Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Zravím všechny podobně postižené. Chci se pochlubit ( a některé také popudit ) následujícím úlovkem. Na 1. obrázku původní stav hodinek "Omega" - nakolik jsou pravé je mi celkem lhostejné. Strojek je podle mě autentický - původem z kapesních hodinek a pouzdro bylo přesně takové jaké se pro můj záměr hodilo. Prostě když jsem je uviděl tak mě napadlo na co by se dal ten krásný stroječek využít a na druhém obrázku je výsledek. Pro někoho paskvil pro mě přesně to co je mi vlastní. Průměr pouzdra 43 mm bez korunky.

Gratuluji , myslím , že je to způsob , jak hezky tyhle hodinky využít. Mám taky takové.

Návštěvník YPO
Odesláno
No, a co si je teda nechat třeba nachromovat ?

....uvidíme kam až se vydrápou ...... možná budeš chromovat :)

Odesláno

Hm 48 mm bez korunky Mňam nevypadají zle, te Švabach kterým je to psaný mi nic neříká takže si nepočtu, z čeho je to pouzdro? Base metal? Nebo nerez? Jestli nerez tak je to OK jestli ne tak pochromovat. Už se taky těším až mi dorazí zásilečka od chromajzlíka. Mám tam pěkné letecné Adora, jedna Doxy atd.... ,ale moje milované nechanické digitálny Ruhla :thumbsup_anim: Takže kašli na zlato a řeš jen cenu. Mimochodem kdyby se k nim dal světlejší hnedý pásek tak by to taky šlo...

Návštěvník YPO
Odesláno
Hm 48 mm bez korunky Mňam nevypadají zle, te Švabach kterým je to psaný mi nic neříká takže si nepočtu, z čeho je to pouzdro? Base metal? Nebo nerez? Jestli nerez tak je to OK jestli ne tak pochromovat. Už se taky těším až mi dorazí zásilečka od chromajzlíka. Mám tam pěkné letecné Adora, jedna Doxy atd.... ,ale moje milované nechanické digitálny Ruhla :thumbsup_anim: Takže kašli na zlato a řeš jen cenu. Mimochodem kdyby se k nim dal světlejší hnedý pásek tak by to taky šlo...

.... z čeho je pouzdro nevím - píše ,že jsou pozlacené ....... víc jak 3,5t za ně nedám, zase až tak mě neberou,ale nemám doma ještě žádný Unitas :) :) :)

Odesláno
TO: koblih69 ...... pěkně si je vyparádil ;)

já už se dnes asi po desáté koukám na tenhle skvost ...... škoda,že mají zlaté pouzdro

http://cgi.ebay.de/ETERNA-Fliegeruhr_W0QQi...1QQcmdZViewItem

Tak originaly se pohybuji v cenach kolem 3tis dolaru a tyhle nevypadaji vubec spatne. Ale jestli se nemylim, to venitr je ruska Molnija?

Návštěvník YPO
Odesláno
Tak originaly se pohybuji v cenach kolem 3tis dolaru a tyhle nevypadaji vubec spatne. Ale jestli se nemylim, to venitr je ruska Molnija?

:) takže hand made od A až do Z

Odesláno
Já v Corelu, je tištěný jen laserovou tiskárnou na polyesterovou samolepící fólii. Pokud má tiskárna 1200 Dpi je dostačující. Fólie je nalepená na původním ciferníku a dá se kdykoliv sloupnout bez poškození. Grafický návrh trval cca 50 minut, ale před tím byly 4 jiné návrhy u kterých jsem si byl taky vyždycky jistý, že je to přesně ono....

To je paráda, takže ty si ty číselníky můžeš měnit třeba každý týden podle gusta!

:thumbsup_anim:

Odesláno

To Koblih

Moc hezký,někoho takovýho bych potřeboval na pomoc.Chci nový ciferník a návrh v Corelu neumím.Mohl bys mi věnovat trochu času a udělat ho? Něco ve stylu na fotce,akorát je tam ještě vějíř rezervy nátahu.Dělal bych to tamponovým tiskem.

post-271-1183781733.jpg

Odesláno

Obecně záleží na pracnosti, nejsem na tom ideálně časově, ale pokud je to rozumné - viz příloha tak se to dá udělat třeba za 15 minut jako tohle. Potřeboval bych přesné rozměry - jednoduchý okótovaný náčrtek.

post-1259-1183796634.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...