Přejít na obsah

Kde je Cyber?

Tomasek

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
Třeba se vrátí, společně s Popshopem a Primem ? :toot:

Jo, starý fórum, to byla paráda, tohle nový se s ním nedá srovnat, ani náhodou. :(

to není o fóru jako "takovém"

1. přibylo mraky nových členů

2. moderátoři stojí za prd , protože si nezískali respeckt (kolik jich tu je vlastně funkčních a respektovaných - žádný a žádný nebude, protože za každý zákrok se na ně sesype mrak mravokárců a demokratů)

3.ti co mají co říct nic neříkají a už tu vlastně nejsou

4.všechny tyhle aspekty spolu souvisí

... kde jsou lidé jako skeleton,hciq,ondraj atd.... ?

... bylo to fórum džentlmenů, kde si každý 5x rozmyslel než něco pustil do světa a když to pustil tak to byla informace a ne nic neříkající skřek ... je to pryč a nikdo s tím nejspíš nic neudělá ...

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
... problém je trochu někde jinde - jiná květomluva je v Praze jiná květomluva je v Brně jiná květomluva je na vsi v Čechách a jiná květomluva je na vsi na Moravě - žijeme sice v jedné zemi, ale občas si prostě nerozumíme, protože buď nechceme a nebo nám to mozek nedovolí ... každý z nás je "svůj" a dokáže si neúmyslně vyrobit spousty nepřátel i když to myslí úplně jinak - hlavně v psané podobě kde odpadá řeč těla, intonace a další věci spojené s f to f komunikací mezi lidmi ...

Tohle je pravda, ale myslím, že inteligentní člověk, když něco píše, tak by s tímhle měl počítat a psát tak, aby si jeho příspěvky lidi nevykládali jinak. Protože ti, co Cybera osobně nepoznali, si potom jeho některé příspěvky opravdu mohli vykládat jako aroganci a pohrdání těmi, kteří nenakupují v Carollinu alespoň dvakrát za měsíc. Já měl možnost Cybera poznat osobně, (sice jen velmi letmo), a v reálu jsem z něj měl opravdu velmi dobrý pocit. Je to člověk zapálený do hodinek, který ochotně a nezištně poradí a má specifický smysl pro humor. Ale ne všichni tuhle možnost měli. Takže ať se potom on a jeho příznivci, (kteří ho znají i z téhle stránky), nediví, že ostatní usuzují jen z jeho stylu na fóru, že je to nějaký pražský hejsek... Navíc, kdyby tu ještě bylo dotyčné vlákno, tak se všichni mohli znovu podívat, že tu konfrontaci opravdu v podstatě odstartoval Cyber (a je jedno, jak to myslel). A ten jeho uražený odchod... Vždyť mu nikdo zas tolik neřekl...

A pro ty,co stále volají po fóru gentlemanů a jedním dechem obhajují Cybera- ty jeho přizdiprdky a podobná označení jiných členů - to bylo gentlemanské?

(Původně jsem se k tomu nechtěl ani vyjadřovat, protože obecně moc nepřispívám - moje práce a životní styl mi neumožňují tu stále sedět a na všechno reagovat, ale tuhle kauzu jsem sledoval a už mi to nedalo. Také se mi už přestala líbit ta elitářská tendence, kdy se hochům, co spolu chodí, nesmí nic vytknout, protože jen oni vědí, co je legrace, co je gentlemanské a co je správné...)

Jinak sorry. Ať si to nikdo nebere osobně, proti nikomu nic nemám, jde mi jen o ten styl vyjadřování.

Odesláno

Jsem na tomhle fóru už docela dost dlouho a vždycky mi tyhle nesmyslné hádky apod. dost vadily a snažil jsem se do nich nikdy nezapojovat.

Co kdybychom se opět vrátili k tématu, o kterém toto fórum kdysi bylo a sice k diskusím především o HODINKÁCH?

Návštěvník YPO
Odesláno

... myslím, že Cyber ani o nějaké obhajování nestojí ani nikdy nestál a ani se ho tady nikdo nezastává, protože ho nikdo natolik nezná ... každý jsme nějaká individualita a dokážeme se obhájit sami, tam kam nám mozek dovolí ...

pokud jsi "skorozakladatel" nějakého projektu a aktivně se ho účastníš několik let a parta přizdiprdek :) Tě skopne ze schodů kvůli jedné větě tak bych to také přehodnotil, jde jenom o podělané hodinky - obzvlášť, když si ty přizdiprdky k tobě chodí před tím pro radu ;)

Návštěvník Snow
Odesláno

To vlákno, které bohužel zmizelo na mě skutečně působilo v některých příspěvcích poněkud elitářsky, bude to asi tím, že jsem buran z vesnice a nerozumím slangu hochů z Pařížské.

