elektrotechnik Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Odesláno 1. října 2007 Tak tady jsou moje nové hodinky Citizen AN7040-50L Materiál: titan Řemínek: titan Rozměry: 43x38x10 mm Vodotěsnost: 100 m Funkce: stopky s přesností 1/10 max. 24 hodin, datumovka, luminiscenční ručičky, zadní kryt na závit, minerální sklo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
damankapsky Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Odesláno 1. října 2007 No s těmi Steinharty se roztrhl pytel, vypadají parádně. Napište, jak jste s nimi spokojeni a hlavně nafoťte ten strojek, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 můj poslední přírůstek : http://forum.chronomag.cz/index.php?automo...p;blogid=7&
Frantik Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 To uz jsou, pokud se nepletu, tvoje treti Fortis. Tomu rikam laska k jedne znacce
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 To uz jsou, pokud se nepletu, tvoje treti Fortis. Tomu rikam laska k jedne znacce Někdo je sponzorovat musí ..... jsou to už čtvrté, ale ty první jsem nevím proč prodal
Frantik Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 Je z toho krasne videt tvuj styl - velke, robusnejsi, klasicke, ostre rezane tvary, velka cisla, velke rucky. Parada!!! Az na ty Casio, ale ani ty nejsou uplne mimo
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 Je z toho krasne videt tvuj styl - velke, robusnejsi, klasicke, ostre rezane tvary, velka cisla, velke rucky. Parada!!! Az na ty Casio, ale ani ty nejsou uplne mimo to je úplný psycho profil ...... ty casia nejsou vůbec mimo .... v reálu jsou super a za ty peníze jsou výborně vybavené
Pepino65 Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 (upraveno) Já jsem po mučivých úvahách pořídil následující: Ticino Marina Militare 1938, strojek 6497 (šalamounsky nepíšou "UNITAS" čili předpokládám, že to bude nějaký klon), sklíčko vypouklý safír, zpracování pozdra perfektní, skvělá korunka, pevné stěžejky (na šroubcích zespodu pouzdra), vodotěsnost 5 ATM a hlavně nikde žádné nápisy, jen TICINO WR 5 ATM na dýnku. Průměr je pro mě horentních 45 mm, kupodivu to však na ruce nevypadá nijak strašně. Nádherně svítí. Přišly z Miami během šokujících 4 dnů, bez obtěžování ze strany státních loupežníků, v krásné dřevěné krabičce. Vlastní foto dodám, až se dostanu k aparátu. hmmm, jsou mňam Upraveno 2. října 2007 uživatelem Pepino65
pepik Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 Tohle je po delším čase muj super přírustek. Pruměr 38 mm, Kal. 33.3 chrono T5 Tři stupnice. Rok 1940.
pepik Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 Tohle je po delším čase muj super přírustek. Pruměr 38 mm, Kal. 33.3 chrono T5 Tři stupnice. Rok 1940. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ptiger Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 BOŽE TY JSOU KRÁSNÝ!!! kde to sháníš? můžu vědět za kolik byly?
uns Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Toto je moj novy prirastok: GUB Glashütte Spezichron Automatic Date, rok 1974
afrikab Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Toto je moj novy prirastok: GUB Glashütte Spezichron Automatic Date, rok 1974 Hezke hodinky a hezke fotky.
Lovap Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Tak, tak - krásne fotky (tá podložka pekne ladí s farbou ciferníku) a krásne hodinky - vyzerajú ako nové - boli NOS?
uns Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Tak, tak - krásne fotky (tá podložka pekne ladí s farbou ciferníku) a krásne hodinky - vyzerajú ako nové - boli NOS? áno boli NOS
lomo135 Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Jaký mají ty Glashütte Spezichron průměr?
uns Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Priemer je asi 34-35 mm. Je to dosť malý priemer, ale ja mám tenké zápastie, takže pre mňa akurát
New X-Bob Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Sakryš, unsi, opravdu moc pěkné a jak to říct - správně retro gentlemanské?
New Milis Odesláno 4. října 2007 Nahlásit Odesláno 4. října 2007 Tak dneska jsem je vyzvednul na poště. DPH 260Kč. Jsou v luxusní krabičce z červeného dřeva a vypadají IMHO úžasně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se