Přejít na obsah

Pochlubte se novymi prirustky!

ego alter

Doporučené příspěvky

A další variace na obehrané téma...

Pár dnů zpátky jsem měl to štěstí narazit na bílé samuraie, takže peněženka zchudla, i když o celkem příjemnou částku. Pak ještě chvilka čekání na nový řemen no a už je to doma. Zvolil jsem kaštanově hnědou. Nejdříve se mnou cukaly obavy z červeného nádechu, ale nakonec jsem plně spokojen. Nuž posuďte sami... (akorát se budu muset naučit pořádně fotit)

post-2667-1211378051.gif

post-2667-1211378060.gif

post-2667-1211378069.gif

post-2667-1211378078.gif

post-2667-1211378088.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pak ještě chvilka čekání na nový řemen no a už je to doma. Zvolil jsem kaštanově hnědou. Nejdříve se mnou cukaly obavy z červeného nádechu, ale nakonec jsem plně spokojen. Nuž posuďte sami...

Řemen jako hrom, ten jen tak někdo nepřehlédne :)

a pokud se ti barva líbí, není co řešit

(Jinak co se týká fotek, tak doporučuji ukládat v JPG. gif není na fotky příliž vhodý (256 barev a v tomto případě až 3x větší objem oproti jpg))

A můj nový přírustek je z bývalého Sovětského svazu ;)

stopky.jpg

Odkaz ke komentáři

To je kastanove hneda? Na me to pusobi jako fialova ;) je to ale solidni masak :)

Ten nátěr z boku je víc do fialova, při delším prohlížení to nepůsobí nejlépe, ale naštěstí normálně na ruce to v kontrastu s hodinkama a bílým prošíváním ustupuje do pozadí. Ve skutečnosti je pásek trochu tmavší, hlavně ta poslední fotka je hodně fialová. Nicméně ten nádech tam je, to je pravda.

Řemen jako hrom, ten jen tak někdo nepřehlédne :)

a pokud se ti barva líbí, není co řešit

(Jinak co se týká fotek, tak doporučuji ukládat v JPG. gif není na fotky příliž vhodý (256 barev a v tomto případě až 3x větší objem oproti jpg))

Barva je OK, na letní sezónu jako vyšitá. Samozřejmě dokupuju hnědou a zkusím i NATO. Při zmenšování jsem na formát vůbec nemyslel, teď už budu dávat do .jpg ;)

Pekny remen, co je to zac ?

Jsem v UK, takže nakupuju na anglické ebay. No a za šestnáct liber je to kauf jako hrom...

http://cgi.ebay.co.uk/High-qality-leather-...1742.m153.l1262

Upraveno uživatelem luidis
Odkaz ke komentáři

Takové Pobědy měl otec, tak si troufnu tvrdit že nemají originál ručičky. Byly černé vyplněné fosforeskující barvou, nebyla radioaktivní, musela se nasvítit. Možná byla vypadaná výplň důvodem výměny.

Nebyly to tyto???

post-1110-1211444839.jpg

Kdysi je sem postnul Afrikab(půjčil jsem si tedy jeho foto). Viděl jsem je v této a potom ve variantě,jakou mám já.

Odkaz ke komentáři

Nebyly to tyto???

Kdysi je sem postnul Afrikab(půjčil jsem si tedy jeho foto). Viděl jsem je v této a potom ve variantě,jakou mám já.

Člověče, jsem na vážkách, asi to byly ony. Zkusím se po nich na Stochově podívat. Ale ty ručičky vyplněné barvou, pořád je vidím...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Moje dnešní radost a asi na dlouho. Už asi 2 roky se přesvědčuju jak je strašně potřebuju, tak konečně jsem se přesvědčil. :thumbsup_anim: :wub: Dnes konečně přišly.

Fortisy to nejsou, ale musím je pochválit :) = gratulace k velmi pěkným hodinkám i ode mne ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...