jpg

tento model vypada zer schön, ovsem to je bud minulost alebo naky kompletny blud co uz neviem kde som nasiel:

BRE_100.jpg

co nechapem, pretoze bez toho chronographu vypadaju odost lepsie a predpokladam ze aj cena by bola nizsia.

takze momentalny list vypada takto:

1. ap royal oak 15300

2. breguet marine big date

3. breguet type xx (tr. alebo ae. 40x14mm)

te type xx sice nesu 100% genialne, ale napr. aeronavale z kozenym remienkom sa da zohnat za polovicu rozpoctu, kdezto marine big date je problem nacpat do tych 10k a tez by sa mozno zopar vyhrad naslo.

k ap royal oak - cena na slovensku 350k sk (12k usd).. na nete sa daju zohnat aj za $8k.

nedavno som ich videl (komplikovaniejsie modeli) na letisku v holandsku, tam sa za tu slovensku cenu dali kupit uz docela preplacane..

vypadaju gut, aj ked zase netvrdim ze som to tam rovno vykradol, ten dojem znich neni az taky jak som dufal..

casu mam (bohuzial) este dost, momentalne sa mi docela "dari".. nebudem to rozvadzat, ale nove hodinky by mi mohli pripominat aj nieco lepsie... uvidime za mesiac..

ps. akorat kukam este:

MC02.jpg

skoda ze tam je tolko farieb, zavana to trocha kolotocarstvom.. uvidim, mozno to aj zaradim, zas 1/3 rozpoctu je trocha argument a uplne spatne nesu.. tazky vyber..

edit:

tak este jedno ps:

iwc portuguese za $4.7

IW371417.jpg

resp. $7.4:

IW544203.jpg

sice sa mi nehodia k teplakom... ale ak nieco z iwc, tak tieto a za taketo ceny..

http://www.gemnation.com/base?processor=ge...fType&type=IWCw

hm.. no idem racej spat.

Odesláno

breguet XX type skvele hodinky s peknou minulosti, ale pokud bych si kupoval breguet, chtel bych breguet kalibr, tady v tech byl vzdycky valjoux a tusim, ze ho tam davaji stale

Odesláno
breguet XX type skvele hodinky s peknou minulosti, ale pokud bych si kupoval breguet, chtel bych breguet kalibr, tady v tech byl vzdycky valjoux a tusim, ze ho tam davaji stale

Nevím, jestli v některých starších modelech Type XX byl Valjoux (fly-back?), ale současné modely mají vlastní kalibry Breguet 582 vycházející ze strojků Lemania.

breguet_58x.jpg

Odesláno
jurgen, sorry, jdeš dolu. Vrať se ke kořenům -  AP !!!

neboj sa, te su stale daleko na prvom mieste, ale musim mat volaco v zalohe :)

Odesláno

Jurgene, přiznej to - už je máš a vybíráš si druhé -logicky trochu jiné zaměření (chronograf) - už jsi přece na foru více, než celý měsíc!! :) Ledaže bys byl výjměčně imunní jedinec....

Viktore - co prosím?? brequet dává do svých hodinek valjou, nebo lemanii?? Konec legendy, a jak ubohý......... /nic proti těm strojům, lemania je mi nadevše sympatická, ale brequet...., je mi do brequ - to je fakt, ajko když jsou v bugatce vlastně dva spřažené motory z pasáta - fuj tajfl tahle doba!!!

Odesláno

inac samozrejme suhlasim z cigim, pokial to nema vlasny poriadny kaliber, tak absolutne nechapem tie ceny. zaco?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...