Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak tady jsou moje nové hodinky

Citizen AN7040-50L

Materiál: titan

Řemínek: titan

Rozměry: 43x38x10 mm

Vodotěsnost: 100 m

Funkce: stopky s přesností 1/10 max. 24 hodin, datumovka, luminiscenční ručičky, zadní kryt na závit, minerální sklo

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník YPO
Odesláno
To uz jsou, pokud se nepletu, tvoje treti Fortis. Tomu rikam laska k jedne znacce :P

Někdo je sponzorovat musí :) ..... jsou to už čtvrté, ale ty první jsem nevím proč prodal ;)

Odesláno

Je z toho krasne videt tvuj styl - velke, robusnejsi, klasicke, ostre rezane tvary, velka cisla, velke rucky. Parada!!! Az na ty Casio, ale ani ty nejsou uplne mimo :guitar:

Návštěvník YPO
Odesláno
Je z toho krasne videt tvuj styl - velke, robusnejsi, klasicke, ostre rezane tvary, velka cisla, velke rucky. Parada!!! Az na ty Casio, ale ani ty nejsou uplne mimo :guitar:

to je úplný psycho profil :) ...... ty casia nejsou vůbec mimo .... v reálu jsou super a za ty peníze jsou výborně vybavené

Odesláno (upraveno)
Já jsem po mučivých úvahách pořídil následující:

Ticino Marina Militare 1938, strojek 6497 (šalamounsky nepíšou "UNITAS" čili předpokládám, že to bude nějaký klon), sklíčko vypouklý safír, zpracování pozdra perfektní, skvělá korunka, pevné stěžejky (na šroubcích zespodu pouzdra), vodotěsnost 5 ATM a hlavně nikde žádné nápisy, jen TICINO WR 5 ATM na dýnku. Průměr je pro mě horentních 45 mm, kupodivu to však na ruce nevypadá nijak strašně. Nádherně svítí. Přišly z Miami během šokujících 4 dnů, bez obtěžování ze strany státních loupežníků, v krásné dřevěné krabičce. Vlastní foto dodám, až se dostanu k aparátu.

hmmm, jsou mňam

Upraveno uživatelem Pepino65
Odesláno

Tak dneska jsem je vyzvednul na poště. DPH 260Kč. Jsou v luxusní krabičce z červeného dřeva a vypadají IMHO úžasně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...