cigi Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 (upraveno) Jsem dneska dostal od synovce dárek. To jsem zvědav, kdo bude vědět, co to je. Jedno vím jistě, jsou hodně raritní... Musím mrknout do katalogu, ale tipuji, že kolonku "nejhezčí originál 1/1 unikát pro strýčka" tam nenajdu gratuluju !! Prostě někdo to umí VÝRÁBÍ HODINKY A DĚLÁ RADOST ! Upraveno 18. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Prim automatic, kal. 96, zadny zvlastni nazev asi nemaji (i kdyz by je nekdo mozna radil do bauhaus stylu)cifernik pravdepodobne takovy ten sedo cerny (i kdyz na fotce vypada cerny).krasnej kousek Zdravím, po dědečkovi jsem zdědil tyto primky a rád bych se zeptal o jaký typ se jedná ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Prosím o indentifikaci těchto Primek.Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Díky za identifikaci. Jen pro upřesnění ciferník je modrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Prim automatic, kal. 96, zadny zvlastni nazev asi nemaji (i kdyz by je nekdo mozna radil do bauhaus stylu)cifernik pravdepodobne takovy ten sedo cerny (i kdyz na fotce vypada cerny).krasnej kousek modrý Bauhaus, kalibr 96, docelamálosevyskytujícíkousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Prosím o indentifikaci těchto Primek.Děkuji!Kalibr 68,4 bez názvu,rok nevím něco z konce soc.výroby,začátek 90 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Kalibr 68,4 bez názvu,rok nevím něco z konce soc.výroby,začátek 90 let.Děkuji,věnoval mi je soused a když jsem s nimi drobet manipuloval (s ručičkami),tak se rozešly a pořád jdou.Mám jěště slíbené Prim Sport,tak čekám,až je najde.Ty už by sad mohly být zajímavější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 samozrjeme jsem chtel napsat i kdyz na fotce vypada modry. modry - lepsi jak slape stroj?Díky za identifikaci. Jen pro upřesnění ciferník je modrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Zdravím, po dědečkovi jsem zdědil tyto primky a rád bych se zeptal o jaký typ se jedná ? Naprostý souhlas s Toljou - modrý bauhaus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Prosím o indentifikaci těchto Primek.Děkuji! Dost ojedinělý kus. Kal.68.4, datum na šestce. To se dávalo hlavně do sportů. Asi bych si je nechal jako skoro raritu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Dobry den chtel bych se zeptat nejakeho odbornika na Prim Diplomat, jake jsou rozdily v ruznych verzich diplomatek. Uz jsem videl par s cervenou vterinovkou, nektere s napisem incablock, jine bez, nektete stribrne, jine zlate, nektere s cernym cifernikem atd. Je ve vsech stejny kalibr? Da se urcit podle nejakych znaku rok vyroby? Zvazuji nakup a a mozna naslednou renovaci. Zatim jen tak brouzdam po netu a po bazarech. Mohl by mi nekdo helpnout s tim do ceho se vyplati zainvestovat? Jsem zatim uplny zacatecnik, tak dekuji za veskerou pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Strojek je pořád stejný a to kalibr 68,potom je jen rozdíl v uložení setrvačky jestli s incablockem,KIFem /nemá vliv na funkci /.Renovace vyjde trochu dráž,jen nové pouzdro stojí nějak 14000kč a to je jen pozlacené či pochromované nikoliv nerez.Řešením je sehnat velmi pěkné zánovní pouzdro a ostatní umí v Eltonu vyrobit /ciferník,ručky atd./ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Můžete mi prosím indentifikovat moje nové přírůstky? U těch prvních je na dýnku č.94986. U druhých č.1986251. A jakou mohou mít cenu-oboje šlapou. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Cenu si mrkni do prodaných na aukro, ale nic moc. První je kalibr 50 a druhý kalibr je 52. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 (upraveno) Nikde tady jsem nic podobného nenašla a na Aukru to taky nikdy nebylo. Může mi k tomu někdo něco říci? Číselník 15 Rubínů je hnědý a na světle háže červené odlesky, ale není to myslím klasický metalický, bílé ručičky i číselné indexy. Pouzdro je ve švýcarsku zlacené růžovým zlatem a typ strojku je taky dost zvláštní. Upraveno 25. října 2013 uživatelem Nirmalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Nikde tady jsem nic podobného nenašla a na Aukru to taky nikdy nebylo. Může mi k tomu někdo něco říci? Číselník 15 Rubínů je hnědý a na světle háže červené odlesky, ale není to myslím klasický metalický, bílé ručičky i číselné indexy. Pouzdro je ve švýcarsku zlacené růžovým zlatem a typ strojku je taky dost zvláštní.Typ 121 patřil tuším ke kalibru 52, tedy mimostředka s datumem, tady to vypadá na základnu 52 a zbytek 50. Tuhle sestavu jsem už ale taky někde zaregistroval, jinak moc pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Je to typ 0111 chyboražba, žádný bastl. Základna byla původně označená 0121 a následně č.2 přeražené na 1. Dávám fotku detailu ve vyšším rozlišení, snad to nebude vadit. Jinak nikdo nic dalšího nemá, třeba fotku něčeho podobného ve sbírce? Bez takové důkazní fotky můžu mít klidně pocit, že jsem kdysi zahlédla hnědé metalické Spartaky bez označení kalibru ve zlatém pouzdru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Je to evidentně barevná mutace ciferníku, který dávám dospod. Viděl jsem ho i v takové měňavé tmavě zelené. A švýcarské zlacené pouzdro - nejsem si jistý, jestli časově pouzdro souhlasí s ciferníkem. Já ten zelený viděl naroubovaný do dvojkových sportů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 (upraveno) Je to evidentně barevná mutace ciferníku, který dávám dospod. Viděl jsem ho i v takové měňavé tmavě zelené. A švýcarské zlacené pouzdro - nejsem si jistý, jestli časově pouzdro souhlasí s ciferníkem. Já ten zelený viděl naroubovaný do dvojkových sportů. P1000499.jpgMám ty spodní s modrým ciferníkem, s datumovkou i bez. Žádné z těch co jsem viděl v tom zlaceném pouzdře nebyly. Upraveno 26. října 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Nikde tady jsem nic podobného nenašla a na Aukru to taky nikdy nebylo. Může mi k tomu někdo něco říci? Číselník 15 Rubínů je hnědý a na světle háže červené odlesky, ale není to myslím klasický metalický, bílé ručičky i číselné indexy. Pouzdro je ve švýcarsku zlacené růžovým zlatem a typ strojku je taky dost zvláštní.podle mě jednoznačně bastl, číselník a pouzdro dělí více než 10 let, barevné číselníky se podle mě v eltonu dělaly kolem roku 1975, když se potřebovali zbavit skladových zásob kalibru 50 a 52, znám ještě modrou variantu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se