DaDriva Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 (upraveno) Ty Brajtle jsou taky pěkný, BTW. Jen ten řemen bych asi i provizorně řešil jinak - guma nebo mesch. Je to jen na 1-2 tydny , navic v tehle rozteci meli jen tohle a pak krokodyla. V realu to vypada dobre a ta origo guma (resp. pryzovy tah) s krasnou sponou prijde zanedlouho . Zvladnu . Upraveno 16. května 2008 uživatelem DaDriva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 Tak se dívám na ty pěkný Seika Spirit a říkám si: kup si tyhle oblekovky, nech si Monstra, přikup černý Suma, všechno ostatní prodej, vymaž si tuhle za....nou adresu ze záložek a zapomeň na tohle nesmyslný drahý a časově náročný hobby . Ty Brajtle jsou taky pěkný, BTW. Jen ten řemen bych asi i provizorně řešil jinak - guma nebo mesch. Moje řeč..ale zase..jak se říká ..ekonomika se musí hýbat..takže nakupujte, prodávejte at se peníze točí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 Ještě, kdyby tak Seiko vykoplo ty ne moc šťastný nápisy nad indexem na šestce, a dali k nim pěkný plný dno jako u Grand Seiko .... a hned bych psal Higuchimu. Bylo by to skoro tak pěkný jako třeba Minerva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 Tak jsem pořídil svým Primkám novýho pštrosa od Jakubiska.Myslím,že jim moc sluší. Nebude je škoda nosit? Ale ne. Tipuju, že do krabičky teď půjdou RLT a jiné a tyto přijdou na delší dobu na zápěstí, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 Nebude je škoda nosit? Ale ne. Tipuju, že do krabičky teď půjdou RLT a jiné a tyto přijdou na delší dobu na zápěstí, ne? Určitě,teď budu venčit Primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 Ještě, kdyby tak Seiko vykoplo ty ne moc šťastný nápisy nad indexem na šestce, a dali k nim pěkný plný dno jako u Grand Seiko .... a hned bych psal Higuchimu.Bylo by to skoro tak pěkný jako třeba Minerva Nevím, jestli jsem dobře pochopil o jaký nápis jde, ale Minerva má u šestky taky nápis - Swiss made. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 Nevím, jestli jsem dobře pochopil o jaký nápis jde, ale Minerva má u šestky taky nápis - Swiss made. Podivej se na zacatek stranky, Viktor ty napisy z hodinek vymazal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 Podivej se na zacatek stranky, Viktor ty napisy z hodinek vymazal. Aha, tak s původní fotkou jsem to nekontroloval. Díky za upozornění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 Aha, tak s původní fotkou jsem to nekontroloval. Díky za upozornění. Puvodne jsem na to koukal jako Ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 Dnes jsem si splnil sen a na Flore koupil Breitling Superocean Heritage 46 v cerne barve. Remen je Hirsch, origo gumovy prodali s jinymi hodinkami a cekaji na jeho dodani. Jakmile bude, dostanu ho. Hirsche jsem dostal zdarma + 10 % slevy. Fajn obchod . Fotky jen z mobilu na rychlo, jeste ted jsem roztresen stestim Jediný B. který bych byl ochoten nosit, .... postrádají punc úspěšného zelináře či hospodského Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 Jediný B. který bych byl ochoten nosit, .... postrádají punc úspěšného zelináře či hospodského ..... trošku si tu značku degradoval .... zelinář i hospodský se prezentuje plným špajzem a pěkným autem ...... Breitling je jedna z mála značek, které buď přijdeš na chuť nebo ji nemáš rád - můj názor je, že je zbytečně předražená, ale přes počáteční odpor, který si naprosto přesně vystihl bych si ještě něco na ruce od B dokázal představit (ovšem za jiné peníze než v CZ) 2 dadriva: dobrá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2008 (upraveno) já vím, že za to B. nemůže, ale díky svému designu si jí oblíbili ti, kteří buď chtějí aby bylo vidět, že mají na B. (jako třeba poslanec Boris Štasný - pozér a debil) a nebo fejky nosí právě ti zelináři a řezníci (případně závodníci z vozů Ford Tranzit) ... Pak je samozřejmě skupinka lidí které je z kategorie Chronomagiků... ale mám pocit, že těch jsem z kategorie vlastníků B., poznal nejméně A zrovna tenhle model asi nebude jejich favorit. Je na ně moc jednoduchý, elegantní, decentní... málo čárek, budíčků a pod. Tenhle model je totiž opravdu krásný... Upraveno 17. května 2008 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 17. