Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak dnes mi pristal na ruce podsalek od espressa... biggrin.gif

timto dekuji chronomagu & philipmorrisovi...

Davat si na ruku nadrazni hodiny uz mi fakt prijde uchylny:o))) Ale strojovna je to prekrasna, gratulace!

Odesláno

kluci, diky, uz sem se bal, ze me sprazite ludolf-diskuterovym cislem... biggrin.gif

no ještě by ses mohl dovědět něco o chlupatých rukou ..... biggrin.gif

Odesláno

kluci, diky, uz sem se bal, ze me sprazite ludolf-diskuterovym cislem... biggrin.gif

Můžeš prosím udělat foto Omegy a Eterny? + přímý detail strojku?

jdu na to, vydrz prtka, vydrz...

Odesláno

Moc hezké, ale kapku dost velké... fakt hodně velké. A hezké. Velké. Hezké. Kurňa... :-D

hezky popsáno smile.gif

to sibirnaya: gratuluju a přeji ať jsi s nima spokojen

p.s. jezdíš alespoň občas s tím krasavcem co máš v avataru ?

jj, jezdim, loni sme jeli zavody, ted se chysta na sezonu a uvidi se co a jak dal, ale zitra dopo se asni pudu na chvili projet po brne... jako na kafickovani s babama po zahradkach idealni...

Návštěvník Snow
Odesláno

Z toho se diskutér fakt posere laugh.gif laugh.gif laugh.gif , škoda, že nemám ještě Glycine KMU 48, průměr lze odvodit z čísla, fotečka bude také náramná, protože mám ruku jako špejli

Odesláno

Z toho se diskutér fakt posere laugh.gif  :lol:  :lol: , škoda, že nemám ještě Glycine KMU 48, průměr lze odvodit z čísla, fotečka bude také náramná, protože mám ruku jako špejli

Náhodou i na tý špejli vypadají báječně.

Návštěvník Snow
Odesláno

Z toho se diskutér fakt posere laugh.gif  :lol:  :lol: , škoda, že nemám ještě Glycine KMU 48, průměr lze odvodit z čísla, fotečka bude také náramná, protože mám ruku jako špejli

Počkej, já jsem sem fotku ještě nedal, mluvím o své špejli wink.gif, s Glyciny prožívám takové martyrium, že až se celá akce vyřeší budu referovat, a to se pobavíte, i když mně se chce chvílemi brečet, momentálně nemám ani hodinky ani peníze, super stav

Odesláno

Co dodat ? Snad jen, že gratuluji !

Takže na OP padly i Railmastery???

No to snad ne - za to OP zas nestojej smile.gif

sibirnaya - gratulace, na tý špejli opravdu nevypadaj zle smile.gif

Opravdu hořce je v této souvislosti k politování to kaligrafické cvičení pod logem omega - ale to jediná hnida, již jsem schopen najít - no ještě přílišná velikost biggrin.gif, ale to nebudu komentovat smile.gif.

Odesláno

Počkej, já jsem sem fotku ještě nedal, mluvím o své špejli wink.gif, s Glyciny prožívám takové martyrium, že až se celá akce vyřeší budu referovat, a to se pobavíte, i když mně se chce chvílemi brečet, momentálně nemám ani hodinky ani peníze, super stav

Glycine se dá koupit levně u Torneau v NYC. Mají tam obrovský pre-owned koutek s Glycine. Hodinky jsou to zajímavý, a zatím tady docela neznámý ( nemyslím na Chr. ale v ČR ). Držím palce ať Ti to dobře dopadne.C

Návštěvník Snow
Odesláno

Glycine se dá koupit levně u Torneau v NYC. Mají tam obrovský pre-owned koutek s Glycine. Hodinky jsou to zajímavý, a zatím tady docela neznámý ( nemyslím na Chr. ale v ČR ). Držím palce ať Ti to dobře dopadne.C

Díky Cybere, také doufám a pevně věřím !

P.S. teď mám v merku UNIVERSAL GENEVE smile.gif

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Kdybych měl napsat, jak vypadaj Railmastery na té ruce, tak budu za trest muset další měsíc uveřejňovat jen usmívající se smajlíky... ale, to je kolegova věc.

