Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jsou perfektní. Co to je za značku. Bližší foto by nebylo?

Děkuji. Waltham, kalibr Landeron 248. Mám dojem, že jsou známější jako výrobci kapesních hodinek - těch je na e-bay mraky. Jinak o té firmě nic moc nevím..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Snow
Odesláno
Děkuji. Waltham, kalibr Landeron 248. Mám dojem, že jsou známější jako výrobci kapesních hodinek - těch je na e-bay mraky. Jinak o té firmě nic moc nevím..

Jukni sem http://www.waltham.ch/

Odesláno

Konečně jsem taky udělal fotku... Už nezlobí, a dokonce jdou do 8sec/den.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Šíma-taku istu krabičku mam doma,len jej obsah je trochu iny,aj ked to mohol byť Seastar,keby som nemal postavu ako po dovolenke v Osvienčime :)

Dobre si si vybral,podla mna najlepši diver vo svojej kategorii ;)

A BFG tiež gratulujem,ale Tissot mam radšej.

Odesláno
Konečně jsem taky udělal fotku... Už nezlobí, a dokonce jdou do 8sec/den.

Hodinky su to velmi pekne, ale 8sec/den je, podla mna, vela...

Odesláno

Dornier DO335 je podle mě jedno z nejhezčích německých letadel 2SV, každopádně jedno z nejzajímavějších (pokud pominu šlílenosti jako Blohm&Voss).

Koupil jsem je přez ebay jsou ze Singapore, prodejce Watchub.

Hodinky mám dva dny na ruce, těžko soudit jak půjdou, navíc je seřizovali u Hanáka:) Tak myslím 8 sec. je v pohodě.

Odesláno
Hodinky su to velmi pekne, ale 8sec/den je, podla mna, vela...

Ona se ta odchylka, tak za měsíc - dva ustálí a potom to můžeš seřídit úplně přesně.

Odesláno
Dornier DO335 je podle mě jedno z nejhezčích německých letadel 2SV, každopádně jedno z nejzajímavějších (pokud pominu šlílenosti jako Blohm&Voss).

Hodinky mám dva dny na ruce, těžko soudit jak půjdou, navíc je seřizovali u Hanáka:) Tak myslím 8 sec. je v pohodě.

Taky si myslím , že je to v pohodě..........

Odesláno

Vítej ve fanclubu Do 335

Odesláno (upraveno)

Jedny Made In India. Vyrobeny nekdy v na prelomu 50. a 60. let pro tisicovou armadu gurkhu.

Prumer bez korunky 36mm, maximalni prumer 42mm.

Upraveno uživatelem afrikab
Odesláno
Jedny Made In India. Vyrobeny nekdy v na prelomu 50. a 60. let pro tisicovou armadu gurkhu.

Prumer bez korunky 36mm, maximalni prumer 42mm.

Ak su take spolahlive ako gurkhovia tak to bola dobra investicia :speak_cool:

Odesláno

Tuplovaná radost

a/ návštěva u nedalekého numizmatika a zisk těchto hodinek. kal. 26,5 průměr 30,5 rok 43+/- ? btw. kdo v Praze a okolí mi potvrdí či vyvrátí pravost?

b/ při hledání Rýnskýho ryzlinka ve sklepě jsem našel nenačatýho Martella, zřejmě ještě po dědovi :thumbsup_anim:

Martell se transformuje v mou veselou náladu a tak se rád podělím... o náladu, toho Martellka už asi nikdo nestihnete :)

omg_t.jpg

Odesláno

jo, ty jsou pravý. Ale... dle mého názoru, rýňák lepší Martella. Včera jsem dal dvě lahve Savignonu, po dvou skleničkách už bych si dal něco jinýho.

Odesláno
Tuplovaná radost

a/ návštěva u nedalekého numizmatika a zisk těchto hodinek. kal. 26,5 průměr 30,5 rok 43+/- ? btw. kdo v Praze a okolí mi potvrdí či vyvrátí pravost?

b/ při hledání Rýnskýho ryzlinka ve sklepě jsem našel nenačatýho Martella, zřejmě ještě po dědovi :thumbsup_anim:

Martell se transformuje v mou veselou náladu a tak se rád podělím... o náladu, toho Martellka už asi nikdo nestihnete :)

omg_t.jpg

Doporučuji renovaci u mechana, je to krásný kousek

Odesláno (upraveno)

Dávám sem znovu remake armádních hodinek Wehrmacht, tentokrát dotaženo k mé spokojenosti včetně ručiček a řemenu.

Strojek originál "Wehrmachtwerk" AS1130, pouzdro rovněž odpovídá, průměr 35 mm, číselník Falkkon & Koblih, tamponový tisk na plech dle dobových fotografií. Řemen dodal Afrikab. Kompletace Mechano, kdo taky jinej, že... :rolleyes:

Upraveno uživatelem Foundryman

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...