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2008 já vím, že za to B. nemůže, ale díky svému designu si jí oblíbili ti, kteří buď chtějí aby bylo vidět, že mají na B. (jako třeba poslanec Boris Štasný - pozér a debil) a nebo fejky nosí právě ti zelináři a řezníci (případně závodníci z vozů Ford Tranzit) ... Pak je samozřejmě skupinka lidí které je z kategorie Chronomagiků... ale mám pocit, že těch jsem z kategorie vlastníků B., poznal nejméně A zrovna tenhle model asi nebude jejich favorit. Je na ně moc jednoduchý, elegantní, decentní... málo čárek, budíčků a pod. Tenhle model je totiž opravdu krásný... Krásně řečeno ... Kde to mam podepsat?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 17. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2008 já vím, že za to B. nemůže, ale díky svému designu si jí oblíbili ti, kteří buď chtějí aby bylo vidět, že mají na B. (jako třeba poslanec Boris Štasný - pozér a debil) a nebo fejky nosí právě ti zelináři a řezníci (případně závodníci z vozů Ford Tranzit) ... Pak je samozřejmě skupinka lidí které je z kategorie Chronomagiků... ale mám pocit, že těch jsem z kategorie vlastníků B., poznal nejméně A zrovna tenhle model asi nebude jejich favorit. Je na ně moc jednoduchý, elegantní, decentní... málo čárek, budíčků a pod. Tenhle model je totiž opravdu krásný... Líp bych to neřekl, máš můj plný souhlas!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 17. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2008 Muj samozrejme taky . Tenhle model je totiz ten nejkrasnejsi! A proto ho mam . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 17. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2008 já vím, že za to B. nemůže, ale díky svému designu si jí oblíbili ti, kteří buď chtějí aby bylo vidět, že mají na B. (jako třeba poslanec Boris Štasný - pozér a debil) a nebo fejky nosí právě ti zelináři a řezníci (případně závodníci z vozů Ford Tranzit) ... Pak je samozřejmě skupinka lidí které je z kategorie Chronomagiků... ale mám pocit, že těch jsem z kategorie vlastníků B., poznal nejméně A zrovna tenhle model asi nebude jejich favorit. Je na ně moc jednoduchý, elegantní, decentní... málo čárek, budíčků a pod. Tenhle model je totiž opravdu krásný... Vždycky mě pobaví strejdové, kteří povyšují svá osobní estetická měřítka na všeobecně platnou normu, a to i s použitím smajlíků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2008 já nepovyšoval, já říkal svůj názor... strejdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catwanderer Odesláno 17. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2008 Se zpožděním hlásím nový přírůstek: Seiko Monster. Objednal jsem je u Kubsona dne 9.5.2008 ve večerních hodinách po dlouhém a strastiplném rozhodování, zda černá nebo oranžová. Značnou psychickou zátěž způsobilo i rozhodování zda kovotah, nebo ?guma?. Chvíli po objednání mi došlo potvrzení o uskutečněné objednávce. V neděli 11.5.2008 mi večer přišel mail od Kubsona, že je bude odesílat v pondělí s plánovaným termínem dodání v úterý 13.5.2008. Poslal mi i podací číslo zásilky a odkaz na stránky pošty, kde je zásilku možno sledovat. Ihned