mnovace Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 Rád jsem tě pobavil No řekl bych, že bavíš vcelku pravidelně a nejen Michala.
Alessio Odesláno 16. října 2008 Nahlásit Odesláno 16. října 2008 mnovace napsal: Rád jsem tě pobavil No řekl bych, že bavíš vcelku pravidelně a nejen Michala. Možná jsem se unáhlil, ta podoba mi přišla na první pohled nějaká nápadná, po ránu to člověku hned nemusí pálit :-). Každopádně budu rád, když mi do sz naznačíš čím pravidelně "bavím" , dík
Conrad Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 kibi napsal: gratuluju hezky fotky... a obrovsky... Kibi tak jsem přeci jen neodolal,člověk je holt povaha slabá
911 Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 Conrad napsal: Kibi tak jsem přeci jen neodolal,člověk je holt povaha slabá parada. kupoval jsi je u nas? jen ze zvedavosti, proc zrovna tyto od Zenithu?
911 Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 no dnes dorazily a mam z nich velkou radost. ted jeste "nastudovat" remeno-tahologii a vybrat si pekny orinal remen a vycistit.
Gorg Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 911 napsal: no dnes dorazily a mam z nich velkou radost. ted jeste "nastudovat" remeno-tahologii a vybrat si pekny orinal remen a vycistit. Blahopreji k oblekovkam....na mne sice trochu male, ale jako zacatek bezva kousek. At slouzi Devetsetjedenactko
Conrad Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 911 napsal: parada. kupoval jsi je u nas? jen ze zvedavosti, proc zrovna tyto od Zenithu? Ne byla to koupě od člena fora.A proč tyhle-to je jako kdybych se tě zeptal proč jsi si vybral tu ženskou kterou máš.
Baker Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 Conrad napsal: Kibi tak jsem přeci jen neodolal,člověk je holt povaha slabá Conrade gratuluju. Pekny kousek.
kejklik Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 Rozšířil jsem řadu příznivců B-Uhr od Steinhartů, zde v provedení L.E. GOLD.
911 Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 Conrad napsal: Ne byla to koupě od člena fora.A proč tyhle-to je jako kdybych se tě zeptal proč jsi si vybral tu ženskou kterou máš. tu zenskou bych si vyargumentoval , spis mi slo o to, jestli se ti jen libili nebo si chtel neco sportovniho..., tak ci tak gratuluju, pekny kousek.
boo-beek Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 Conrad napsal: Ne byla to koupě od člena fora.A proč tyhle-to je jako kdybych se tě zeptal proč jsi si vybral tu ženskou kterou máš. Conrade, blahopreju, uzasnej kousek! Clen fora mi je ukazoval, nazivo to jsou uzasny hodinky, maj sex-appeal Akorat bych se bal, ze se onosi, ale pokud je ma clovek jako treti, ctvrty hodinky, tak to asi nehrozi...
Návštěvník YPO Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 Conrade gratuluji ke krásným hodinkám se super strojem - já na ně nenašel odvahu i přes velice zajímavou cenu ...doufám,že vyrobíš nějaké pěkné fotografie
Conrad Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 (upraveno) YPO napsal: Conrade gratuluji ke krásným hodinkám se super strojem - já na ně nenašel odvahu i přes velice zajímavou cenu ...doufám,že vyrobíš nějaké pěkné fotografie Však jsem také tu odvahu nějakou dobu sbíral,ale na ruce vypadají zcela jinak než na fotografii, ne jen jako sportovní hodinky a tak bych řekl že místa kam by se nehodily by byla audience u japonského císaře ,královská lože v Ascotu a Milánská la Scalla a po pravdě řečené na žádném z těchto míst tak často nejsem. Upraveno 21. října 2008 uživatelem Conrad
max Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 Tak jsem také neodolal a přibral bratříčka do rodinky
cali Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 2 conrad Gratulujem, hodinky tejto triedy sa tu tak casto nevidia El primero je podla mna zo seriovych kalibrov urcite v prvej petke na svete. Osobne ma sice novodoba produkcia Zenithu moc neoslovuje ale tento model by som doma urcite zniesol
Dr.Quartz Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 Právě dorazily Seiko Spirit SCVS013 (pod "bratříčkem do rodiny" poměrně skromný přírůstek, eh... http://www.seiko5ers.com/SEIKO%20Spirit%20...e%20SCVS013.htm
uns Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 Dr.Quartz napsal: Právě dorazily Seiko Spirit SCVS013 (pod "bratříčkem do rodiny" poměrně skromný přírůstek, eh... http://www.seiko5ers.com/SEIKO%20Spirit%20...e%20SCVS013.htm asi najkrajšie SEIKO aké som videl. gratulujem
railmaster Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 To Conrad. Gratulujem k ďaľšej lahôdke v tvojej stajni.
Jakubisko Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 Maxi - odkud a za kolik byly bondy? Conrad - vezmi je prosim na sraz, rad se na ten cirkus podivam
Gorg Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 kejklik napsal: Rozšířil jsem řadu příznivců B-Uhr od Steinhartů, zde v provedení L.E. GOLD. Blahopreji...dobra volba...at slouzi a delaji radost!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se