Ovšem... RAILMASTER... ausgerechnet v tomto děsivém průměru... sakra, kdo z vás tu dělá posunovače na hlavním nádraží, že to tu křepčí jak na seřadišti nákladních vagonů?

Tak především - problém spatřuji v nevyváženosti minutové a hodinové ručky (srovnej se Seamaster Planet Ocean) Hodinová ručka totiž musí být sice kratší, zato ovšem musí mít prostorovou resp. plošnou dominanci a nesmí se vytrácet doztracena. Zcela nelogické v tomto kontextu pak je důrazné zakončení ručky minutové. Tedy, abych se přiznal, tak úplně přesně vlastně nevím, která že je hodinovka a která minutovka biggrin.gif

Pro mne až odpudivé, do středu zašpičatělé markanty po celeém obvodu ciferníku ve mně vyvolávají asociace na dravčí zuby, které mě trhají při každém pohledu na levé zápěstí. V rozporu s celou vizuální architekturou ciferníku a ruček je mimostředná ručka vteřinová, která jediná vytváří na jinak zoufale prázdné temné a deprimující ploše ciferníku jakous takous stopu naděje.

Nejsem si zcela teď jist, ale myslím, že boky tělesa hodinek jsou pískované... Tak to snad je jediným kladem, protože být komplet v chromu, dala by se s tím na matějské pouti posílat prasátka až někam do oblak, tam kde se stěna smrti stáčí směrem k zemi života...

Závěr - pro mne absolutně vyloučená varianta hodinek.

Snow... měl jsi pravdu... málem jsem se z toho poto... biggrin.gif

Odesláno

Diskutére, už jsem se (plačky) smířil s tím, že nám zřejmě neprozradíš, jaképak krásné hodinky to hrdě nosíš na své roztomilé oholené pacce. Ale mohl by ses s námi podělit alespoň o své vysněné hodinky, ne?

Zjistíme, jaký máš vkus a třeba si i rozšíříme obzory smile.gif Předem děkuji.

Odesláno

Kdybych měl napsat, jak vypadaj Railmastery  na té ruce, tak budu za trest muset další měsíc  uveřejňovat jen usmívající se smajlíky... ale, to je kolegova věc.

Ovšem... RAILMASTER... ausgerechnet v tomto děsivém průměru... sakra, kdo z vás tu dělá posunovače na hlavním nádraží, že to tu křepčí jak na seřadišti nákladních vagonů?

Tak především - problém spatřuji  v nevyváženosti minutové a hodinové ručky (srovnej se Seamaster Planet Ocean) Hodinová ručka totiž musí být sice kratší, zato ovšem musí mít prostorovou resp. plošnou  dominanci a nesmí se vytrácet doztracena. Zcela nelogické v tomto kontextu pak je důrazné  zakončení ručky minutové. Tedy, abych se přiznal, tak úplně přesně vlastně nevím, která že je hodinovka a která minutovka biggrin.gif

Pro mne až odpudivé, do středu zašpičatělé markanty po celeém obvodu ciferníku ve mně vyvolávají asociace na dravčí zuby, které mě trhají při každém pohledu na levé zápěstí. V rozporu s celou vizuální architekturou ciferníku a ruček je mimostředná ručka vteřinová, která jediná vytváří na jinak zoufale prázdné temné a deprimující ploše ciferníku jakous takous stopu naděje.

Nejsem si zcela teď jist, ale myslím, že boky tělesa hodinek jsou pískované... Tak to snad je jediným kladem, protože být komplet v chromu, dala by  se s tím na matějské pouti  posílat  prasátka až někam do oblak, tam kde se stěna smrti stáčí směrem k zemi života...

Závěr - pro mne absolutně vyloučená varianta hodinek.

Snow... měl jsi pravdu... málem jsem se z toho poto... biggrin.gif

diskutere - jen drobnost. neni to v chromu. nerez se neda chromovat. pouze lestit. a mas pravdu, boky jsou matne. ze je jedna rucicka jina nez druha jsem si taky vsiml, ale az tak me to nepoburuje. a co vlastne rikas na ty eterny?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...