seaman Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 t Takze pokus c.2 Ospravedlnujem sa, ale momentalne to neviem zmensit.
Návštěvník YPO Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 t Takze pokus c.2 Ospravedlnujem sa, ale momentalne to neviem zmensit. super ..... zkus to ještě po třetí
old black Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 Chm, 450 USD pred rokem a pul... to asi nebyly ony, nebo si spatne pamatujes cenu. Podobnejch modelu delaly vice. Tyhle maji 40x34 mm, takze to neni damska velikost... Retail cena je, resp. byla pres 2000 USD, protoze DJR konci, respektive se meni v JeanRichard (tzn. bez toho "Daniel"), tak se ted daji sehnat tak za pulku, kdyz mas stesti, tak za tretinu. V dane cenove relaci mi safir prijde na miste, porcelan nepravdepodobny ale mozny. Nevim, zminku jsem o nem nikde nenasel, ale vypada to tak, mozna jenom smaltovanej, ale rozhodne to neni blbej plechovej ciselnik. Delali i jiny kousky s gilosovanym ciselnikem a ten je plechovej. Ty jsou ale taky o poznani levnejsi. Aligator - tak to kazdopadne bylo prezentovano a protoze bych nepoznal aligatora od krokodyla, ani kdyby me to kousalo, a falesny zvire taky ne, tak mi nezbejva, nez tomu verit Ale zrovna na tomhle moc nevisim. ETA 2824 asi bude zaklad toho kalibru, to je dost pravdepodobne, protoze ma 25 sutru, jak a jestli ho upravuji, to nevim, ale ten kalibr se v tech hodinkach jmenuje DJR24 (nebo 25...?). Btw, http://www.chrono24.com/web/cz/suchen/u/in...anzahlgesamt=66 tohle je bezna cena na Chrono24. Ověřil jsem si na to výpisu PayPal - 450 USD. Rozměr sedí, na dýnku N°52 a Ref. Nr. Dražil jsem je u stejného prodejce jako moje TV Chronograf , tam jsem měl kliku - za 650 USD. Taky na eBay.de nebyly pod 1100?. Doporučená asi 2600 USD, ale věřit tomu? Aligátor je pravý, žena je má tady na stolku, je oranžový a má logo Daniel JeanRichard. Asi jsem měl tehdy fakt štěstí, ani mně nenapařili DPH. To možná dělá ten rozdíl.
lolohh Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 t Takze pokus c.2 Ospravedlnujem sa, ale momentalne to neviem zmensit. Důvod, proč jsi tu ty fotky neměl na první pokus není ten, že bys je tam nenahrál, oni tam chvilku byly, ale ten, že ti byly smazány, protože byly velký jako prase. Proto jsem se tě ptal, zda jsi četl ty nářky po nahrání fotek PO (kde jsou mimochodem dvě takřka stejné, liší se jen štosem papírů), víš? Takže pokus č. 2 samozřejmě dopadl úplně stejně. V sekci Diskuze k serveru Chronomag se dočteš, že doporučená velikost postovaných fotografií je 800x600 pixelů. Pokud to momentálně neumíš zmenšit, tak ti nezbyde nic jiného, než se to naučit nebo ty fotky prostě neposílat.
boo-beek Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 Ověřil jsem si na to výpisu PayPal - 450 USD. Rozměr sedí, na dýnku N°52 a Ref. Nr. Dražil jsem je u stejného prodejce jako moje TV Chronograf , tam jsem měl kliku - za 650 USD. Taky na eBay.de nebyly pod 1100?. Doporučená asi 2600 USD, ale věřit tomu? Aligátor je pravý, žena je má tady na stolku, je oranžový a má logo Daniel JeanRichard. Asi jsem měl tehdy fakt štěstí, ani mně nenapařili DPH. To možná dělá ten rozdíl. Tak to jsi fakt klikar Me staly jeste o kus vic, nez Tvoje chronografy... a to jsem docela dlouho hledal nejlepsi cenu... Nicmene - ta doporucena cena realna byla, ale jak jsem psal vyse, DJR uz neexistuje, takze se doprodavaj za min...
old black Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 Tak to jsi fakt klikar Me staly jeste o kus vic, nez Tvoje chronografy... a to jsem docela dlouho hledal nejlepsi cenu... Nicmene - ta doporucena cena realna byla, ale jak jsem psal vyse, DJR uz neexistuje, takze se doprodavaj za min... Vypustili jen křestní jméno zakladatele firmy. Jsou s GP v SOWIND GROUP , mají i zajímavé kousky s in-house kalibrem.
Návštěvník milosklikar Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 Tak to jsi fakt klikar klikar jsem já
boo-beek Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 Vypustili jen křestní jméno zakladatele firmy. Jsou s GP v SOWIND GROUP , mají i zajímavé kousky s in-house kalibrem. Tak cti poradne, tohle jsem psal Jinak o prislusnosti k SG vim, ty veci s "inhouse" kalibry jsou pekny, akorat je skoda, ze to nejsou opravdu in-house, jsou to kalibry GP...
seaman Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 snad teraz uz nikomu nebude vadit velkost
rorda Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 To víš, pravidla jsou pravidla ... Montblanc tu moc lidí nemá, teda já nezaregistroval snad víc než jedny, jsou to automaty, když jsou ženský?!?
seaman Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 To víš, pravidla jsou pravidla ... Montblanc tu moc lidí nemá, teda já nezaregistroval snad víc než jedny, jsou to automaty, když jsou ženský?!? Su quartz, ale ja tiez rozmyslam nad MB Chronografom, samozrejme automat.
safi Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 snad teraz uz nikomu nebude vadit velkost Náádherné...Gratuluji :-) jaký je uvnitř strojek? Bude recenze?
Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2008 Nahlásit Odesláno 5. března 2008 ...a PO. Stejně nechápu, proč jsi sem dal podruhé stejné fotky.
seaman Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Náádherné...Gratuluji :-) jaký je uvnitř strojek? Bude recenze? Dik, je tam guartz, zatial som nezistoval aky. Co sa tyka spracovania, super, luneta mi trochu pripomina Yachtmastery a korunka s vlockou je fakt nadherna. Ked sa dostanem k PC, skusim napisat viac.
seaman Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 Stejně nechápu, proč jsi sem dal podruhé stejné fotky. Sorry, myslel som, ze aj tie prve boli kvoli velkosti vymazane.
Jakubisko Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 Drzte mi palce:) afriko, Ty jsi zmenil povolani a dal se na zubare? Moc pekna sada!
spiderer Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 Tak se nepochlubim hodinkama, ale boxem na hodinky od Bakera a hodinkovnici od Jakubiska, diky, jsem spokojenej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se