Ještě by mě skutečně zajímalo, kdo je přizdiprdka. Co třeba ten, který nosí Marina Militare, tak myslím Cyber přizdiprdku definoval, to bylo o.k. jednání ?

Odesláno
... problém je trochu někde jinde - jiná květomluva je v Praze jiná květomluva je v Brně jiná květomluva je na vsi v Čechách a jiná květomluva je na vsi na Moravě - žijeme sice v jedné zemi, ale občas si prostě nerozumíme, protože buď nechceme a nebo nám to mozek nedovolí ... každý z nás je "svůj" a dokáže si neúmyslně vyrobit spousty nepřátel i když to myslí úplně jinak - hlavně v psané podobě kde odpadá řeč těla, intonace a další věci spojené s f to f komunikací mezi lidmi ...

no jako když já onehdá něco psal, dal jsem k tomu dokonce smajlíka ";-)" a tys hned agresivně vyjel

Odesláno

Co to každého tak štve, bude chtít, vrátí se... Tečka, hotové... Brečet a zoufat nad tím , že starý forum bylo super a tohle ne, tak když se tady někomu nelíbí, ať tady nechodí...

Jsem tady více než rok, z toho ještě nějaký čas jsem forum navštěvoval a myslím si pravý opak... Viz recenze ... To, že se tady v poslední době více objevujou sprostá slova a nadávky, to je věc druhá...

Víte, on to YPO nemá lehké, je tu skoro pořád sám...

Odesláno
... pokud jsi "skorozakladatel" nějakého projektu a aktivně se ho účastníš několik let a parta přizdiprdek :) Tě skopne ze schodů kvůli jedné větě tak bych to také přehodnotil, jde jenom o podělané hodinky - obzvlášť, když si ty přizdiprdky k tobě chodí před tím pro radu ;)

Neřekl bych, že tady někdo někoho skopával ze schodů. A taky si nemyslím, že u Cybera šlo jen o jednu větu. On těch slovních perel tady měl víc. Ale nic, nechme toho.

Návštěvník YPO
Odesláno
To vlákno, které bohužel zmizelo na mě skutečně působilo v některých příspěvcích poněkud elitářsky, bude to asi tím, že jsem buran z vesnice a nerozumím slangu hochů z Pařížské.

Ještě by mě skutečně zajímalo, kdo je přizdiprdka. Co třeba ten, který nosí Marina Militare, tak myslím Cyber přizdiprdku definoval, to bylo o.k. jednání ?

Romane já k tomu už nemám co napsat, každý ať si tohle vlákno přebere po svém ;) a doporučuji si před nějakým závěrem přečíst Cyberovo příspěvky, které byly k věci.

Odesláno

S tim souhlasim, docela by mne zajimalo, kolik zdejsich (nemyslim toto vlakno) remcalu se prihlasilo tady a skutecne Chronomagovi napsali ....

Návštěvník Snow
Odesláno
Co to každého tak štve, bude chtít, vrátí se... Tečka, hotové... Brečet a zoufat nad tím , že starý forum bylo super a tohle ne, tak když se tady někomu nelíbí, ať tady nechodí...

Jsem tady více než rok, z toho ještě nějaký čas jsem forum navštěvoval a myslím si pravý opak... Viz recenze ... To, že se tady v poslední době více objevujou sprostá slova a nadávky, to je věc druhá...

Že Ty máš vždycky tu potřebu vystupovat jako KFOR ?!

Edit - úprava velikosti doprovodného fota.

