Jakubisko Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 (upraveno) V OD Bila Labut byl otevren outlet hodinek firmy Details. http://details.cz/ Na webu pisi, ze jsou tam vybrane znacky. Skocte se tam nekdo podivat, jestli tam nemaji Breitlingy za pul ceny Upraveno 9. prosince 2008 uživatelem Jakubisko
DaDriva Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Hm, naproti Koscomu .. tomu se rika minove pole pro nasince . Ceny by me taky zajimaly..
spiderer Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Breitlingy za pul ceny by tam asi moc dlouho nevydrzely Obavam se, ze tam bue prevazne produkce Mango, Guess, Nautica, Replay a zbytek jejich modni kolekce + vyprodej Swatch, Tissot, Certina atd, ktere se jim hromadi na krame, ale treba se mylim a v tom pripade budu muset brutalne atakovat kasicku
Cyber Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Jenom upřesnění, paní Bendlová nemá s Details nic společného, ale díky za tip. Určitě tam zajdu. Hodinky jsou dárkem, který dávám nejraději. A Vánoce se blíží....
lolohh Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Předpokládám, že se tam budeme míjet (nebo známí potkávat), až půjdeme ve čtvrtek na sraz
Jakubisko Odesláno 9. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Jenom upřesnění, paní Bendlová nemá s Details nic společného, ale díky za tip. Určitě tam zajdu. Hodinky jsou dárkem, který dávám nejraději. A Vánoce se blíží.... Nebyl jsem si jisty. Ted uz vim, ze je to Carollinum a ne Details. Diky za kick
Cyber Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Nebyl jsem si jisty. Ted uz vim, ze je to Carollinum a ne Details. Diky za kick V pohodě, důležitý je že jsi tu informaci našel a podělil se o ní. Já tam určitě zajdu, a omrknu co nabízejí. Dík za tip :-)
Jerryl Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Prosím vás, kdyby jste tam narazili na Speedmastery nebo Můnvoče za 50%, tak mi je zamluvte
mengelis Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Prosím vás, kdyby jste tam narazili na Speedmastery nebo Můnvoče za 50%, tak mi je zamluvte Doufám, že pak někdo udělá recenzi obchodu, aby si to tam dokázali představit i mimopražští.
Cyber Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Prosím vás, kdyby jste tam narazili na Speedmastery nebo Můnvoče za 50%, tak mi je zamluvte A chceš vzít rovnou dvoje, nebo stačí po jedněch od každých :-)
N4M Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Nemám vás rád! Proč? Páč jsem dnes byl v O.D. Bílá Labuť. Napřed cesta - pěšky po Příkopech a pak Poříčím - víte co to je? Asi ne... Ty potwory nosej minisukně i teď a já si mohl hlavu ukroutit. Eště teď mě bolí krk. A to nemluvím o tom, že mně kvůli nim málem přejelo auto, když jsem s hlavou otočenou o 180 stupňů vlezl do vozovky a pak, když jsem šel do práce zase tramvaj - za to mohla jedna fakt moc pěkňoučká blondýnečka. Ale naštěstí, ba naněštěstí (už jsem v práci), jsem přežil, tak zpět k Labuti. Tén dementní krámek je tak nevýraznej, že jsem prolezl celou Labuť, abych si zopakoval, jakej je to hnusnej obchoďák, kterej se spíš podobá vietnamský tržnici. Ten krámek jsem našel po 15ti minutách. Ehm.. byl hned za hlavním vchodem, no. Takže Outlet Details vypadá, jako správnej outlet - je to kruhovej pult a uprostřed regálek. A co že tam mají? Možné dárky pod stromeček pro vaše přítelkyně, manželky, milenky, či dcery, ale nic pro vás. Takže značky, které tam mají a opravdu za 40% ceny: Tissot, CK, Guess, Nautica, Swatch, Certina, Timberland a Mango. Mno ale něco pro "nás" jsem přeci jen našel. Někoho by mohly potěšit hodinky Tissot T-Touch za pěknou cenu 12750 Kč. Toť vše. Brejtle, Omegy, Orisy, ani Hamiltony se nekonaly a hádám, že konat nebudou Takže sorry spiderere a cybere 2 Mengelis: Recenze? Tak na to zapomeňte. Není to krámek, ale prostě oválnej pult, za kterým je jedna prodavačka a uprostřed regál s krabičkama od hodinek. Taky proto jsem to přehlédl i když je to hned za vchodem. Nikde žádný označení, ani blbej plakát, prostě nic. Takže na recenzi kašlu. Tak jsem vám elespoň ušetřil cestu.
