sibirnaya Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 co mate vsichni proti quartzu? ano, jiste, mechanika je mechanika, uznavam. jenze quartz ma i sve pro. a)nemusim se nerovat se spozdenim, natahovanim, hybanim s hodinkama b)dam je do supliku a pokud se nemenil cas z letniho na zimni nemusim serizovat cas c)spousta lidi mechaniky vubec neoceni d)vetsina z nich je vodotesna 100m a vic c)nizsi porizovaci naklady ja se hodne staram v autech, atd, tak sem si rekl, emu quartze, jako vzdy, vzal sem seamaster quartz, a sel z domu. Holt mechanika je mechanika Ale k tomu si musi kazdej dojit sam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 tak a ted babo rad. zda se, ze maji osicky napevno, tzn jen prubezne pasky. kde koupit takovy? Tak takový už sháním dost dlouho a zatím bez úspěchu. Jestli se ti něco podaří tak dej vědět. Vážně uvažuji, že bych si nechal pásek vyrobit u brašnáře. tohle mi Jürgen odepsal: Hello Jan, Vielen Dank für die sehr freundliche Anfrage. Wir haben Flieger - Bänder die mit Schrauben verschlossen werden. Das ist viel besser als z.B. Clips wie sie früher verwendet wurden. Schau Dir mal unsere Bilder an diese Bänder haben wir von 16 bis 24 mm je 1 mm steigend, braun oder schwarz, regular(Leder backing) oder tropic (mit Kautschuk & GoreTex auf der Innenseite) Der Preis für ein 21 mm Band ist 36.- US $ (regular) or 47.- US $ (tropic) + 19 % VAT plus shipping of 7.50 US $ by registered airmail to the CZ. Total is 50.34 US $ or 63.43 US $ takze se ho jeste zeptam jestli ma i s tou sponou a jdu do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rentier Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 Quartzky neposoudím, ale ty předcházející se by měl spravit buď p. Konečný na Masné, nebo taky Strnad na Veveří. Konečný má lidové ceny a Strnad taky není drahej. Co na to říká Cyber? Já se Cybera na nic neptal, vzhledem k pořizovací ceně mi to přijde takové hloupé... Díky za opravárenský tip, já se informoval na Mendláku, v tom menším hodinářství. Seděl tam pán jak vystřižený z Tajemného hradu v K. A povídal něco o půl stu za vlásek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 Půl sta za vlásek je v pohodě, to bych tam nechal, ať si s tím vyradí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 teda, submarinery i ty speedmastery už jsem viděl na povedenějších řemenech. ale proti gustu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rentier Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 Pokud to jsou ty same a na novy strojek narazis, budu vdecny za informaci. Je skoda, ze nejdou. Jsou to ty nejlevnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beatle Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 Tak pánové, žádný přírustek bohužel nemám, pořád se rozhoduji a nemám vůbec jasno....na chronomag jsem vlezl asi před dvěma měsíci a od té doby sem chodím čím dál častěji a pořád zvyšuji cenu plánovaných hodinek ....žena už si myslí že jsem se zbláznil. Ale zjistil jsem že jsme všichni pěkné trubky....když vlezete na Aukro, je tam spoustu hodinek za pár stovek. A předtavte si že skoro všechny nesou označení jako: luxusní, švýcarské atd. A takové Breitlingy za 2500,- CZK to je přece hezká cena ne? A já blbec se trápím výběrem tak důsledně ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beatle Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 Mimochodem jaký máte názor na Panerai Luminor Daylight??? Ale jestli jsem koukal správně tak tam je cenová relace hodně vysoko že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 Mimochodem jaký máte názor na Panerai Luminor Daylight??? Ale jestli jsem koukal správně tak tam je cenová relace hodně vysoko že? na aukru je mozna sezenes levne, zkus se podivat u toho pro¨dejce breitlingu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beatle Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 Mimochodem jaký máte názor na Panerai Luminor Daylight??? Ale jestli jsem koukal správně tak tam je cenová relace hodně vysoko že? na aukru je mozna sezenes levne, zkus se podivat u toho pro¨dejce breitlingu :-) Panerai asi nedělá....prý na to nemá doma v dílně vybavení A ted vážně.......máte s nimi někdo zkušenost?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 teda, submarinery i ty speedmastery už jsem viděl na povedenějších řemenech. ale proti gustu... ehm... proti tomu zadna, ja ukazoval jen pasky od jurgena, ktery by se daly dat na ty moje hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watch Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 Pokud to jsou ty same a na novy strojek narazis, budu vdecny za informaci. Je skoda, ze nejdou. Jsou to ty nejlevnější Aha, tak je pravda, ze to jsou uplne jine Prim Quartz. Zda se, ze tudy cesta k memu novemu strojku nepovede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 ani jsem se s nimi nepochlubil a už jsou prodané ale už mám na ruce "náplast" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watch Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 Krucis, to je vazne pekna naplast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 Taky se hlásím s novým přírůstkem. Seiko Samurai white. Je to sice nošen dříví do lesa (tento typ hodinek tady má každý druhý), ale proč se nepochlubit, když jsou opravdu tak krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 teda, submarinery i ty speedmastery už jsem viděl na povedenějších řemenech. ale proti gustu... ehm... proti tomu zadna, ja ukazoval jen pasky od jurgena, ktery by se daly dat na ty moje hodinky... OK, v tom případě, RESPEKT:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watch Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2007 Taky se hlásím s novým přírůstkem. Seiko Samurai white. Je to sice nošen dříví do lesa (tento typ hodinek tady má každý druhý), ale proč se nepochlubit, když jsou opravdu tak krásný Tak koukam, ze si cekanim na BWC kratis dlouhou chvili Jsou vazne pekne, ja je mam v cernem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2007 hlasim zpozdeni za den 1s. rucni natah ma rezervu ca 23 hodin. ted jen pockam, az dojde pasek od Jürgena, a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2007 ještě jedna fotka... "setkání generací" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2007 ještě jedna fotka... "setkání generací" http://farm1.static.flickr.com/102/3974483..._06ed29c9bd.jpg A sakra!!! Jen to ve mě hrklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se