Vit Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 ... a má drahá žena je spokojená Ty voní, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 ZODIAC mě vzal za srdce. Mám podobné teď objednané pro ženu k výročí sňatku. Myslím si, že každé trošku sportovně založené ženské musí udělat radost...Až přijdou, tak sem zkusím dát nějaké foto:o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 To je na věk hodinek slušný výkon. Také si myslím.Dnes jsem je odnesl k felčarovi,na malé promazání...akorát mne nepotěšil,že ciferník nevyčistí...prý to nejde,že bych musel mít nový.A já si netroufám do nich nijak sahat...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 (upraveno) Ahoj Mě dnes udělaly radost tyhle Roamery... decentní retro. (kovový tah jsem vyměnil za černou kůži s bezpečnostní sponou) fakt pěkné... vypadají opravdu dobře Upraveno 20. května 2008 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uns Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Ahoj Mě dnes udělaly radost tyhle Roamery... decentní retro. (kovový tah jsem vyměnil za černou kůži s bezpečnostní sponou) aj mne sa veľmi páčia. mám slabosť pre podobné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Ahoj Mě dnes udělaly radost tyhle Roamery... decentní retro. (kovový tah jsem vyměnil za černou kůži s bezpečnostní sponou) mňa by tiež potešili gratulujem, sú krásne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ales-82 Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 (upraveno) Seiko SNP 003 (kinetic) - mam je sice už od ledna a nejsou to mechaniky, ale šlapou dobře. Foceno mobilem: Upraveno 20. května 2008 uživatelem Ales-82 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 A další variace na obehrané téma... Pár dnů zpátky jsem měl to štěstí narazit na bílé samuraie, takže peněženka zchudla, i když o celkem příjemnou částku. Pak ještě chvilka čekání na nový řemen no a už je to doma. Zvolil jsem kaštanově hnědou. Nejdříve se mnou cukaly obavy z červeného nádechu, ale nakonec jsem plně spokojen. Nuž posuďte sami... (akorát se budu muset naučit pořádně fotit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 To je kastanove hneda? Na me to pusobi jako fialova je to ale solidni masak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubik Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Pak ještě chvilka čekání na nový řemen no a už je to doma. Zvolil jsem kaštanově hnědou. Nejdříve se mnou cukaly obavy z červeného nádechu, ale nakonec jsem plně spokojen. Nuž posuďte sami... Řemen jako hrom, ten jen tak někdo nepřehlédne a pokud se ti barva líbí, není co řešit (Jinak co se týká fotek, tak doporučuji ukládat v JPG. gif není na fotky příliž vhodý (256 barev a v tomto případě až 3x větší objem oproti jpg)) A můj nový přírustek je z bývalého Sovětského svazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Pak ještě chvilka čekání na nový řemen no a už je to doma. Pekny remen, co je to zac ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 (upraveno) To je kastanove hneda? Na me to pusobi jako fialova je to ale solidni masak Ten nátěr z boku je víc do fialova, při delším prohlížení to nepůsobí nejlépe, ale naštěstí normálně na ruce to v kontrastu s hodinkama a bílým prošíváním ustupuje do pozadí. Ve skutečnosti je pásek trochu tmavší, hlavně ta poslední fotka je hodně fialová. Nicméně ten nádech tam je, to je pravda. Řemen jako hrom, ten jen tak někdo nepřehlédne a pokud se ti barva líbí, není co řešit (Jinak co se týká fotek, tak doporučuji ukládat v JPG. gif není na fotky příliž vhodý (256 barev a v tomto případě až 3x větší objem oproti jpg)) Barva je OK, na letní sezónu jako vyšitá. Samozřejmě dokupuju hnědou a zkusím i NATO. Při zmenšování jsem na formát vůbec nemyslel, teď už budu dávat do .jpg Pekny remen, co je to zac ? Jsem v UK, takže nakupuju na anglické ebay. No a za šestnáct liber je to kauf jako hrom... http://cgi.ebay.co.uk/High-qality-leather-...1742.m153.l1262 Upraveno 21. května 2008 uživatelem luidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kirn Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Ty voní, co? pravdu díš, pásek je napuštěný vanilkovým aroma a voní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 pravdu díš, pásek je napuštěný vanilkovým aroma a voní Jsem zvědav, jak dlouho tovydrží, manželce už voní víc než měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 A můj nový přírustek je z bývalého Sovětského svazu Slatoustowski - pěkné, jak jsou staré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Takové Pobědy měl otec, tak si troufnu tvrdit že nemají originál ručičky. Byly černé vyplněné fosforeskující barvou, nebyla radioaktivní, musela se nasvítit. Možná byla vypadaná výplň důvodem výměny. Nebyly to tyto??? Kdysi je sem postnul Afrikab(půjčil jsem si tedy jeho foto). Viděl jsem je v této a potom ve variantě,jakou mám já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Nebyly to tyto??? Kdysi je sem postnul Afrikab(půjčil jsem si tedy jeho foto). Viděl jsem je v této a potom ve variantě,jakou mám já. Člověče, jsem na vážkách, asi to byly ony. Zkusím se po nich na Stochově podívat. Ale ty ručičky vyplněné barvou, pořád je vidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 Moje dnešní radost a asi na dlouho. Už asi 2 roky se přesvědčuju jak je strašně potřebuju, tak konečně jsem se přesvědčil. Dnes konečně přišly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 Moc krásný a decentní IWCčka, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 Moje dnešní radost a asi na dlouho. Už asi 2 roky se přesvědčuju jak je strašně potřebuju, tak konečně jsem se přesvědčil. Dnes konečně přišly. Fortisy to nejsou, ale musím je pochválit = gratulace k velmi pěkným hodinkám i ode mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se