Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Díky. smile.gif

Myslíš, že je to chránič jenom na lunetu? Nebo i na tah?

Na lunetu.

Odesláno

To není k vydržení, v prodejním vlákně Snow s Glycine, tady zase ty s Mühle.

Ještě že mám pevnou vůli. Dokonce tak pevnou, že neodpovídám Diskutérovi.

Odkud je máš?

Odesláno

Mám ich vyše týždňa a ešte som sa tu nepochválil.  Za 10 dní nepravidelného nosenia + 2 sec.

Pěkný, krásný, gratuluju. Ale až za 10 dnů smile.gif , toto vlákno se jmenuje Pochlubte se NOVÝMI přírůstky

Odesláno

Mám ich vyše týždňa a ešte som sa tu nepochválil.  Za 10 dní nepravidelného nosenia + 2 sec.

velmi velmi pěkné, gratuluji

Odesláno

Opravdu pěkné, vkusné hodinky. Taky se po něčem takovém poohlížím. Myslel jsem na Tissot Le Locle, ale "na živo" mne nějak neuchvátily.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Na lunetu, ktera by nemela mit prumer vetsi nez 40mm.

Máš to vyzkoušené? Takže na Samuraie to nepůjde?

Odesláno

panejo panejo. krása.

Odesláno

To Olda: Z Maďarska, z druhej ruky, nosené príležitostne, cena v prepočte cca 1100 Euro + príspevok na benzín. To Dakasport: Ano ciferník je gilošovaný. A ospravedlňujem sa za omeškanie v tejto téme.

Hezky, me se taky libi ten "konzervovy" tvar pouzdra no a Big Date pro ten ja mam slabost- pro nekoho (jako ja) nejuzitecnejsi komplikace. S temihle hodinkami tu budes asi dlouho jediny i kdyz by tu jeden Nymand z Plkova zkritizoval nakup luxusnich hodinek z druhe ruky. Jsem si jisty ze ty Seamastery Professional ti nechybi wink.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...