N4M Odesláno 12. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Patrik napsal: Jsem si říkal, že by to místní osazenstvo mohlo zajímat. Mám to kousek od práce, ale ještě jsem tam nebyl, tak nemůžu referovat, ale přijde mi, že panák za 30 kaček je slušná cena, ne? A mimo Sylvestra je dokonce jen za dvacku a jídlo za 80 Kč. Tak jdeme mimo silvestra a zbude nám i na Marina Militare
911 Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 miluju spojeni ZADARMO a vstup za 12 stovek
sibirnaya Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 nejsem tak bohaty, abych si mohl kupovat levne veci
Gilius Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 N4M napsal: jj zylwestr je divnej - ztřískat se o štědrej večer je větší sranda - doporučuju. Kdyžtak můžeme udělat hromadnou akci - datum je jasný 24.12. to asi ne....budu mít štědrý den po dlouhé době volný a v podstatě poprvé strávím tento den s prckem,co ho máme v pěstounské péči......takže si to hodlám užít jinak,než pitím.
Jožan Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Přesně tak-vánoční pitka je lepší než Silvestr.Ale já už jsem neměl 10 dní ani kapku alkoholu a docela mě to baví,tak nevím...
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Patrik napsal: Jsem si říkal, že by to místní osazenstvo mohlo zajímat. Mám to kousek od práce, ale ještě jsem tam nebyl, tak nemůžu referovat, ale přijde mi, že panák za 30 kaček je slušná cena, ne? A mimo Sylvestra je dokonce jen za dvacku a jídlo za 80 Kč. ... tohle je dost nebezpečné ... nedávno jsem byl v jedné vsi kde jsem si pořídil za 260 korun dvoudenní nemohoucnost ....
Kalifx Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Ve středu se mně podařilo vypít na "podnikovým" večírku asi tak 2 litry rumu a měl jsem dokonce chvilku strach, že mám halucinace. Ale pak jsem se naštěstí líp kouknul a zjistil, že tak si kolegové z práce představujou tanec. Jinak sám také piju v jiné dny než většina ostatních (čili každý den v roce mimo obvyklých svátků...). Akorát na Silvestra máme v práci takovou milou tradici, že dopoledne ještě chvilku pracujem, pak se jdeme neuvěřitelně zmastit a v šest večer jsem doma jako na koni.
HonzaX Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Paullus napsal: Přátelé, nechci znevažovat vaše zásluhy na poli rozvoje alkoholismu v ČR, ale v devadesátých letech jsem byl s klientem mezi naftaři na Sibiři. Tam se prostě chlastá jiná liga. Tady mluvíme řádově o panácích a tam se uvažuje ve flaškách. Jsem rád, že jsem to přežil a že vidím. A taky jsem pochopil, proč Rusové vyhráli válku. Na vojně jsme měli besedu s velitelem útvaru který byl za války na Dukle . Kořala non plus ultra . Prý dostávali na osobu a den půl litru vodky . Taky se ale stalo , že se k nim zásobování nedostalo týden a potom fasovali 3,5 litru najednou . Leskli se mu oči když na to vzpomínal . To bylo potom Uráááá . Piju vše co mi chutná , a chutná mi skoro všechno . Hlavně pivo .
N4M Odesláno 12. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 HonzaX napsal: Piju vše co mi chutná , a chutná mi skoro všechno. Hlavně pivo . Luxusní hláška. Až na to pivo souhlas Jo, tak toho typa bych nerad potkal, vodku mohu, ale tohle je na mě masakr, já max flašku a něco, ale oni to snad museli pít jako vodu
Jožan Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Na Dukle se ani nedivím,tam to musel bejt mazec...
Jožan Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Na Dukle se ani nedivím,tam to musel bejt mazec...
Jožan Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Pardon,začali se mi automaticky aktualizovat Visty
sibirnaya Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 ukrajinci mi delali plot, a protoze ten plot je trosku vetsi, tak jim to trvalo trosku hodne dyl, tak sme si celkem dost pokecali. Jednou rikali, jak chodili na drevo. Zacali uz nekdy koncem zari, aby bylo v zime cim topit, kazdy rano dostali doma flasku vodky aby se jim lip sekalo, hosi dosli do lesa, otevreli lahve, vypili a odpocivali ve stinu stromu.. tak to trvalo dost dlouho, az nekdy v listopadu, kdyz porad nic nemeli, a zaclo jit do tuheho, prisli domu a hlasili - nekdo to drevo ukrad.. takze asi tak. jinak dnes v praci, a protoze pojedu az odpoledne autem, tak od rana druha corona. takze asi tak
End Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 A co tak ovocne destilaty? Tim nemyslim komercni velkovyrobky domichavane lihem. Date si?
PepaSFI Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 něco k tématu historie varšavského denaturáku
Pearce Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Hlasoval jsem pro treti moznost, i kdyz obcas plati spise ta posledni. Ted si sam doma davam whisky Ardbeg 10 y.o.
Jožan Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Mám vyrobeno 10l višňovky-letos se mě povedla!
End Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 Tu jsem jeste nechutnal. Ja mam z minuleho roku zbytek slivky,ta je vyborna. A letos 7l "calvadosu" z mostu, ale cekal jsem vetsi dobrotku. Snad to je tim,ze ho mam doma jen tyden,tak jeste "dycha", uvidim za mesic az vyvetra. Pristi rok se chystame na hrusky,letos to byla bida.
cody Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2008 kejklik napsal: ...Jako vystudovaný VŠ chemik... Obdivuju kazdeho kdo tuto skolu prezije. Jedna bejvala taky studovala... Jednou prisla s lahvickou cehosi a tvrdila o tom, ze je to prima snaps co si ve skole sami vyrobili. Nalila si asi pul decku a dolila jahodovym sirupem. To co se pak delo jsem dodnes nevidel ani v americkym filmu. Pozvracela mi pokoj i auto kterym jsem ji vezl domu takovym zpusobem, ze nebejt to muj majetek jdu pro kanystr benzinu a sirky...
Arthur N. Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Kdybych byl střízlivej, tak bych tady asi neokouněl a nešmejdil po pěkných tikačkách
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se