Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 226
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Kupa54 napsal:
F je správně, protože jen slaboch a zbabělec potřebuje nějakou speciální příležitost, aby si dal sklenku červeného moravského :thumbsup_anim:

Buď neumim abecedu já, nebo vy. Jste si jistý, že F ane G? Těch F je stále 9 ale lidí, co říkaj, že F, je víc a víc :lol2: Tady něco nehraje ;)

Odesláno (upraveno)
  sibirnaya napsal:
f, jak sem uz rikal, a nestydim se za to :)

edit: jeste pred chronomagem, viz hodinky lacoste :)

Chi chi :lol2: Tak tebe bych rád viděl "in action" - s tebou musí bejt evidentně bžunda :thumbsup_anim

Ehm... myslim, že tohle stačí a že origo velké rozlišení snad hledat netřeba :suicide_anim: post-1608-1229039338.jpg:

Edit: za tohle sem se už styděl :ph34r:

Upraveno uživatelem N4M
Odesláno

V ramci toho abych osvedcil ze opravdu F jsem si vcera otevrel lahev vina (urceno puvodne jako firemni vanocni darek pro zakaznika, ale myslim si ze v mych nenechavych pazourech bylo te lahvince mnohem lepe) a nejak mi zachutnalo - takze vcera cela lahev a jeste jsem premyslel esli nemam nacnout dalsi. Nakonec jsem vsak, predevsim diky pokrocile nocni hodine usoudil, ze to neni zas tak dobry napad, zakani taky musi neco dostat a pritelkyne nema rada kdyz lezu do luzka uplne zboreny. .....

Odesláno
  grga_pitic napsal:
V ramci toho abych osvedcil ze opravdu F jsem si vcera otevrel lahev vina (urceno puvodne jako firemni vanocni darek pro zakaznika, ale myslim si ze v mych nenechavych pazourech bylo te lahvince mnohem lepe) a nejak mi zachutnalo - takze vcera cela lahev a jeste jsem premyslel esli nemam nacnout dalsi. Nakonec jsem vsak, predevsim diky pokrocile nocni hodine usoudil, ze to neni zas tak dobry napad, zakani taky musi neco dostat a pritelkyne nema rada kdyz lezu do luzka uplne zboreny. .....

grgo, piju doma sam neni f) ale g) :D

Odesláno
  sibirnaya napsal:
grgo, piju doma sam neni f) ale g) :D

Grga je G+F pije doma sám, protože má depku, že není víkend a že nemůže pořádně kalit :lol2:

Odesláno

pravdu povedet, ja spis chodim ve vsedni dny, kdyz neni tolik lidi.. pac do prace vstavvam i o vikendu, tak mi je to jedno. ale ta moznost v ankete nebyla, tak sem dal tu nejblizsi dalsi :)

Odesláno
  sibirnaya napsal:
pravdu povedet, ja spis chodim ve vsedni dny, kdyz neni tolik lidi.. pac do prace vstavvam i o vikendu, tak mi je to jedno. ale ta moznost v ankete nebyla, tak sem dal tu nejblizsi dalsi :)

No dobra... ;)

Btw, vcera me pekne nasrali v mem oblibenem pajzlu - Popocafepetlu. Prisli jsme tam pred 11., s tim, ze kamos na webu nasel, ze tam bude nejaka party Radia 1. Mno, a typek u dveri jen zahlasil "Zavirame."

Tak jsem se ho ptal, jak je to mozny, kdyz na webu maj nejakej program, a on na to jenom odpovedel neco ve smyslu "Ten program na webu je na ho*no, proste zavirame..."

Hajzlove.

Mno, tak jsme pak sli do Dog's Bollocks. To je mimochodem cislo 1 v mem zebricku poetickych nazvu restauraci a baru, neskutecne poeticky pojmenovanej podnik :D

Odesláno
  boo-beek napsal:
Mno, tak jsme pak sli do Dog's Bollocks. To je mimochodem cislo 1 v mem zebricku poetickych nazvu restauraci a baru, neskutecne poeticky pojmenovanej podnik :D

Ideální podnik na první rande...tam to musí bejt romantika. Maj tam roasted dog´s bollocks with piss sauce??? - to miluju :lol2:

Odesláno
  boo-beek napsal:
Stejne jste loseri, jestli k tomu, abyste se zliskali, potrebujete vikend!

Jooo, takova poradna kalba ve ctvrtek, kdyz musi clovek v patek do prace, to je prdel! :)

Nepotřebuju k tomu ani víkend, ani Sylvestr - naschvákl jsem si vzal na Sylvestra večer službu v práci a na 1.1. ráno taky. Se mě ptali, co se děje, esli neslavim, tak jsem řek, že povinné pití odmítám, že se radši ztřískám 24.12. - to je víc hardcore :speak_cool: Minulej rok jsem se z tekutýho kapříka vrátil 25. v 14:00 a domy byli pěkně nasr***, že prej měl bejt nějakej sváteční oběd, bo co. Tak jsem to do sebe pomalu nasoukal, pak řek, že sem něco zapoměl a vyběhl se vybl**** na dvorek - jo jo, miluju Vánoce :thumbsup_anim: :lol2: Prostě svátky pohody, už aby to bylo. :thumbsup_anim:

Odesláno
  Gilius napsal:
Také na silvestra sloužím a také "povinné slavení" nějak nemám rád.......

jj zylwestr je divnej - ztřískat se o štědrej večer je větší sranda - doporučuju. Kdyžtak můžeme udělat hromadnou akci - datum je jasný 24.12. :lol2:

Odesláno
  N4M napsal:
jj zylwestr je divnej - ztřískat se o štědrej večer je větší sranda - doporučuju. Kdyžtak můžeme udělat hromadnou akci - datum je jasný 24.12. :lol2:

Jasnačka..dneska rodině oznámim ať se mnou na Vánoce nepočítaj, že si budu někde vylejvat držku. Pro to snad musej mít pochopení.... :axehead:

Odesláno (upraveno)
  masserr napsal:
Jasnačka..dneska rodině oznámim ať se mnou na Vánoce nepočítaj, že si budu někde vylejvat držku. Pro to snad musej mít pochopení.... :axehead:

Ale člověče, tohle by neprošlo ani u nás. Se musí politicky, rafinovaně. Prostě klídek, pohoda, kapr, kost v krku, křísení, stromek, dárky, cukroví a když už jsou všici happy, že maj dárky a odpočívaj po tý žranici, tak řekneš, že jdeš na půlnoční ;) Matka se taky divila, co mě to chytlo, že jdu na půlnoční, ale myslim, že druhej den jí to došlo :lol2: Nebo vyzkoušej něco jako: jdu vynýst koš a podobně, no znáš to :thumbsup_anim:

No a to že na tu půlnoční nedojdeš je detajl - řekneš, že byl plnej kostel, že ses tam nemoh dostat (což je v 99% pravda - jedinej den v roce, kdy maj narváno) a že ti z toho byla takováá zima, že jsi see musel jít zahřát.

S kámošem to děláme tak, že fakt i zajdem do kostela, projdem dveřma, postojíme cca 30 sekund a veni vidi vici - jde se "rozmrzat" :lol2:

Upraveno uživatelem N4M

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...