Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
muj posledni prisrustek z tohoto tydne. kalibr 3220, tedy eta s dubois-debrais chronograf modulem, rok výroby 1998, prům. 38,6mm bez korunky

Pěkné pěkné :), byť model Reduced mi přijde dost malý. Za cca kolik se dají pořídít?

Odesláno
Pěkné pěkné :), byť model Reduced mi přijde dost malý. Za cca kolik se dají pořídít?

kdyz mas stesti, tak za 800-1000 EUR. Puvodne mi prisly take male, ale pak jsem si je jednoho dne vyzkousel a jine uz jsem nechtel. jsou prekvapive akorat (tedy pro me) :-)

Odesláno
kdyz mas stesti, tak za 800-1000 EUR. Puvodne mi prisly take male, ale pak jsem si je jednoho dne vyzkousel a jine uz jsem nechtel. jsou prekvapive akorat (tedy pro me) :-)

Díky za info, tak ať slouží :)

Odesláno

Představuji ještě teplé Hamiltony koupené z Classybrandu. Přes drobné výhrady k cifeníku bych řekl, že je to povedený kousek, pouzro a zvlášť kovový tah s tlustou frézovanou sponou a masivními koncovkami je luxusní. Nikde jsem se nedočetl, jaký je v nich strojek, tak teď už to vím. Překvapivě ETA 2824. Velmi pěkná je též hliníková krabice s koženkovým vniřním polstrováním. Jenže se u mě neohřejí, měním je s kamaráden za stejně nové, společenské (ty potřebuji víc) Tissot Le Locle (provedení s černým ciferníkem, římskýmí číslicemi a kovovým tahem - u nás se myslím toto provedení neprodávalo). Pořád se něco děje...

P.S. Ta cena neplatí, stojí na webu 318 USD.

post-987-1201504830.jpg

Odesláno

Zdravim,konecne posielam svoje nove asi 3tyzdne stare, HAMILTON X WIND. Dakujem KLOBADYSKU. Prijemne sa nosia, velkost vyhovuje a uz som si na ne tak zvykol ze ORISy nosim len ku koseliam:-). Odporucam. :thumbsup_anim:

post-1780-1201554070.jpg

post-1780-1201554091.jpg

post-1780-1201554110.jpg

post-1780-1201554126.jpg

Odesláno
gerhard

Zdravim,konecne posielam svoje nove asi 3tyzdne stare, HAMILTON X WIND. Dakujem KLOBADYSKU. Prijemne sa nosia, velkost vyhovuje a uz som si na ne tak zvykol ze ORISy nosim len ku koseliam:-). Odporucam. :thumbsup_anim:

ake mas Oris?

Návštěvník Snow
Odesláno

Hlasím nový kousek, Seiko Black Monster, nezbytný doplněk každého chronomagika ;) , svítí opravdu jako prase.

seiko_monster333.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno
Hlasím nový kousek, Seiko Black Monster, nezbytný doplněk každého chronomagika ;) , svítí opravdu jako prase.

Dobře jsi udělal, konečně máš pořádný hodinky! :) Dokonce i YPO si je koupil...

Návštěvník Snow
Odesláno
Dokonce i YPO si je koupil...

A to rozhodlo :lol: a neprodám je ;) , snad .

Odesláno (upraveno)

Konečně máš pořádný hodinky. :notworthy:

Upraveno uživatelem vor

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...