Nowis Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Prasklina se nevybrousí a ta tam evidetně je, tedy aspoň dle mého názoru. Jinak jak se praví výše, je to kus historie a při správném zacházení ještě udělají spousty práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Ahoj, pomůžete mi prosím s identifikaci Přímek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Cal 50, Cal 96. Dál už hledej sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 (upraveno) před 15 minutami, Bert napsal: Cal 50, Cal 96. Dál už hledej sám Hledám, hledám ty druhé zlaté se snad začaly dělat v roce 1979. Ty prvním nevím, ale viděl bych to na 50. léta. Zkusím najít reference. Upraveno 12. února 2023 uživatelem Pavel87 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Obojí správně. U těch padesátek jsou samozřejmě blbě ručky, při zatřiďování si dej pozor na nožky. Z fotky to blbě vidím. U cal. 96 rok počátku výroby nesporuji, ale Primbible v tomto bude přesná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 před 13 minutami, Bert napsal: Obojí správně. U těch padesátek jsou samozřejmě blbě ručky, při zatřiďování si dej pozor na nožky. Z fotky to blbě vidím. U cal. 96 rok počátku výroby nesporuji, ale Primbible v tomto bude přesná. U těch 50tek jsem videl na netu i tyto ručičky, ale nesedí mi k té podle mě původní vteřinovce. Nožky vypadají takto: Zlate jedou a stačily by vyčistit, seřídit a vyměnit sklíčko. 50tky nejdou ani natáhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 pri tom kal. 50 to vyzerá na tzv. servisný ciferník a aj ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 V 13. 2. 2023 v 22:23, Sonny919 napsal: pri tom kal. 50 to vyzerá na tzv. servisný ciferník a aj ručky. Co to prosím znamená? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 hodinky boli možno v minulosti vytopené, mali zničený ciferník a aj ručky a tak im hodinár po servise vymenil ciferník a ručky za tieto nové, univerzálne, servisné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Slovy klasika: Kam s ním? Co byste doporučili za ručky a pouzdro vhodné k tomuto čísleníku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Eleganty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 V žádné případě nechci pochybovat o znalostech, ale opravdu Elegant pouzdram, i když se jedná o typ strojku 0111? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 před 28 minutami, Nowis napsal: V žádné případě nechci pochybovat o znalostech, ale opravdu Elegant pouzdram, i když se jedná o typ strojku 0111? Sorry, jen telefon, přehlédl jsem tu mimostředku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 Ano, může to na první pohled zmást. Byl by i jiný návrh, jak by to asi mělo být složené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieTango Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Za mě padesátkové pouzdro, chromované nebo zlacené dle barvy indexů, to novější bez zaoblení nožiček (viz např. 50 151 1), klasické šípové ručky a krátká vteřinovka (jako mají dámské modely). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 To je fakt, tenhle model je jistě nejpříbuznější. Super, tak něco zkusím najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Ahoj, včera jsem dostal od dědečka Prim. Nepomohl by mě někdo s identifikaci? Abych o nich alespoň něco věděl. Je k nim krabička a nevyplněny záruční list. Něco jsem si hledal ale nedokážu říct jestli jsem našel správně. Díky všem předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 ref. 66 184 3 rok vzniku 1970 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Ahoj, viete mi identifikovať tieto Primky? Veľkosť je detská. Chcem ich zreparovať (preleštiť "sklíčko", nový remienček, premazať a darovať dcére k 1. sv. príjmaniu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 (upraveno) Hola . Libi se mi . Jednoduché. Navic napis SWISS Taky korunka na 4 hod a její tvar včetně tak trochu jiného pouzdra. Kdo o nich prosím něco víte ? Děkuji Upraveno 17. května 2023 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se