Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
YPO gratulace. Omega supr volba, ale s těma Seiko jsi mě nepotěšil :), podle fotky tipuju, že jsi mi je vyfouk u Kuby :D

ne ne to rozhodně nejsou tvoje :)

Odesláno
ne ne to rozhodně nejsou tvoje :)

To nejsou, mám holé zápěstí, peklo :D

Jsou supr, mohl bych poprosit o fotku na ruce? :) Snad se jich brzy také dočkám ;)

Návštěvník YPO
Odesláno
To nejsou, mám holé zápěstí, peklo :D

Jsou supr, mohl bych poprosit o fotku na ruce? :) Snad se jich brzy také dočkám ;)

na mojí ruce nejdříve v pondělí a super jsou ....

Odesláno
Konecne me k nim dosel reminek, i kdyz jsem si stejne musel vzit do ruky jehlu a nit a kapku si ho poupravit.

Jsou to Walthamy A-17 (vyzbroj pilotu US Army v 50. letech). To abyjste si nemysleli, ze pilotky jsou jen kopie nemeckych Beobachtungsuhr;)

Super hodinky i řemínek. ;) (Jinak pěkné "rekvizity" :thumbsup_anim: )

Odesláno (upraveno)

Dnes dorazil můj novej přírustek (především díky ochotě a pomoci boo-beeka) Je to skoro takovej "povinnej" kousek tady na fóru :) Objednal jsem je na řemenu a vypadají úžasně. Vždycky jsem chtěl něco se 7750.... S ohledem na převahu hodinek s černým ciferníkem u mě doma nakonec padla volba na tuto barevnou kombinaci a nelituju.

post-1975-1203030346.jpg

P.S. Koukám, že je to zároveň můj stý příspěvek ... hezké :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Návštěvník YPO
Odesláno
YPO, gratulace. Taky bych chtěl jednou takhle nakupovat je to paráda.

s nákupama jsem už skončil ..... teď zase budu prodávat ;) ..... viz. podpis

Odesláno

ahoj, také bych se pochlubil dnešním novým miláškem, vlastně ho dostanu od své drahé ženy až za pár dnů k narozeninám, ale už se kochám a mám z něho ohromnou radost

P.S. Díky Kubsone!

post-2673-1203100566.jpg

post-2673-1203100642.jpg

post-2673-1203100694.jpg

post-2673-1203100755.jpg

post-2673-1203100810.jpg

Odesláno

Tímto děkuji panu hodináři Wildtovi (http://www.hodinarstviwildt.cz/) za ochotnou spolupráci při získání pravděpodobně asi opravdu posledních Amfibian Diver, Blue. Cal.2416B. Nové se zárukou a krabicí.

Zázraky se dějí a dobrý člověk ještě žije.

Děkuji.

post-1394-1203110571.jpgpost-1394-1203110610.jpg

Odesláno

... moje PRIMky, novinky od zaciatku roku: vsetky velke SPORT II a Pavouky (dva kusky vlavo ale asi pojdu dalej).

Dnes som Pavukom zadovazil remienok, ale v zapale nadsenia som sa vykaslal na velkost, takze mi chybaju asi tak 2 diery na tom hnedom remeni :wallbash: snad bude Ondrej ochotny mi tam vyrazit jednu dve dierky, aby som ich mohol konecne ponosit :)

post-2492-1203113263.jpg

Odesláno
... moje PRIMky, novinky od zaciatku roku: vsetky velke SPORT II a Pavouky (dva kusky vlavo ale asi pojdu dalej).

Dnes som Pavukom zadovazil remienok, ale v zapale nadsenia som sa vykaslal na velkost, takze mi chybaju asi tak 2 diery na tom hnedom remeni :wallbash: snad bude Ondrej ochotny mi tam vyrazit jednu dve dierky, aby som ich mohol konecne ponosit :)

Pěknej základ sbírky a podle fotek je máš v super stavu. :thumbsup_anim:

BTW : Ten plastovej řemínek u těch sportů s datumem na 6 je strašněj. :(

Mám ho taky u jedněch primek a je snad i origoš.

Odesláno

Včera dorazily z Holandska. Patřily Polákovi, který se po válce usadil v Holandsku. Dostal je 30.7.1976 za odpracovaných 25 let od strojírenské firmy Boessenkool b.v. ve městě Almelo. Bohužel vloni zemřel. Jeho přítelkyně, moje prateta, mně je darovala na památku.

Prohlídnout, promazat, vyměnit sklíčko, koupit originál sponu a řemínek ... a pošlapou.

post-202-1203180624.jpg

post-202-1203180644.jpg

Odesláno
Má mechanickou převodovku a je taky na péro, tak sem vlastně patří :) Mám z něj hroznou radost, pouštím ho zákazníkům. Teď jsem si ještě na http://www.e-hracky.cz/plechovehracky/obchod/index.html objednal malej parní stroj, hádejte na co... ?

Jasný že na pohon grilu. Traktůrek je cool, doma si občas zajezdím s Karosou na bowden :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...