Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S potěšením zakládám pro Toma toto hodnotící vlákno.

Byla to má první výměna zde fóru a zároveň velmi příjemná zkušenost. Jen škoda, že jsme mohli "pokecat" pouze online.

Toma bych mohl zároveň rovnou nominovat  do vlákna gentlemani fóra. Ihned mi nabídl, že mi pošle své Longines předem na vyzkoušení a pak se teprve mohu rozhodnut, zda je vrátím a nebo mu pošlu ty svoje v menší velikosti.

Všem tedy mohu jen doporučit a těším se někdy na příště.

Odesláno

Super nápad založit toto hodnotící vlákno pro Toma. Taky jsem se k tomu chystal, ale předběhl jsi mě.
Já moc nejsem na psaní různých hodnocení apod. Nicméně tady je to opravdu zaslouženo.
Kupoval jsem Longines Hydro Conquest.

Tom mi ochotně ukázal hodinky přes video, nafotil nové fotky a ještě poslal dopředu na vyzkoušení. Po dvou dnech už jsem byl k mé velké radosti hrdým majitelem nových hodinek.

Opravdu mohu Toma doporučit, klobouk dolů před takovým přístupem :)

• po měsících...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Velice rychlé a solidní jednání, k finále u celkem levných hodinek nechtěl zaplatit zásilkovnu, což mi došlo až po zaplacení, ještě jednou Tomovi děkuji.

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Přesně takhle bych si představoval perfektní obchod. Blesková dohoda, průběžně info o odeslání i doručení (prováděli jsme výměnu). Prostě vše, co jsme domluvili, platilo na 100%.

Děkuji a doporučuji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...