sonny.c Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 pořád bojuju s odleskem,tak jsem ty fotky dal dvě pro lepší představu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 Skús to odfotiť bez sklíčka.Vyzerajú ako letecké z 30-tych rokov(okrem ručičiek)Na Ebay sa objavujú podobné s priemerom 35 a 41 mm,otočnou lunetou a jednoduchým kalibrom(väčšinou).Tá korunka vyzerá veľmi zachovalo v porovnaní s púzdrom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 to maxs: už jsem to zkoušel,mělo by to jít běžně odšroubovat což se mi nedaří před opravou mě to šlo tak nevím...(nechci to až tak pokoušet) jinak hodinář se mě ptal jestli nebyla korunka měněná,nejspíš tedy ano,pak ještě mluvil o tom že korunka má uchycení jako u kapesních hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kony Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 Tak mi dneska dorazily moje prvni automaty Objednano na 21jewels.com minule pondeli. Rychlost neskutecna PS: potreboval bych zkratit tah, mam se do toho poustet sam nebo radeji navstivit hodinare? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan socka Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 Není to nic složitého, ale má to nevýhodu v tom, že si nepokecáš s hodinářem Tak mi dneska dorazily moje prvni automaty Objednano na 21jewels.com minule pondeli. Rychlost neskutecna PS: potreboval bych zkratit tah, mam se do toho poustet sam nebo radeji navstivit hodinare? http://www.21jewels.com/pictures/SKZ211K_big.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 pořád bojuju s odleskem,tak jsem ty fotky dal dvě pro lepší představu... Pokud máš problém s odlesky na sklíčku hodinek dá s eto řešit i lépe než focením bez sklíčka. Taková úžasná věcička je polarizační filtr, který umí odfiltrovat právě takovéto odlesky. Pravda, potřebuješ fotoaparát na který lze polarizační filtr nasadit, objektiv musí mít předsádku na závit. Samotný polarizační filtr je otázkou cca 500 Kč (Hama). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_S Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 Tenhle kousek jsem nedávno objevil v centru Prahy v bazaru. Též díky použitému řemínku je neuvěřitelně zachovalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_S Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 No a tyhle pocházejí z nějaké dražby na jaře. Ovšem digitálkový tah jsem nahradil tímhle v barvě. Také jsou téměř nepoužité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 Dnes jsem koupil podobné s kovovým tahem made in ČSSR (Kovotex trenčín) vynikající stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2006 trvalo to dlouho, ale nakonec jsou moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 trvalo to dlouho, ale nakonec jsou moje Moc pěkný - gratuluju. Teď se může začít mluvit o složitých hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risa7 Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 Tak tyhle jsou moc pekne Risa7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 trvalo to dlouho, ale nakonec jsou moje Moc pěkný - gratuluju. Teď se může začít mluvit o složitých hodinkách. Mají dvě věci: 1) duální melodii a závěrečná nefunguje 2) historii ..Hodinky přivezl ze španělské války stihač Ivan Alexejevič Zykanov, prošly sním celou II válku až do hodnosti gardového plukovníka s funkcí velitele protiletecké obrany severního okruhu Ruska s příslušností k druhému ukrajinskému frontu (dle stavu určitě ne v kokpitu letadla) Byl jedním z prvních velitelů co sloužili u hranic Polska hlásících Stalinovi zprávu o napadení Ruska německou armádou. Pod jeho přímým velením a v jeho elitní letce lítalo stíhací eso Kožedub (nejvíce sestřelů spolu s Pokryškinem) jako jeho pobočník a velitel levého křídla. Celou svojí vojenskou kariéru odstartoval jako II důstojník na ponorce v roce 1921 !!!!!! Poté vojenská akademie Frunzeho a letecká škola spolu s kamarády z Luftwafe (proto němečtí piloti znali dobře Rusko). Po válce na vlastní žádost propuštěn z armády jako velitel civilního letiště v Užhorodě. Zde jeho stopa končí. Zdřejmě podlehl normalizačním poválečným krokům Stalina, tak jako mnoho dalších vyskokých důstojníků a veteránů II války.Oddanost jejich vojáků byla pro Stalina velice nebezpečná. Jako elitní stíhací jednotka lítali na US strojích Curtiss P-40 B. Později do nich Rusové montovali vlastní motory ..myslím "Jak" a tím jej znatelně vylepšili(bylo to původně těžká a neohrabaná stíhačka). Jenom taková perlička nakonec.. Tento vysoký důstojník prošel celou svojí vojenskou kariéru jako "bezpartijnyj" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2006 Paradni pribeh k hodinkam. Gratuluju k "nalezu"! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 15. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2006 Moj vcerajsi prirastok, pred vianocami som si urobil radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2006 Vydražil jsem na eBay tyto Omega Geneve, dle prodejce v perfektním stavu. Cena byla příznivá, s poštovným 160 EUR, tak jsem zvědav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2006 jaký mají průměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2006 Safi, dle prodejce 37 mm bez korunky. Na mé zápěstí 16,5 cm tak akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2006 Krásná, decentní klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2006 Předpokládám že se jedná o tento typ: http://cgi.ebay.com/Genuine-Vintage-OMEGA-...1QQcmdZViewItem Všiml jsem si že má lehce netradiční zakončení tahu - lze na tento tvar poudra koupit kožený pásek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se