Betmen Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 (upraveno) Dobrý den, dlouho jsem čekal a sháněl Prim Sport I. Skoro po roce se na mě štěstí usmálo a získal jsem je od svého známého starého hodináře. Sklíčko jsem musel nechat vyměnit. Vše ostatníby mělo být původní a originální. Dokážete mi to prosím někdo potvrdit, nebo vyvrátit. Včera se mnou byly prvně venku a právě teď leží samozřejmě vedle mě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. února 2014 uživatelem Betmen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 (upraveno) Dobrý den, dlouho jsem čekal a sháněl Prim Sport I. Skoro po roce se na mě štěstí usmálo a získal jsem je od svého známého starého hodináře. Sklíčko jsem musel nechat vyměnit. Vše ostatníby mělo být původní a originální. Dokážete mi to prosím někdo potvrdit, nebo vyvrátit. Včera se mnou byly prvně venku a právě teď leží samozřejmě vedle mě.Gratuluji, jsou pěkné! :-) Zdají se být v pořádku. Jestli je v nich i původní strojek ti neřekneme dokud nepřidáš fotku strojku. Upraveno 1. února 2014 uživatelem padza1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Vypadají v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Vypadá to, že vyměněné sklíčko je bez armováku, to je trochu škoda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betmen Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Omlouvám se za další dotaz. dnes jsem koupil hohdinky Prim Quartz ( 150,- Kč ), úplně je nevyhledávám, ale byly v dobrém stavu + použitelný hezký tah.Údajně jsou z tzv. komunistické doby. Můžete mi je pomoci identifikovat. Jedná se o originální PRIM a ne novodobé MPM.Děkuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 měla by v nich cvakat ronda. Typ si z hlavy nepamatuji. Jinak pěkný a dobrá cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betmen Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Ano Ronda tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Tak je to v pořádku a jsou to hodinky z posledních let produkce tehdejšího primu. Já je mám v provedení tzv. kvazisport nebo prim sport IV. Každej tomu říká jinak. Vyskytovali se v provedení datum na 6 nebo 3. Typ strojku je RONDA 715 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Vážení přátelé s pozitivní chrono deviací,zajímalo by mě, zda jsou tyto hodinky složenina či takto byly původně sestaveny. Mají naklapávací dýnko a k cifru se lze dostat i horem, pouzdro je dělené. Děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Vážení přátelé s pozitivní chrono deviací,zajímalo by mě, zda jsou tyto hodinky složenina či takto byly původně sestaveny. Mají naklapávací dýnko a k cifru se lze dostat i horem, pouzdro je dělené. DěkujiDokud neukážeš stroj, kompletně Ti to nikdo neřekne. Měl by tam asi být 68.1. Jinak se zdají být ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Dokud neukážeš stroj, kompletně Ti to nikdo neřekne. Měl by tam asi být 68.1. Jinak se zdají být ok. Strojek je v pořádku s Incablocem. To jsem identifikoval. Překvapilo mě to dělené pouzdro se sundávacím sklíčkem u tohoto typu a cifru. Ale s tímhle typem nemám zkušenosti, třeba je to běžné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Strojek je v pořádku s Incablocem. To jsem identifikoval. Překvapilo mě to dělené pouzdro se sundávacím sklíčkem u tohoto typu a cifru. Ale s tímhle typem nemám zkušenosti, třeba je to běžné. jsou ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 jsou ok. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Strojek se vyndává právě i s ciferníkem vrchem.Pod dýnkem jen vyšroubuješ upavňovací šeroubečky a odjistíš korunku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Pánové co tiká v těchto Primkách?Podle 17 jewels usuzuju na ETU /2824/ ,je to tak? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 V těchhle pseudosportech se vyskytuje u datumky na šestce prim kalibr 64 a u datumky na trojce bych klidně očekával ZJS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Nestraš s ZJS,uvidíme až přijdou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 V těchhle je 64 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 (upraveno) Nestraš s ZJS,uvidíme až přijdou :-)Je tam asi spíš český kalibr, myslím že ZJS má jinačí čísla na datovým věnci. Upraveno 11. února 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Právě jsem vylovil ze šuplíku primky odhadem 1990-1995 s divným strojkem. Vypadá to torchu jako kal. 64 ale není to. Na trojku je nápis SEVENTEEN 17 JEWELS, dále vyraženo SU a číslo 2641:2H. Ať koukám jak koukám nikde tento strojek nevidím.... Znáte to někdo ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se