Odesláno

Problem je v tom, ze mnoho clenu je linych cist, vyrazne mene cte a o to vice pise.. Kdyz se v textu objevi nejake "kontroverzni" slovo tak obsah prispevku preskoci a venuji se jednomu slovu aniz by pochopili cely blok textu.. A to neni pouze v pripade Cyberovych prispevku, ale i mnoha jinych.. Nevim proc, ale mnoho clenu, kteri meli skutecne foru co dat sem jiz nechodi a myslim, ze je to vyrazna ztrata a je to mozna i kvuli tomu, ze tu kazdou chvili jsou vlakna o nicem plna flamu, hadek a ja nevim ceho jeste, kvuli tomu, ze tady je kazdej druhej den otazka na vyber hodinek do 5, 10, 15 a vice tisic, kazdou chvili otazka kde nejlevneji koupit Omegy,Breitlingy... a neustale zakladany temata ve kterych existuji seriozni a vycerpavajici odpovedi a tenhle "balast" znemoznuje poradne vyuzivat funkci hledani.

A ac se nekoho (i kdyz to myslim nebylo mysleno nikterak urazlive na nikoho konkretniho) dotkly vyrazy jako prizdiprtka a ja nevim co jeste, tak zrovna Cyberovy prispevky tohle forum obohatily o sakra velke mnozstvi rad, osobnich zkusenosti a postrehu!

A reci o elitarstvi a ja nevim cem jeste jsou naprosto smesny, zatim jsem tady zadnou elitu nezaznamenal, to ze by se nekdo selektoval, stavil nekam vys atd.. Je vsak vidno, ze mnoho "elitnich clenu" (kteri to jsou?) radi pomuzou tomu kdo si o pomoc slusne rekne a pta se na neco, co tu jiz nebylo zodpovezeno 15x ci vicekrat, pripadne nepisou uch, och, ach aby co nejdriv nabrali potrebnou padesatku na prodej..

Posledni dobou mi docela vadi to jak tu mnozi preferuji "styl vyjadrovani" pred obsahem prispevku, protoze az tu budou vsichni mluvit spisovne a slusne, ale o naprostym hovne tak tu maximalne bude spokojenych par "elitnich blbu" (Z. hlavne to neber na sebe, kdyz jsem si od tebe pujcil "styl vyjadrovani"!), ale forum tim skonci..

Odesláno
no jako když já onehdá něco psal, dal jsem k tomu dokonce smajlíka ";-)" a tys hned agresivně vyjel

protoze jsou tady na tebe lidi uz lidi apriori nabrouseni. posledni dobou jsi ale v nazorech mirnejsi, takze pohoda :)

Odesláno
...

A ac se nekoho (i kdyz to myslim nebylo mysleno nikterak urazlive na nikoho konkretniho) dotkly vyrazy jako prizdiprtka a ja nevim co jeste, tak zrovna Cyberovy prispevky tohle forum obohatily o sakra velke mnozstvi rad, osobnich zkusenosti a postrehu!

...

Posledni dobou mi docela vadi to jak tu mnozi preferuji "styl vyjadrovani" pred obsahem prispevku, protoze az tu budou vsichni mluvit spisovne a slusne, ale o naprostym hovne tak tu maximalne bude spokojenych par "elitnich blbu" (Z. hlavne to neber na sebe, kdyz jsem si od tebe pujcil "styl vyjadrovani"!), ale forum tim skonci..

Neberu to na sebe. Ale ještě se k tomu vyjádřím. Myslím, že jen málokdo, tím méně já, tady upírá Cyberovi jeho přínos tomuto fóru. Ten je nezpochybnitelný. Ale o to smutnější právě je, když si na něj někteří lidé udělali negativní názor, právě jen kvůli jeho někdy trochu nešťastnému stylu. Proto jsem zdůrazňoval, že nejen obsah, ale i styl je důležitý. S tím ostatním, co píšeš, naprosto souhlasím.

Jinak, ono je to trochu všechno právě ta "broken window theory," o které se tady nedávno zmiňoval Kubson. Když si necháš na baráku pár dní rozbité okno, tak za chvíli budeš mít rozbitá všechna, protože si "kolemjdoucí" budou myslet, že tady to nikomu nevadí, tady se okna můžou rozbíjet. Podobně to pak funguje i na fóru...

Odesláno
Co třeba ten, který nosí Marina Militare, tak myslím Cyber přizdiprdku definoval, to bylo o.k. jednání ?

ty to porad nechapes, vid? :) z celeho kontextu nevypliva, ze by Cyber temi lidmi opovrhoval a mel je za prizdisrace. klidne poradi a pokeca s clovekem co ma archimedy/seika/casia. nema potrebu a myslim, ze snad nikdo tady, se vytahovat, carolinum je muj druhy domov. ja kdyz jsem si to poprve precetl, tak mi bylo hned jasny co tim mysli a nebyl jsem sam. pak se ale par lidi chytlo jednoho slova a byl konec.

no sem zvedav, kam dospeje tohle vlakno :) nekdy je mozna potreba to rozebrat, ale jeste lepsi je to v hodpode. ve ctvrtek panovala 100% shoda a bylo to vyborny ackoli tu na foru mame jiny nazory kolikrat.

