Onisan Odesláno 15. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Tak chlapi, vy mně překvapujete... I mně se nějak obrátily hodnoty a Glashutte se dostalo před BP... nevím čím to je.. proto jsem založil tohle vlákno a překvapeně koukám, že i ti, jejichž názoru si vážím (namátkou uvedu jednoho přerostlého majitele PRIM MPM a nebo jeden fanatický obdivovač italského melověrství zachráněného švýcarskou zručností) se stejně jako já vyjadřují pro Glashutte.... svět se zbláznil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Tak chlapi, vy mně překvapujete... I mně se nějak obrátily hodnoty a Glashutte se dostalo před BP... nevím čím to je.. proto jsem založil tohle vlákno a překvapeně koukám, že i ti, jejichž názoru si vážím (namátkou uvedu jednoho přerostlého majitele PRIM MPM a nebo jeden fanatický obdivovač italského melověrství zachráněného švýcarskou zručností) se stejně jako já vyjadřují pro Glashutte.... svět se zbláznil muhehe .... svět se prostě posral Onione .... řeknu Ti malé tajemství - koupím si ještě Rolexy a prdím na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 24. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2008 přidal jsem anketu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2008 (upraveno) Glashutte, jednoznacne. U me je to o pocitu, nedokazu to zduvodnit. I jsem hlasoval . edit: typo Upraveno 24. prosince 2008 uživatelem DaDriva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2008 Mílý Onione,sice hlas lidu hlas boží,ale pokud si myslíš, že ti pomůže vyřešit dilema zatraceně se mýlíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2008 stručně: Kurnik, ty IWC! Ty sou dokonalý&nádherný. Howgh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2008 (upraveno) IWC... jsou mi velke :-(, bohuzel, jinak to jsou pro me ty nej letecke hodinky co znam. Onione, jdi do nich, Glashutte jsou fajn ale i tak jim cosi chybi, neco co se neda popsat, neco co IWC maji. Upraveno 24. prosince 2008 uživatelem OldaA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2008 (upraveno) IWC... jsou mi velke :-(, bohuzel. Jsou mi akorát,ale tím pádem tuplem bohužel Upraveno 24. prosince 2008 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2008 IWC... jsou mi velke :-(, bohuzel, jinak to jsou pro me ty nej letecke hodinky co znam. Onione, jdi do nich, Glashutte jsou fajn ale i tak jim cosi chybi, neco co se neda popsat, neco co IWC maji. Já bohužel naživo neviděl. Ale na té fotce jsem hned věděl, že IWC =1. Glass. na mě působí jakoby z ruska. Omlouvám se fandům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SRSONOR Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2008 Dnes jednoznačně IWC... Za pár let možná Glashutte... a možná něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2008 Ač obdivovatel GO, v tomto případě volím IWC. Když už na takovém typu hodinek má být datum, tak rozhodně ne big. To je jako by si někdo vzal k uniformě manžetové knoflíčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2008 Na klasickejch Senátorech ta datumka vypadá líp a strojek je nádhernej.Omlouvam se za off-topic, je to trochu mimo letecký téma, ale tuhle jsem na ně čučel u Bechyněho, klasický Senátory s koženým řemínkem a Panorama Date a od tý doby jsem je nedostal z hlavy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leo Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2008 Jednoznačně Glashutte, až jednou budu senátor taky si je koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2008 Ta datumovka na 4 ... nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 (upraveno) za mna Glashütte Original Senator Navigator (u mna ale model bez datumu- posobi omnoho povodnejsie) IWC su skvele hodinky, ale maju dve chybicky ked neratam cenu....su strasne velke (na bezne nosenie az privelke) a maju aj svoju hmotnost, u Glashutte mas istotu, ze ich nema az tolko ludi(IWC BP ma uz vazne dost ludi a dost sa aj fejkuju), podla mna su to nadherne hodinky, ked som ich mal na ruke hned som sa zamiloval, big piloty su paradne a omnoho napadnejsie, ale neoslovili ma az tak... oba modeli maju skvele stroje edit:okrem toho na fotke mas stare big piloty, su krajsie ako nove, ale nove maju trochu vylepseny strojcek, stare urcite len tak lahko nezozenies je po nich vacsi dopyt ako po novsom modeli Upraveno 4. ledna 2009 uživatelem ANT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 Myslím si, že teď už jsou rady zbytečné, když Onion už zakoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 Ale ono je to aktuální stále Je zajímavé jak se na dva vrcholné modely dívá zdejší odborná komunita... já bych, pokud Glashutte, bral ty panodatum... Ty bez datumky jsou vlastně ničím ne pohled nyvybočující z produkce B-Uhren.. a navíc, jak už jsem napsal, datum je v životě třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 Ale ono je to aktuální stále Je zajímavé jak se na dva vrcholné modely dívá zdejší odborná komunita... Aha, pardon, omlouvám se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 Za mne IWC a to zejmena power reserve a na Glashutte mi vadi usekla 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 ale IWC má osekaných číslíček více... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se