Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  mnovace napsal:
Rád jsem tě pobavil

No řekl bych, že bavíš vcelku pravidelně a nejen Michala. :worried_anim:

Možná jsem se unáhlil, ta podoba mi přišla na první pohled nějaká nápadná, po ránu to člověku hned nemusí pálit :-).

Každopádně budu rád, když mi do sz naznačíš čím pravidelně "bavím" , dík

Odesláno
  kibi napsal:
gratuluju :)

hezky fotky... a obrovsky... ;)

Kibi tak jsem přeci jen neodolal,člověk je holt povaha slabá

post-227-1224537013.jpg

Odesláno
  Conrad napsal:
Kibi tak jsem přeci jen neodolal,člověk je holt povaha slabá

parada. kupoval jsi je u nas? jen ze zvedavosti, proc zrovna tyto od Zenithu?

Odesláno
  911 napsal:
no dnes dorazily a mam z nich velkou radost. ted jeste "nastudovat" remeno-tahologii a vybrat si pekny orinal remen a vycistit.

Blahopreji k oblekovkam....na mne sice trochu male, ale jako zacatek bezva kousek. At slouzi Devetsetjedenactko :thumbsup_anim:

Odesláno
  911 napsal:
parada. kupoval jsi je u nas? jen ze zvedavosti, proc zrovna tyto od Zenithu?

Ne byla to koupě od člena fora.A proč tyhle-to je jako kdybych se tě zeptal proč jsi si vybral tu ženskou kterou máš.

Odesláno
  Conrad napsal:
Ne byla to koupě od člena fora.A proč tyhle-to je jako kdybych se tě zeptal proč jsi si vybral tu ženskou kterou máš.

tu zenskou bych si vyargumentoval :), spis mi slo o to, jestli se ti jen libili nebo si chtel neco sportovniho..., tak ci tak gratuluju, pekny kousek.

Odesláno
  Conrad napsal:

Conrade, blahopreju, uzasnej kousek!

Clen fora mi je ukazoval, nazivo to jsou uzasny hodinky, maj sex-appeal :)

Akorat bych se bal, ze se onosi, ale pokud je ma clovek jako treti, ctvrty hodinky, tak to asi nehrozi... :)

Návštěvník YPO
Odesláno

Conrade gratuluji ke krásným hodinkám se super strojem - já na ně nenašel odvahu i přes velice zajímavou cenu :)

...doufám,že vyrobíš nějaké pěkné fotografie ;)

Odesláno (upraveno)
  YPO napsal:
Conrade gratuluji ke krásným hodinkám se super strojem - já na ně nenašel odvahu i přes velice zajímavou cenu :)

...doufám,že vyrobíš nějaké pěkné fotografie ;)

Však jsem také tu odvahu nějakou dobu sbíral,ale na ruce vypadají zcela jinak než na fotografii, ne jen jako sportovní hodinky a tak bych řekl že místa kam by se nehodily by byla audience u japonského císaře ,královská lože v Ascotu a Milánská la Scalla a po pravdě řečené na žádném z těchto míst tak často nejsem. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

2 conrad

Gratulujem, hodinky tejto triedy sa tu tak casto nevidia :) El primero je podla mna zo seriovych kalibrov urcite v prvej petke na svete. Osobne ma sice novodoba produkcia Zenithu moc neoslovuje ale tento model by som doma urcite zniesol :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...