Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak tohle mi teď přišlo:

Vážení uživatelé služby Videopohlednice,

dovolujeme si Vás pozvat na soutěž se společností Swatch, probíhající na stránkách www.videopohlednice.cz.

Videopozvánku si můžete prohlédnout zde:

http://www.videopozvanka.cz/swatch/vanoce-2008/

Co můžete vyhrát?

* 3x dárkový poukaz v hodnotě 3.000,- Kč

* každý vyhrává 30% slevu na jakékoliv zboží v prodejnách Details a Swatch stores

Co pro to musíte udělat?

* poslat jakoukoli videopohlednici

* po odeslání pohlednice se zaregistrovat

Že by sleva i na slevu? :D

Odesláno
Doufám, že pak někdo udělá recenzi obchodu, aby si to tam dokázali představit i mimopražští.

Co se obchodu týče, výběr nic moc (představa druhého koscomu byla asi najivní :) ) a pro slečnu, která tam prodávala bylo hlavní náplní telefonovat. Po nějaké době co jsem tam tak postával, položila na chvíli telefon a s otráveným pohledem (asi co si dovoluju otravovat když něco řeší :) ) se šla zeptat, co že to vlastně chci. Na dotaz zda mají ještě nějáké další swatche daného typu odvětila, že ne a šla dál telefonovat. Když se přítelkyně rozhodla, že si je vezme, tak jsem zaujal strategii jít až k prodavačce, ale ona se celkem úspěšně bránila pokaždé tím, že se na mě otočila zády a poutekla na druhou stranu kruhového stánku než jsem stál, takže jsem to musel zase celý obejít dokola a takhle to chvíli pokračovalo :thumbsdown_anim: . Já nemám rád neochotný prodavače a chvíli jsem uvažoval, že se tam na to vykašlu a půjdu pryč, protože si myslím, že tohle neni úplně správnej přístup k zákazníkovi na což si docela potrpim, ale zase cena byla bezkonkurenční a přítelkyně je chtěla a tak jsem zatl pěsti a zkousl to :). Na druhou stranu musím uznat, že od chvíle kdy slečna prodavačka dokončila svůj telefonát obrátila o 180 stupňů a začala být celkem ochotná a milá. Ve finále musím říct, že jsem s nákupem spokojen, ale to hlavně kvůli ceně a určitě se tam zajdu ještě mrknout. Jinak prodávající mě i upozornila, že v případě zájmu se dá nechat upravit tah v kotvě a samozřejmě zdarma.

Nikdy jsem moc psát slohy neuměl a tak se omlouvám, ale snad si z toho obrázek uděláte :).

Odesláno
abbot: muzes prosim blejsknout o jaky typ / kategorii hodinek jde? Ta cena je fakt lakava a ja jeste nemam darek k Vanocum :)

Ahoj, bohužel už hodinky nejsou v mých rukou takže je nemůžu vyfotit, mám jen účet a na něm je modelový číslo LM1286 ale to jsem bohužel nikde nenašel. Pro představu jsem sem dal alespoň typově podobný swatche. Ty přítelkyně maji jinou barvu a trochu jinak řešenej pásek. Takovýhle tam měli jen jedny vše ostatní byly buď pánský, nebo to byly klasický plastový swatche s gumovým páskem... Ale třeba jim do vánoc ještě něco dorazí takže bych se šel určitě podívat :thumbsup_anim: ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Neviděl tam někdo z Vás tohle, popřípadě černou nebo stříbrnou ségru od tohodle modelu? Neznáte někdo telefon do té prodejny? Tyhle hodinky bych bral na Vánoce pro ženu za nějaký rozumný peníz, ale vyrazit do práglu jenom na čumendo je pro mě špatný.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Neviděl tam někdo z Vás tohle, popřípadě černou nebo stříbrnou ségru od tohodle modelu? Neznáte někdo telefon do té prodejny? Tyhle hodinky bych bral na Vánoce pro ženu za nějaký rozumný peníz, ale vyrazit do práglu jenom na čumendo je pro mě špatný.

Ahoj, viděl jsem tam jen tyhle a cena byla tuším kolem 3500, ale třeba jsem si jich nevšiml.... Jinak telefon jsem našel na stránce http://details.cz/

tel : 731 642 035 tak snad je platný :thumbsup_anim:

Odesláno

Zdravím,

když jsme u těch outletů. V outlet centru v Praze-Štěrboholích mají obchod Klenoty Aurum a mimo

několika módních značek tam nabízejí ještě pár kousků mechanických Louis Erard se 40ti %ní

slevou (např. z mého pohledu zajímavý GMT model).

Odesláno
Tak tohle mi teď přišlo:

Vážení uživatelé služby Videopohlednice,

dovolujeme si Vás pozvat na soutěž se společností Swatch, probíhající na stránkách www.videopohlednice.cz.

Videopozvánku si můžete prohlédnout zde:

http://www.videopozvanka.cz/swatch/vanoce-2008/

Co můžete vyhrát?

* 3x dárkový poukaz v hodnotě 3.000,- Kč

* každý vyhrává 30% slevu na jakékoliv zboží v prodejnách Details a Swatch stores

Co pro to musíte udělat?

* poslat jakoukoli videopohlednici

* po odeslání pohlednice se zaregistrovat

Že by sleva i na slevu? :D

hele Patriku, ses si jistej ze dostanu 30% na jakekoli zbozi v prodejne Details? me prislo, ze jen ve Swatchi. pokud by to bylo v Details, tak jsi du koupit nejaky omegy a becka protoze 30% je slusny obchod.

Odesláno
hele Patriku, ses si jistej ze dostanu 30% na jakekoli zbozi v prodejne Details? me prislo, ze jen ve Swatchi. pokud by to bylo v Details, tak jsi du koupit nejaky omegy a becka protoze 30% je slusny obchod.

Jak jsem koupil, tak prodávám :) Jestli jsem to správně pochopil, stačí odeslat jednu pohlednici (?), to za pokus stojí, ne?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...