N4M Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 A za to utrpení mi dlužíte lízátko se žvejkou, nebo Breitling B1
Titan Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 ale ty zensky co si potkal to ti za to stalo ne ?
spiderer Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Možné dárky pod stromeček pro vaše přítelkyně, manželky, milenky, či dcery, ale nic pro vás. Takže značky, které tam mají a opravdu za 40% ceny: Tissot, CK, Guess, Nautica, Swatch, Certina, Timberland a Mango. Koukam, ze jsem se zas tolik nesplet
N4M Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Koukam, ze jsem se zas tolik nesplet Splet - Replay tam nebyl No jasně, měl sji pravdu, ale to jsem taky čekal. Alespoň vím, kde to je. Teoreticky by tam mohli mít někdy něco od Tissotu, ale od lepších značek bych tam nic nečekal ani teď, ani v budoucnu Aspoň ty T-Touch - za 12tis je to dobrá cena. Ale to je fakt všechno.
boo-beek Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 Splet - Replay tam nebyl No jasně, měl sji pravdu, ale to jsem taky čekal. Alespoň vím, kde to je. Teoreticky by tam mohli mít někdy něco od Tissotu, ale od lepších značek bych tam nic nečekal ani teď, ani v budoucnu Aspoň ty T-Touch - za 12tis je to dobrá cena. Ale to je fakt všechno. To neni vsechno Jeste tam meli Certina, takovy ty Ana-Digi, co se ovladaji jenom korunkou (mam dojem, ze je tam podobnej strojek jako u Breitling Aerospace). A celkove - pokud nevadi Quartz, tak tam maji par peknejch kousku od Tissotu i Certiny. Plus jeste pokud byste nekdo chtel swocky pro potomka / pritelkyni / zenu / milenku / vnoucka... Tech tam taky par maji - narozdil od ostatnich, kde je sleva 40% je na Swatch sleva 50-60%
Gilius Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 Jeste tam meli Certina, takovy ty Ana-Digi, co se ovladaji jenom korunkou (mam dojem, ze je tam podobnej strojek jako u Breitling Aerospace). ehm...který...který....neznám.......
boo-beek Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 (upraveno) ehm...který...který....neznám....... V tom vlakne o ana-digi jsou zminovany (tam jsou kulaty; ty v Details outlet byly hranaty) - proste ana-digi s ovladanim pouze korunkou a inverznim displayem. Neco podobnyho jako tohle, akorat hezci ...nebo to mozna byly primo tyhle, moc jsem je nezkoumal Upraveno 11. prosince 2008 uživatelem boo-beek
N4M Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 To neni vsechno Jeste tam meli Certina, takovy ty Ana-Digi, co se ovladaji jenom korunkou (mam dojem, ze je tam podobnej strojek jako u Breitling Aerospace). A celkove - pokud nevadi Quartz, tak tam maji par peknejch kousku od Tissotu i Certiny. Plus jeste pokud byste nekdo chtel swocky pro potomka / pritelkyni / zenu / milenku / vnoucka... Tech tam taky par maji - narozdil od ostatnich, kde je sleva 40% je na Swatch sleva 50-60% No jak říkám, prostě nic
abbot Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Musim moc moc poděkovat za tip . Dnes jsem outlet v Labuti navštívil a a přítelkyně si odnesla swatche za 596 kč což je pro mě bezkonkurenční cena , protože swatche relativně drží cenu i v zahraničí. Jinak pro mě trochu zklamání pár dní zpět jsem obdivoval vybraný kousky v koscomu a nic z toho jsem tam neobjevil a i to málo co jsem objevil mi přišlo, že bohužel nemůže konkurovat cenám na ebayi. Jinak ptal jsem se a nové kousky jim chodí jednou za 14 dní - měsíc tak se určitě zkusim zajít ještě mrknout ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se