cigi Odesláno 22. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2006 Nádherný cibule! Nejcennější asi bude ten originální klíček! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 vyštracháno doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 2 Kubson: to je krása.Čo to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 no, já bych řek, že sluneční hodiny tou ručkou se tuším nastaví měsíc - ta malá tyčinka se překlopí na druhou stranu, kde se taky odečte čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 Predávať to asi nebudeš.Ale keby predsa len áno,tak sa hlásim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2006 tak já se tedy taky přiznám... jsem úchyl a tady mezi slušnýma lidma nemám co dělat. Moje "nové" 150 let staré kapesní špindlovky na klíček, navíc blbě vyfocené ...... Ale zase to nejsou kvarcky :-) To je nádhera. O kapesních hodinkách na klíček jsem jenom slyšel, teď je vidím poprvé. Jak jsou veliké? Tak já zkusím Ti sem nějaké nacpat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Odesláno 25. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2006 Nové Prim Sportky II. víc nemá asi cenu dodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 28. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2006 Tak já mám doufám na cestě tyto dámy vyššího středního věku. Dnes snad dorazí, tak pak se s vámi podělím o skutečný stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 28. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2006 Nové Prim Sportky II. víc nemá asi cenu dodávat. Hmm..hmm..kde ja uz je videl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Odesláno 28. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2006 Jojo jsou to oni, už mě tady na mě v officu tikaj :lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Odesláno 28. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno 2. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2006 Můj nově starý přírůstek Nevíte náhodou někdo něco více o značce Langendorf? Vůbec nemohu najít podrobnější informace:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 2. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2006 Můj nově starý přírůstek Nevíte náhodou někdo něco více o značce Langendorf? Vůbec nemohu najít podrobnější informace:( http://sweb.cz/mimikacek/PA030086.JPG Jé, ty jsou pěkný. Nechceš je prodat?Pokud jo, pošli e-mail s cenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 3. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2006 To ferda mravenec o Langendorfech je psáno ve švýcarských hodinkách. Ale bohužel nikdo o nich skoro nic neví. Ty cibule jsou fakt pěkný, jdou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno 3. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2006 ano jdou, dokonce velmi přesně. A nejhorší je, že tikají strašně nahlas. Nedá se s nima spat v jednom pokoji:-) To vor: Byl to dárek, takže je mi líto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepik Odesláno 3. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2006 Lanco - Langendorf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2006 Tak jsou tady, po obvyklých útrapách s poštou (tentokráte i EMS) jsou "pětky" pro přítelkyni v černé barvě doma. Po tajnu je zatím nosím já, abych je trochu zaběhl. Modlím se k nim, ať přes noc povyrostou a nechám si je :-) Jsou to takový menší jednoduchý, ale moc miloučký hodinky. Určitě je většina z Vás zná a nebo si je dovede představit, přesto přikládám fotky. Jsem si jist, že to nedělal pro publicitu, ale chci tady poděkovat kubsonovi za ochotnou nabídku a bezproblémovou komunikaci při zprostředkování hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2006 ferda_mravenec - když se dívám na ten zdobený ciferník tak začínám slintat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2006 Ernest Borel, 60 léta.Snad konečně trochu uklidním ženu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 můj "nový" přírůstek ze šuplete UNION S.A. SOLEURE po opravě jen škoda toho porejpaného ciferníku :-( ,nevíte někdo něco o tomto modelu mělo by se prý údajně jednat o letecké hodinky,díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se