jacob Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 to nemají 33mm, mají 36mm... i tak je to málo, ale myslim že hodinky budu nosit je opravdu výjmečne!
spiderer Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 jacob, v tom linku z ebaye je napsano 33mm - treba maji 2 verze ;-) I kdyz i 36mm neni moc :-(
jacob Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 moc se omluvám samozřejme si mel pravdu, ja a šuplera to neni dobrý vztah!! Takže 33mm... ale tak jak si psal je to málo, ale na to aby jsem si vzal hodinky kdyz nekam půjdu a kluci co se v hodinkách neorientuji se mohli zasmát hodinkám s jednou řučkou, tak na to mi to stačí... :-)
Foundryman Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 Nemate nahodou nekdo tip, kde by sel zakoupit ciselnik na ty Omegy Geneve Day/Date v dobrem stavu - idealne modry? :-) Jedině asi v autorizovaném servisu. Mně u Hanáka měnili v rámci čištění ručky i sklíčko, obojí originál, sklíčko je dokonce signované.
jacob Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 jediné co k těm mým Mondaine jeste musis napsat, tak to že mám zápěstí 19,5mm a zapínám je na poslední dírku na řemínku...
spiderer Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 Foundryman - se tam asi stavim optat, jestli by byli schopni ten cifernik sehnat ;-) Udrzbu uz mam za sebou, mechano je dal do dobryho stavu ;-)
Foundryman Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 Spiderer - náhradní díly by měli mít, to moje jsou výroba konec 70. let a u Hanáka mají všechno. Dostal jsem na ně dokonce 2 roky záruku.
spiderer Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 Tak to se hodi vedet, pokud nesezenu, zastavim se u Hanaka a uvidime jak jsou vybaveni
Voris Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 Moje první mechanické hodinky - seiko 5 military, aneb aviatory pro chudé. Spolu s páskem Hirsh aviator koupené od Kubsona. Zatím maximální spokojenost.
jacob Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 já mám ty samé, ale nejak mi tam více sedí kovový tah, jinak jsem s nima spokojen, takže snad budes taky spokojenej s automaty...
jfk Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 Moje první mechanické hodinky - seiko 5 military, aneb aviatory pro chudé. Spolu s páskem Hirsh aviator koupené od Kubsona. Zatím maximální spokojenost. http://xs314.xs.to/xs314/07160/seiko5.JPG Ten řemen jim sluší a hodinky jsou moc hezký.
boo-beek Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 grga_pitic: já tyhle modnaine mám a moc je nenosím, jsou ale trochu otlučený:-( Ono - je to z nějakýho recyklovanýho kovu a ten prej potřebuje zacházení v rukavičkách... A safír nemaj, píšou to i v tom inzerátu na e-bay. Jestli bys je chtěl, dej vědět, třeba se nějak dohodnem:) (Teď je sice nosí mamka, ale tý je můžu sebrat:) ). Jo, a jsou větší - asi těch 36. Ale vzhledem k "placatýmu" designu působěj mnohem větší, než těch 36...
jacob Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 boo-beek: jakto že mají 36mm??? Ja jsem původne naměřil 36mm, ale potom jak se psalo ze maji 33mm tak jsem je přeměřil šuplerou a mají 33mm bez korunky na 100%
grga_pitic Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 grga_pitic: já tyhle modnaine mám a moc je nenosím, jsou ale trochu otlučený:-( Ono - je to z nějakýho recyklovanýho kovu a ten prej potřebuje zacházení v rukavičkách... A safír nemaj, píšou to i v tom inzerátu na e-bay. Jestli bys je chtěl, dej vědět, třeba se nějak dohodnem:) (Teď je sice nosí mamka, ale tý je můžu sebrat:) ). Jo, a jsou větší - asi těch 36. Ale vzhledem k \"placatýmu\" designu působěj mnohem větší, než těch 36... Dekuji mnohokrate, ale 33 je malo kazdopadne jeste jednou diky
jacob Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 grga_pitic: já tyhle modnaine mám a moc je nenosím, jsou ale trochu otlučený:-( Ono - je to z nějakýho recyklovanýho kovu a ten prej potřebuje zacházení v rukavičkách... A safír nemaj, píšou to i v tom inzerátu na e-bay. Jestli bys je chtěl, dej vědět, třeba se nějak dohodnem:) (Teď je sice nosí mamka, ale tý je můžu sebrat:) ). Jo, a jsou větší - asi těch 36. Ale vzhledem k \"placatýmu\" designu působěj mnohem větší, než těch 36... Vršekshop že by?
boo-beek Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 YPO& JACOB: Ty hodinky se dělaly (dělaj?) ve dvou velikostech, to vim 100%, jednak těch 33 a pak (myslim) 36 mm. Jsou kupovaný docela dlouho zpátky, tak osm let, tatík je tenkrát kupoval jako pár - dámský& panský, velký& malý. A zůstaly už jen ty velký... A to s mr. Vrškem si beru osobně
jacob Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 přesně tak neber si to osobne, ale vzbudilo to takovou nostalgii s rodiným podnikem
boo-beek Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 V pohodě Každopádně je to tak, že ty hodinky existují opravdu ve dvou velikostech, jasnačka? Ale uznávám, že to, že jsem psal, že je můžu sebrat mamce, vyvolalo reminiscence na VršekShop oprávněně:-) ...Koupila mi je manželka, pak je dala mýmu obchodnímu partnerovi při milostných hrátkách& ten mi je pak věnoval pro utužení dobrých obchodních vztahů
xmenm05 Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 Moje první mechanické hodinky - seiko 5 military, aneb aviatory pro chudé. Spolu s páskem Hirsh aviator koupené od Kubsona. Zatím maximální spokojenost. http://xs314.xs.to/xs314/07160/seiko5.JPG Gratuluji, nádherné hodinky ... jsem nahlodán ...
Gilius Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 včera jsem se stal majitelem Prim Sport II......já vím,možná nic moc,ale já jsem z nich nadšený....nějak nechtějí z ruky Díky Lukovi za obchod.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se