jsem to zkusil, avšak on-line formulář mi sdělil, že zásilku takového čísla nezná. Po chvíli paniky jsem zachoval chladnou mysl a zkusil to asi o tři hodiny později, pak již bylo všechno v pořádku a já mohl sledovat cestu svých nastávajících Monster přes celou republiku. V úterý okolo prosluněného poledne se ozvalo zazvonění zvonku a já provedl směnu peněz za hodinky. Dorazily pečlivě zabaleny v bublinkaté fólii a zasypány ?polyesterovým popcornem? o velikosti dobře krmeného chrousta. Ihned po otevření na mě vykoukl formulář ?poučení o překlápění data?, v zalepené obálce byla faktura, návod k použití a vizitka ChronoShopu. Příjemnou záležitostí bylo minibalení minigumových ?Zlatých? medvídků. Při otvírání zásilky jsem si počínal mimořádně obřadně. Ještě nábožněji jsem si počínal při vyndávání hodinek z bublikfóliového obalu. Ukázalo se, že to bylo zcela na místě. To jsem prostě nečekal. Monstra jsem nikdy naživo neviděl. Sice jsem postahoval spoustu fotek, četl o nich kdeco, ale tohle ne. Troufnu si říci, že jsem viděl a držel v ruce už řadu relativně drahých (ale ne těch nejdražších), dobře zpracovaných hodinek ovšem tohle mi vyrazilo dech. Troufnu si říct, že kdyby je Seiko dávalo do výlohy s cenovkou, třeba takových 55.300,- Kč, tak by se taky musely dobře prodávat. Ještě kdyby marketing nějak odůvodnil nemožnost zastavení vteřinovky při vyšroubované korunce ?tradiční koncepcí strojku? a byly k nim prospekty s bublajícími potápěči v extrémních hlubinách, či by je měli na rukou perspektivně vyhlížející mladí mužové z jejichž dynamického vzhledu je možno usoudit, že vydělávají částky, které si běžný smrtelník nedovede ani představit..... Zkrátka vypadají daleko dráž a líp, než kolik stojí. Uvažuju, že časem možná koupím ještě jedny. Horší je, že pořád nemám žádné hodinky na nošení do lesa, protože tyhle jsou na to moc fajn. Na to si asi objednám Seiko flieger. Vypadají dokonce velmi dobře i s tím origo gumovým páskem. Možná mě trochu mrzí, že se pásek zužuje z 20 na 18 mm. Zkusím jim objednat nějaký kaučukový potápěčský pásek, který je po celé délce stejně široký a doufám, že seženu co nejvyšší - okolo 4mm. Číselník je nádherně přehledný, i díky tomu, že je hodinová ručka šípovitá a minutová dlouhá a rovná, nemám potíže s jejich identifikací ani v noci po dlouhém nevyspání a značné únavě, když mi svět tancuje před očima. Svítí ze všech hodinek co mám nejlépe. První připomínka směřuje ke korunce; u jiných hodinek, když ji zašroubovávám cítím postupně narůstající odpor tím jak ji dotahuju. Tady to jde lehce, až už to najednou dál nejde. Druhou věcí je, že se v horní a dolní části pouzdra, mezi výstupkem u lunety a lunetou usazují nečistoty. Obě dvě věci jsou prkotiny. Přesnost hodinek je v ?pohodě? tj. + cca 6-10 vteřin za den, zatím jsem to neměřil přesně. Dokud to není + 40s denně, tak se tím ani příliš zabývat nebudu. Dokonce jsem potlačil silnou touhu si je vzít k obleku ke státnici, co jsem dělal 14.5., neb mé oblekovky Burany se najednou zpozdily o dvě minuty a kvůli časové tísni z důvodu odjezdu dopravního prostředku, již nebylo možno seřídit ručičky, tak aby když mimostředná vteřinovka dojede na šedesátku, byla minutová ručka přesně nad čárkou označující minutu. Nakonec jsem si vzal Orisy. Z pořízení těchto hodinek mám (víc než tomu bylo kdy dříve u mnohem dražších strojů času) největší radost a mé nutkání pořizovat stále nové a nové hodinky je nejspíše na velice dlouhou dobu plně saturováno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 nejaky typ na remen pre SEIKO SPIRIT SCVS001? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 Myslím že hanbu neurobia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se