Odesláno
Tohle je pravda, ale myslím, že inteligentní člověk, když něco píše, tak by s tímhle měl počítat a psát tak, aby si jeho příspěvky lidi nevykládali jinak. Protože ti, co Cybera osobně nepoznali, si potom jeho některé příspěvky opravdu mohli vykládat jako aroganci a pohrdání těmi, kteří nenakupují v Carollinu alespoň dvakrát za měsíc. Já měl možnost Cybera poznat osobně, (sice jen velmi letmo), a v reálu jsem z něj měl opravdu velmi dobrý pocit. Je to člověk zapálený do hodinek, který ochotně a nezištně poradí a má specifický smysl pro humor. Ale ne všichni tuhle možnost měli. Takže ať se potom on a jeho příznivci, (kteří ho znají i z téhle stránky), nediví, že ostatní usuzují jen z jeho stylu na fóru, že je to nějaký pražský hejsek... Navíc, kdyby tu ještě bylo dotyčné vlákno, tak se všichni mohli znovu podívat, že tu konfrontaci opravdu v podstatě odstartoval Cyber (a je jedno, jak to myslel). A ten jeho uražený odchod... Vždyť mu nikdo zas tolik neřekl...

A pro ty,co stále volají po fóru gentlemanů a jedním dechem obhajují Cybera- ty jeho přizdiprdky a podobná označení jiných členů - to bylo gentlemanské?

(Původně jsem se k tomu nechtěl ani vyjadřovat, protože obecně moc nepřispívám - moje práce a životní styl mi neumožňují tu stále sedět a na všechno reagovat, ale tuhle kauzu jsem sledoval a už mi to nedalo. Také se mi už přestala líbit ta elitářská tendence, kdy se hochům, co spolu chodí, nesmí nic vytknout, protože jen oni vědí, co je legrace, co je gentlemanské a co je správné...)

Jinak sorry. Ať si to nikdo nebere osobně, proti nikomu nic nemám, jde mi jen o ten styl vyjadřování.

Jestliže si tohle přečte každý, tak už asi nebude důvod dál tohle vlákno živit. Možná ne zcela přesně, ale je tady řečeno vše podstatné. Alespoň pro mě.

2 To že je YPO sám, rozhodně není chyba nikoho z nás. Mnohokrát se tady řešení (ať už dobré , nebo špatné) probíralo. Pokud to takhle majitel fóra chce, tak je to jeho volba, dál s tím nikdo nic moc nenadělá. Imho Jeremy myslím taky zasahuje, akorát není tolik na očích.

Návštěvník Snow
Odesláno
I já doufám, že je to jen dočasně. Není jednoduché opustit naši tlupu, není, sám jsem to parkrát zkusil a neúspěšně, kéž by se to v Cyberově případě také opakovalo.

Tady jsem se doufám vyjádřil jasně.

ty to porad nechapes, vid? :) ........... carolinum je muj druhy domov. ja kdyz jsem si to poprve precetl, tak mi bylo hned jasny co tim mysli a nebyl jsem sam.........

Ne, skutečně ne, nechápu. Možná je to tím, že carolinum není mým druhým domovem a přiznám se dokonce jsem tam ani nikdy nebyl. O tom kde sídlí Louis Vuitton nemám zdání a o v témže vlákně zmiňované firmě s názvem začínajícím na Z, která svým klientům podává šumivé nápoje než jim zabalí na míru šité obleky jsem neslyšel nikdy. Pokud potřebuji tyhle znalosti, abych pochopil význam slova přizdisráč jsem nadosmrti v prdeli.

Odesláno
Pokud potřebuji tyhle znalosti, abych pochopil význam slova přizdisráč jsem nadosmrti v prdeli.

ne, to nepotrebujes. potrebujes jen selsky rozum a precist cely prispevek a ne se soustredit jen na to jedno slovo :) vzhledem k tomu, ze ta diskuze tu uz neni a neukazu ti jak to bylo mysleno, nechme to byt. treba nekdy u piva :cheers:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...