petanprim Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Ještě jedna ze zadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Vyzerá to na raritný bastl indexy sú asi dolepené, púzdro z iného, väčšieho modelu a cifer má tým pádom okolo seba medzeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Také bych to viděl stejně, jak píše Sonny919.A vypadají zajímavě!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Hezký bastl. Echt raritat samodomo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Zdravím,posílám ještě jednu detajlnější fotku ciferníku,nevypadá to že by to někdo vyráběl doma na koleně,už je mám delší dobu,posílal jsem i fotky p.Hovorkovi,napsal že ciferník vychází z modelu hodinek(501543)ale ten má podklad zlatý-lesklý,ale můj ciferník je jemná matná pistáciová barva,a že takové pouzdro neviděl(prachotěsné-zlacené)že se vyráběly jen ve stříbrné variantě,a že to je raritní kousek,tak nevím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Jestli je to bastlik , tak by si zasloužil tvůrce místo v Elton, nebo MPM, protože vykouzlil opravdu pěkné hodinky, narozdíl od jejich kmenových bastliru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maruska194cm Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Ahoj potřebuji poradit s přesným typem těchto primek a stářím ...jsou po tatínkovi a žádné číslo nevidíme krome P15 Děkuji za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 (upraveno) K těm předešlým: Ano, je to na pohled hezké. Nechybí tam jen plastické indexy? Neznám výrobní postup. Ty indexy tady jsou jen holá, hrubá mosaz. Upraveno 11. prosince 2018 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Maruska: jedná sa o kaliber 66, typové číslo hodiniek je 66 279 3 a rok vzniku modelu 1974. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Ahoj potřebuji poradit s přesným typem těchto primek a stářím ...jsou po tatínkovi a žádné číslo nevidíme krome P15Děkuji za odpověďTo P15 znamená, že pouzdro hodinek je zlaceno. Maruš, ty měříš 194cm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Zdravím,posílám ještě jednu detajlnější fotku ciferníku,nevypadá to že by to někdo vyráběl doma na koleně,už je mám delší dobu,posílal jsem i fotky p.Hovorkovi,napsal že ciferník vychází z modelu hodinek(501543)ale ten má podklad zlatý-lesklý,ale můj ciferník je jemná matná pistáciová barva,a že takové pouzdro neviděl(prachotěsné-zlacené)že se vyráběly jen ve stříbrné variantě,a že to je raritní kousek,tak nevím.... Mně přijde, že jsou tam dolepeny indexy z tenkého mosazného plíšku. Opticky mi to přijde, že každý ten index má lehce odlišný tvar a jinou vzdálenost od tištěného indexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Tak mi to nedalo a sundal jsem ciferník,a je vidět že to je profilované,tak si nemyslím že to někdo samo-doma vyrobil...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Možná někdo z Eltonu to mohl vybastlit ve volném času..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Hele, a mohl bys ještě trochu voškrábat tu barvu, kterou je to lakovaný, abysme věděli, co je pod tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Dobrá rada nad zlato:) destruktivní zkoušky mám taky rád, hlavně když to není moje věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Ten ciferník vypadá, jako kdyby se na tom někdo ve výrobě učil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Už to mám namontované zpátky,a nic se škrábat nebude... ..děkuji za postřehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Už to mám namontované zpátky,a nic se škrábat nebude... ..děkuji za postřehyZprvu jsem si myslel, že jsou tam indexy nalepené, ale tím že jsi to rozebral, jsi to rozlouskl. S největší pravděpodobností dílo zaměstnance Eltonu. To že jsi do toho nedrápal jsi udělal moc dobře, co by tam asi tak mohlo být jiného než mosaz. Díky za zajímavý cifr a opět důkaz lidové tvořivosti noční směny:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Já chtěl jen vědět, jestli je takovej srdcař, že by byl ochoten přinést nějakou oběť na oltář vědy (ale doufal jsem, věděl jsem, že ne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 Já chtěl jen vědět, jestli je takovej srdcař, že by byl ochoten přinést nějakou oběť na oltář vědy (ale doufal jsem, věděl jsem, že ne) Jojo dobrej pokus. Sice nevím co tím sleduješ, ale jinak dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se