Návštěvník YPO Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 taky jsem mel na ne spadeno.to je limitka,vid?jake jsou ve skutecnosti?jinak gratulace! já je nevlastním ... jenom jsem chtěl navázat na safiho model ..... je to limitka a občas se objevují na ebay
mengelis Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 (upraveno) Původní černý kožený řemínek jsem nahradil za kovový tah ze Swatchek, co mi umřely. Ale jsem na pochybách, jestli ten pásek zase nevrátit. Tak nevím :-) Upraveno 24. září 2007 uživatelem mengelis
gandalf Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 Já bych hlasoval pro tmavý řemen. Jsou pěkný.
ego alter Odesláno 25. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2007 co rikate na moje nove stroje?:-) ma nekdo stejne?potreboval bych zkonzultovat jednu zalezitost..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xlaque Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Hlasim sa dnes s 3 prirastkami-2x vintage ruske Pobedy a jedny,ktore budem nosiť bežne. Takže dakujem mojmu krstnemu otcovi,že mal v novembri 60,mojej krstnej mame,že navrhla ako darček hodinky,že viem čo je to Breitling a napisal som to do Seznamu (aj ked ma už teraz nevzrušuju) a tak som sa dostal na Chronomag. Potom dakujem sam sebe,že som sa nakazil za cca tyždeň. Najbližšia dakovačka je Pavlovi,že zorganizoval zraz v Žiline,dalej Kubovi,že priniesol Tissot PRS 516,Sašovi,že mi ich dal odskušať presne pred mesiacom na zraze. A teraz otcovi,že mi prispel peknou čiastkou k mojim usporom a mame,že za ne orodovala. Ano su to na Chronomagu oblubene PRS 516 Automatic T91.1.483.51 Teraz zle spravy: nemam digital,takže "žive" fotky budu vo štvrtok,alebo buduci utorok su mi trošku velke,zajtra pridu o zopar gramov Merci a tous qui me souvivent depuis le débout Takže len zopar fotiek z netu
N4M Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Hezkým, hezký. A ten kovovej tah, kterej dávaj na ty PRS 516ky je fakt povedenej. Gratuluju.
Foundryman Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Jsou parádní, jsem také příznivcem Tissotek
N4M Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Mě od nich odrazují jen ty "plastové" ručky - hlavně ta vteřinovka má takovej China look. Ale ten kovovej tah je naprosto dokonalej. Málokterý kovový tah je tak hezký, jako tento. Když jsou na tomhle tahu, tak už je celkem cítit pořádnej kus železa na ruce, i když mají malý rozměr. Rozhodně za tu cenu stojí - fakt pěkný hodinky. Ale nejlépe s koženým páskem, koženými řidičskými rukavicemi, leteckou kuklou a brýlemi a nějakým starým roadsterem s volentam s dřevěným věncem
xlaque Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Ja ti dam China look,pre mna je to čisty technicky ako napr v IWC Ingenieur Su naozaj ťažke,v porovnani s xy quartzkami je to skala,aj ked je pravda,že su to moje prve automaty. A na moju ruku je to akurat priemer.
afrikab Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Krabička od rómských spoluobčanů. Dežo Lacher to vyrábí a Laco prodává. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
safi Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 (upraveno) Nový přírůstek (ne můj) od Viktora - Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. září 2007 uživatelem ¨safi
Návštěvník YPO Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Nový přírůstek (ne můj) od Viktora - a co je v tý bedně ze pštrosa ?
safi Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 (upraveno) a co je v tý bedně ze pštrosa ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. září 2007 uživatelem ¨safi
MarvinX Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 xlague: A v neposlední řadě děkuji divákům v poslední řadě... Samozřejmě velká gratulace. Jsou to úžasné hodinky, opravdové švýcarské švýcary s osobností (nejsou to jen trochu upravené kopie kopií). Myslím, že sis vybral dobře. A protože vím jak těžký a dlouhý byl konečný výběr hodinek, tak ti držím palce aby ti hodně dlouho dělali radost.
Návštěvník YPO Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 pštrosí hodinky ...... já je chci taky
Baker Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 a co je v tý bedně ze pštrosa ? Nadhera, gratuluju, i fotka je super.
Návštěvník YPO Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Nadhera, gratuluju, i fotka je super. já nad nimi slintal před měsícem v hospodě a už je má v pařátech safi ..... to není fér :lol2:
Jakubisko Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 safi, az jsem si z te nadhery musel zatlacit slzu... precizni, krasne a oslnujici
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se