X-Bob Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 ty jsou libové :-) Jaký mají průměr a tloušťku?
afrikab Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 ty jsou libové :-) Jaký mají průměr a tloušťku? Idealní oblekovky, průměr 32mm, tloušťka asi 7mm.
ottto Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Odesláno 18. června 2007 Steinhart Nav-B Uhr model 010306 se strojkem Unitas 6497, specifikace zde http://www.steinhart-watches.de/index.php?...mp;Sel_ID=18#13 ten řemínek s nýty dám za chvíli do rubriky Prodej :-) První dojem: super. Ani velikost 47 mm nevadí, nosí se příjemně. Modřené ručičky, krásně staromódně tikající strojek /proti ETA 2836-2 ve Fortis B-42 nápadně hlasitější a pomalejší/ za ty prachy super kauf Jsou super, prave jsem je objednal a zaplatil.
vor Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Jsou dnes nové, přesypou se přesně za 3 min, pokaždé za stejnou dobu. Výborný poměr cena/výkon. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Odesláno 20. června 2007 Steinhart a přesnost: seřídil jsem je v sobotu kolem poledne, nosil jsem je so-ne-po-út, dnes ležely doma, před chvilkou jsem se na ně podíval a málem jsem se po... celková odchylka +2 sek (0,4 sek/den)!!! V sobotu jsem seřizoval i Fortisy, ty ale ležely /denně jsem je natahoval/ a nosil jsem je akorát dnes - ty mají odchylku +30 sek (= 6 sek/den)
gas Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Odesláno 20. června 2007 duke: tak jsem tento týden viděl tvoje Steinhart na živo, potkal jsem v OL nějakého "opáleného maníka" a měl je na ruce, musím říct, že jsou velmi výrazné ale vypadají opravdu skvěle, nebýt 47 mm, tak do nich asi jdu, proč já musím mít tak hubenou ruku ...
Duke650 Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Odesláno 20. června 2007 duke: tak jsem tento týden viděl tvoje Steinhart na živo, potkal jsem v OL nějakého "opáleného maníka" a měl je na ruce, musím říct, že jsou velmi výrazné ale vypadají opravdu skvěle, nebýt 47 mm, tak do nich asi jdu, proč já musím mít tak hubenou ruku ... V Holomócu jsem nebyl :-) 47 mm je naprosto ideální rozměr... sice nevím, jak to vnímá okolí (a je mi to fuk), ale já mám dojem, že sednou jak prdel na nočník :-))) dnes jsem měl Fortisy (42 mm) a měl jsem takový divný pocit, jako když nemám hodinky :-)
spiderer Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 Tak posilam zatim jednu lepsi fotku Omega Moonwatch, ktere mam od vcerejska a maximalni spokojenost Behem dneska nebo nejblizsich dni jeste udelam par fotek, ted musim letet do prace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
klobadysek Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 Tak posilam zatim jednu lepsi fotku Omega Moonwatch, ktere mam od vcerejska a maximalni spokojenost Behem dneska nebo nejblizsich dni jeste udelam par fotek, ted musim letet do prace MAXIMALNI GRATULACE!!! Vim jak moc si se na ne tesil. Je to legenda legend, tak at ti slouzi. PS:Treba jim taky nekdy prijdu na chut.
steel Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 Tak posilam zatim jednu lepsi fotku Omega Moonwatch, ktere mam od vcerejska a maximalni spokojenost Behem dneska nebo nejblizsich dni jeste udelam par fotek, ted musim letet do prace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jaky je rok vyroby, dle tahu soudim nejaka ranna 80. leta ?
Návštěvník Kamil Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 jaky je rok vyroby, dle tahu soudim nejaka ranna 80. leta ? Takže mají plastové sklíčko?
kubson Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 správné hodinky do vesmíru musí mít hesalit, to dá rozum jinak samozřejmě gratulace...
spiderer Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 (upraveno) Rok vyroby (nebo alespon nakupu) je 1984 Jinak samozrejme maji plastove sklicko Upraveno 22. června 2007 uživatelem spiderer
centrumMartin Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 (upraveno) Zdravím. Včera jsem si je vyzvedl. Hamilton Field Khaki Automat, průměr 38 (na mojí tenkou ruku akorát). Krásné, jsem s nimi naprosto spokojen a nadšen. Koupeny jako nové od prodejce v USA - 232 USD. A mám klid :-) Ještě od Kubsona hnědý řemínek a je to. centrumMartin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. června 2007 uživatelem centrumMartin
afrikab Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 Tak posilam zatim jednu lepsi fotku Omega Moonwatch, ktere mam od vcerejska a maximalni spokojenost Behem dneska nebo nejblizsich dni jeste udelam par fotek, ted musim letet do prace Krasa, tomu rikam vintage ulovek.
afrikab Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 Zdravím. Včera jsem si je vyzvedl. Hamilton Field Khaki Automat, průměr 38 (na mojí tenkou ruku akorát). Krásné, jsem s nimi naprosto spokojen a nadšen. Koupeny jako nové od prodejce v USA - 232 USD. A mám klid :-) Ještě od Kubsona hnědý řemínek a je to. centrumMartin Military hodinky od klasikeho vyrobce. I pres par vyhrad gratuluji. Taky se mi posledni dobou zda, ze je 39mm idealni.
vor Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 Zdravím. Včera jsem si je vyzvedl. Hamilton Field Khaki Automat, průměr 38 (na mojí tenkou ruku akorát). Krásné, jsem s nimi naprosto spokojen a nadšen. Koupeny jako nové od prodejce v USA - 232 USD. A mám klid :-) Ještě od Kubsona hnědý řemínek a je to. centrumMartin Pěkný military hodinky, taky jsem po nich pokukoval. Co je tam za "sklíčko"?
gas Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 (upraveno) konečně něco i pro ženu, sbírám plusové body na další nákupy velké díky pro Kubson Upraveno 23. června 2007 uživatelem gas
spiderer Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 gas - dobra strategie, pekny hodinky! Takhle se na to musi!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se