Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

moc se omluvám samozřejme si mel pravdu, ja a šuplera to neni dobrý vztah!! Takže 33mm... ale tak jak si psal je to málo, ale na to aby jsem si vzal hodinky kdyz nekam půjdu a kluci co se v hodinkách neorientuji se mohli zasmát hodinkám s jednou řučkou, tak na to mi to stačí... :-)

Odesláno

Nemate nahodou nekdo tip, kde by sel zakoupit ciselnik na ty Omegy Geneve Day/Date v dobrem stavu - idealne modry? :-)

Jedině asi v autorizovaném servisu. Mně u Hanáka měnili v rámci čištění ručky i sklíčko, obojí originál, sklíčko je dokonce signované.

Odesláno

grga_pitic: já tyhle modnaine mám a moc je nenosím, jsou ale trochu otlučený:-( Ono - je to z nějakýho recyklovanýho kovu a ten prej potřebuje zacházení v rukavičkách... A safír nemaj, píšou to i v tom inzerátu na e-bay. Jestli bys je chtěl, dej vědět, třeba se nějak dohodnem:) (Teď je sice nosí mamka, ale tý je můžu sebrat:) ). Jo, a jsou větší - asi těch 36. Ale vzhledem k "placatýmu" designu působěj mnohem větší, než těch 36...

Odesláno

grga_pitic: já tyhle modnaine mám a moc je nenosím, jsou ale trochu otlučený:-( Ono - je to z nějakýho recyklovanýho kovu a ten prej potřebuje zacházení v rukavičkách... A safír nemaj, píšou to i v tom inzerátu na e-bay. Jestli bys je chtěl, dej vědět, třeba se nějak dohodnem:) (Teď je sice nosí mamka, ale tý je můžu sebrat:) ). Jo, a jsou větší - asi těch 36. Ale vzhledem k \"placatýmu\" designu působěj mnohem větší, než těch 36...

Dekuji mnohokrate, ale 33 je malo sad.gif kazdopadne jeste jednou diky smile.gif

Odesláno

grga_pitic: já tyhle modnaine mám a moc je nenosím, jsou ale trochu otlučený:-( Ono - je to z nějakýho recyklovanýho kovu a ten prej potřebuje zacházení v rukavičkách... A safír nemaj, píšou to i v tom inzerátu na e-bay. Jestli bys je chtěl, dej vědět, třeba se nějak dohodnem:) (Teď je sice nosí mamka, ale tý je můžu sebrat:) ). Jo, a jsou větší - asi těch 36. Ale vzhledem k \"placatýmu\" designu působěj mnohem větší, než těch 36...

Vršekshop biggrin.gif

biggrin.gif že by?

Odesláno

YPO& JACOB: Ty hodinky se dělaly (dělaj?) ve dvou velikostech, to vim 100%, jednak těch 33 a pak (myslim) 36 mm. Jsou kupovaný docela dlouho zpátky, tak osm let, tatík je tenkrát kupoval jako pár - dámský& panský, velký& malý. A zůstaly už jen ty velký...

A to s mr. Vrškem si beru osobně biggrin.gif

Odesláno

V pohodě smile.gif

Každopádně je to tak, že ty hodinky existují opravdu ve dvou velikostech, jasnačka? biggrin.gif

Ale uznávám, že to, že jsem psal, že je můžu sebrat mamce, vyvolalo reminiscence na VršekShop oprávněně:-)

...Koupila mi je manželka, pak je dala mýmu obchodnímu partnerovi při milostných hrátkách& ten mi je pak věnoval pro utužení dobrých obchodních vztahů biggrin.gif

Odesláno

včera jsem se stal majitelem Prim Sport II......já vím,možná nic moc,ale já jsem z nich nadšený....nějak nechtějí z ruky smile.gif

user posted image

Díky Lukovi za obchod.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...