Přejít na obsah

Senator x Big Pilot

Onisan

Doporučené příspěvky

Tak chlapi, vy mně překvapujete... I mně se nějak obrátily hodnoty a Glashutte se dostalo před BP... nevím čím to je.. proto jsem založil tohle vlákno a překvapeně koukám, že i ti, jejichž názoru si vážím (namátkou uvedu jednoho přerostlého majitele PRIM MPM :) a nebo jeden fanatický obdivovač italského melověrství zachráněného švýcarskou zručností) se stejně jako já vyjadřují pro Glashutte.... svět se zbláznil :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Tak chlapi, vy mně překvapujete... I mně se nějak obrátily hodnoty a Glashutte se dostalo před BP... nevím čím to je.. proto jsem založil tohle vlákno a překvapeně koukám, že i ti, jejichž názoru si vážím (namátkou uvedu jednoho přerostlého majitele PRIM MPM :) a nebo jeden fanatický obdivovač italského melověrství zachráněného švýcarskou zručností) se stejně jako já vyjadřují pro Glashutte.... svět se zbláznil :)

muhehe .... svět se prostě posral Onione .... řeknu Ti malé tajemství - koupím si ještě Rolexy a prdím na to :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
IWC... jsou mi velke :-(, bohuzel, jinak to jsou pro me ty nej letecke hodinky co znam. Onione, jdi do nich, Glashutte jsou fajn ale i tak jim cosi chybi, neco co se neda popsat, neco co IWC maji.

Já bohužel naživo neviděl. Ale na té fotce jsem hned věděl, že IWC =1.

Glass. na mě působí jakoby z ruska. Omlouvám se fandům...

Odkaz ke komentáři

Na klasickejch Senátorech ta datumka vypadá líp a strojek je nádhernej.:)
Omlouvam se za off-topic, je to trochu mimo letecký téma, ale tuhle jsem na ně čučel u Bechyněho, klasický Senátory s koženým řemínkem a Panorama Date a od tý doby jsem je nedostal z hlavy ... :)

post-1678-1230483109.jpg

post-1678-1230483112.jpg

Odkaz ke komentáři

za mna Glashütte Original Senator Navigator (u mna ale model bez datumu- posobi omnoho povodnejsie)

IWC su skvele hodinky, ale maju dve chybicky ked neratam cenu....su strasne velke (na bezne nosenie az privelke) a maju aj svoju hmotnost, u Glashutte mas istotu, ze ich nema az tolko ludi(IWC BP ma uz vazne dost ludi a dost sa aj fejkuju), podla mna su to nadherne hodinky, ked som ich mal na ruke hned som sa zamiloval, big piloty su paradne a omnoho napadnejsie, ale neoslovili ma az tak...

oba modeli maju skvele stroje

edit:okrem toho na fotke mas stare big piloty, su krajsie ako nove, ale nove maju trochu vylepseny strojcek, stare urcite len tak lahko nezozenies je po nich vacsi dopyt ako po novsom modeli

Upraveno uživatelem ANT
Odkaz ke komentáři

Ale ono je to aktuální stále :) Je zajímavé jak se na dva vrcholné modely dívá zdejší odborná komunita...

já bych, pokud Glashutte, bral ty panodatum... Ty bez datumky jsou vlastně ničím ne pohled nyvybočující z produkce B-Uhren.. a navíc, jak už jsem napsal, datum je v životě třeba :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...