fsu2222 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 ještě přidávám fotku strojků. děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Jsou to oboje hodinky ze 60. let. Skutečně ty druhé dostal děda až v 80. letech? A i do důchodu šel dost brzy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 v biblii som ich nenašiel pozeral som zle??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
areuratty Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Panove, nevite nekdo neco blizsiho k tomuto krasnemu damskemu modelu?Tusim, ze ma kalibr 66, ale zajimalo by mne vic informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 areuratty: model 66 129 3 s rokem vzniku 1966 a průměrem pouzdra 28mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 O neobyčejných hodinkách Prim Movado se objevily další zajímavé podrobnosti. Jsou to vlastně hodinky Prim ala Movado ala Horwitt. Kupodivu nejen značka Prim kopírovala značku Movado, ale i Movado pirátsky okopírovalo původní myšlenku hodinek s "poledním Sluncem" od Georga Horwitta. Firma Movado nakonec ukončila spor s původcem myšlenky v roce 1975 zaplacením 29 000 dolarů, ale před tím v roce 1961 si již zaregistrovala oficiálně název Museum Watch těchto hodinek. Více si můžete přečíst v třístránkovém článku Pavla Hrůzy v časopise Watchit číslo 33. Nejzajímavější odstavec přikládám. Poznámka: Škoda, že o těchto neobyčejných výrazných hodinkách Prim ala Movado ala Horwitt, se zajímavým příběhem, a s "poledním Sluncem" na ciferníku, se toho v literatuře o Primkách asi moc nedočtete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviw Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Poprosím o pomoc s identifikací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Ahoj, typové označení:661393rok vzniku:1967velikost pouzdra:průměr 28 citováno z knihy: HOVORKA, Libor. Hodinky Prim: 1954-1994. Brno: Host, 2014. ISBN 978-80-7491-263-4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviw Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Díky Stenly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Dobrý den pánové. Co to je prosím za hodinky? Jsou to prim nebo napodobeniny? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Proč napodobeniny? Normální hodinky ze 70. let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Ale dival jsem se tady na fóru a vyděsil jsem se, že mám fejky. Má to nějakou hodnotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Nevěř všemu, co tu na fóru uvidíš nebo si přečteš, příteli. Aspoň podle obrázku se hodinky tváří dobře, myslím, že tisícku bys za ně dostat mohl a kdyby je někdo chtěl opravdu moc, třebas i víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiper Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Nemůžu dohledat tento číselník, průměr 32 mm, stejně jak u 66 228 1, pomůže někdo?Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Ahoj, patří tenhle modrej a to pouzdro k sobě, nebo je ten ciferník z těch co mají černé pouzdro (Bible strana 241)? Dík Míra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Ahoj, patří tenhle modrej a to pouzdro k sobě, nebo je ten ciferník z těch co mají černé pouzdro (Bible strana 241)? Dík Míra ten model máš v biblii hned vedla toho cierneho 66 355 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Tam právě vypadá šedivě, tak jsem znejistěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor1211 Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Dostaly se ke mně tyto dvoje Primky, poprosil bych zasvěcené, co je to za modely? Prúměr cca 29 a 34mm. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor1211 Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Zdravím všechny, prosím pomůže mi někdo s identifikací těchto hodinek a řekne nějaké bližší informace? Větší pr. cca 34 menší cca 29 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Zdravím,rád bych věděl jestli se jedná o raritní kousek nebo skládačka,zlacené prachotěsné pouzdro,ciferník hodně zajímavý,na fotkách to trochu skresluje,barva je jemně pistáciová,pouzdro 34,5mm,takhle jsem je koupil,v knize Prim jsem je nenašel,děkuji předem za komentáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se