xpap Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 díky, a omlouvám se za hloupej dotaz - zákon schválnosti, už jsem je našel v katalogu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy123 Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 ?? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Prim kalibr 66 bez nějakého dalšího označení,běžný typ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan. Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Dobrý den všem! Může mi někdo poradit o jaký model PRIM se jedná? Pochází přibližně ze začátku 90 let. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Patří do nástupců řady Prim Sport. Řekl bych spíš druhá polovina devadesátých. Strojek kalibr 64. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan. Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Diky za rychlou odpoved. Jsem uplny zacatecnik, vyplati se nejaka renovace? Navic strojek jde pri natahu velmi ztuha. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Tak je nech vyčistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan. Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Díky a poradíte někdo kde (okolí Mladé Boleslavi)? Případně poslat poštou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 V Boleslavi u Templu, v Pražské bráně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2013 Pánové, můžete mi prosím říct, jaký je to kalibr? Centrální vteřinovka. Děkuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2013 Počítám,že kalibr 66 /bez datumu,nebo 68 s datumem.Nebo je to nějaký chyták,že jsi nevyfotil ciferník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2013 Já myslel, že machři to zvládnou bez ciferníku. Datum to nemá. Já je vezmu na ruku a vyfotím i zepředu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2013 66.3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feriGT Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ahoj můj nejnovější úlovek . Jedná se o Prim Sport ??? Upraveno 14. srpna 2013 uživatelem feriGT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 (upraveno) Jedná, ale někdo asi přehodil cifr a ručky. Původně měly mít vínový. Edit.: Jestli tedy mají vroubkované pouzdro. Z fotek to vypadá, že jo Upraveno 14. srpna 2013 uživatelem padza1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 V 14. 8. 2013 v 7:07, feriGT napsal: 1.jpegahoj můj nejnovější úlovek . Jedná se o Prim Sport ???je to bastl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feriGT Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Je to určitě bastl ??? Našel jsem totiž skoro totožný model . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Ty tvoje jsou v originál pouzdru,kdežto ty předchozí jsou ve špatném,tedy prim sport 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 V 14. 8. 2013 v 7:07, feriGT napsal: 1.jpegahoj můj nejnovější úlovek . Jedná se o Prim Sport ??? V 14. 8. 2013 v 8:47, accutron napsal: je to bastl. V 15. 8. 2013 v 15:48, feriGT napsal: Je to určitě bastl ??? Našel jsem totiž skoro totožný model .Jojo je to bastl. Ciferník a ručky do sportů nepatří. A navíc do takzvaného broušeného pouzdra s červeným armovacím kroužkem patří pouze a jenom vínový ciferník. Jsou to jediné naprosto atypické PS2, které jsou svým způsobem jedinečné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Skoro bych taky řekl, že se i atypicky více loupe niklování... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se