JR_2010 Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Zatím ne, ale možná bych tam mohl poslat to curiculum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Diky moc, vubec jsem netusil, ze je ta konstrukce takova pro me neznama ve smyslu, obruc, dynko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 (upraveno) Věděl by někdo, co je toto za typ? V knize Primky není. Třeba typ 50 036 1, který v knize není uveden? Průměr pouzdra je 32 mm. Upraveno 17. dubna 2022 uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 Tak nakonec jsem typ 036 dohledal (56 036 1) a ten můj to není. Takže to asi bude složenina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Podle me jsou ok, mam ty stejne a bastly by to byt nemely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 V 17. 4. 2022 v 13:29, lukassob napsal: Tak nakonec jsem typ 036 dohledal (56 036 1) a ten můj to není. Takže to asi bude složenina. Pouzdra možná vypadají trochu jinak, ale přisuzoval bych to jiné perspektive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Před hodinou, Dreak napsal: Pouzdra možná vypadají trochu jinak, ale přisuzoval bych to jiné perspektive Podle mě je to úplně jiné pouzdro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 přeměřit a porovnat roteč nožek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 U mě 18 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 před 42 minutami, lukassob napsal: U mě 18 mm. U me mene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Lukassob má pánské Dreak má menší dámské/chlapecké nejsou to ty samé ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Došel jsem k závěru, že ty hodinky s tímto ciferníkem budou asi originál, protože jediné hodinky s tímto ciferníkem, kde průměr pouzdra je roven nebo větší než 32 mm, jsou typ 50 045 1, ale do těch tento ciferník nejde (vyzkoušeno), protože má menší průměr. A jiné s tímto ciferníkem o tomto průměru v knize nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieTango Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Patří do pavoučího pouzdra, ciferník je určitě z 50 045 1. Klasické pánské padesátky mají stejný rozměr ciferníku (cca 29 mm) do všech modelů (mimo traktory samozřejmě) a pasují tak do všech možných padesátkových pouzder Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Do pavoučího pouzdra jsem ho zkoušel dát a tam nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 podľa mňa ti nesedí kvôli tomu, že máš púzdro a strojček z rôznych časových období. Zo začiatku mávali púzdra výrez pri hriadelke z vnútornej strany hranatý, neskôr poloblúkový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 před 56 minutami, Sonny919 napsal: podľa mňa ti nesedí kvôli tomu, že máš púzdro a strojček z rôznych časových období. Zo začiatku mávali púzdra výrez pri hriadelke z vnútornej strany hranatý, neskôr poloblúkový. Asi máš pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi33cz Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2022 Dobrý den. Dokázal by mi někdo poradit o jaký model hodinek Prim se jedná.Děkuji za případnou odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richard14 Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Vyzerá to na typ 50 093 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
selo Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Ahoj, na aukru jsem narazil na zajímavé PRIMky, mám ale problém s identifikací. Řekl bych, že se jedná o Prim Elegant II, kal.68. V porovnání s jinýma fotkama na internetu mi ale úplně nesedí ciferník - "zvýrazněny plíškem" jsou jen polohy 6 a 12 a taky ručky mají načernalé konce. Chtěl bych Vás tady proto požádat onpomoc s identifikací. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stylla Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Dobrý den, jedině co jsem dohledal dle ciferníku tak jak máte je: PRIM 68 251 3 snad to pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se