Kalifx Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Můžeš to vysvětlit, prosím? Já jsem v příspěvku č. 5 neviděl nic. Kde se vzalo to "varování"? Kde je to vidět? To jsou věci Tuším, že tady bylo vlákno o Carollinu (v recenzích obchodů), ve kterým to všechno proběhlo. Respektive myslím si to, protože buď se špatně koukám nebo tu to vlákno už tak nějak není...
Baker Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Tuším, že tady bylo vlákno o Carollinu (v recenzích obchodů), ve kterým to všechno proběhlo. Respektive myslím si to, protože buď se špatně koukám nebo tu to vlákno už tak nějak není... Neni, taky jsem to hledal.
New Milis Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 YPO, vole, tak to vrať, ať je nějaká prdel, ne?
DaDriva Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 +1 k Milisovi .. tady to leti takovym bleskem, ze vubec nestiham
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 nechte mně žít .... Cyber je v hodinářském nebi a když se bude chtít vrátit na zem tak to určitě udělá - nejenom, že má rozhled, ale je to i zábavné čtení - Milis je sice zábavnější, ale mohou si se Cyberem směle konkurovat
B.F.G. Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Nemůžu si pomoct, chca nechca musím reagovat. Cyber rozhodně není tak vtipnej jako Millis, sice ho neznám, ale některý věci podle mě nemyslí jen jako žert nebo jinotaj. Kdybych ho znal, tak bych si to třeba nemyslel, ovšem několikrát mě jeho reakce utvrdily. Trochu mě vytáčí místní elitářství, nebo jak to nazvat. Ovšem to fňukání v tomhle vlákně je snad ještě horší. Jestli se Cyber bude chtít vrátit, tak přeci může, nikdo ho nevyhodil a nic mu nebrání. On to stejně nevydrží.
PhoeniX Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Nemůžu si pomoct, chca nechca musím reagovat. Cyber rozhodně není tak vtipnej jako Millis, sice ho neznám, ale některý věci podle mě nemyslí jen jako žert nebo jinotaj. Kdybych ho znal, tak bych si to třeba nemyslel, ovšem několikrát mě jeho reakce utvrdily. Trochu mě vytáčí místní elitářství, nebo jak to nazvat. Ovšem to fňukání v tomhle vlákně je snad ještě horší. Jestli se Cyber bude chtít vrátit, tak přeci může, nikdo ho nevyhodil a nic mu nebrání. On to stejně nevydrží. V tomto s Tebou souhlasím, hlavně s tím elitářství. Ale jasně, není vidět do obličeje, člověk si některé reakce vyloží jinak a nepomůže tomu ani 10 smajlíků. A jinak k návratu, jestli může, tak se vrátí - má přece rozjetý obchod s PAM.
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Nemůžu si pomoct, chca nechca musím reagovat. Cyber rozhodně není tak vtipnej jako Millis, sice ho neznám, ale některý věci podle mě nemyslí jen jako žert nebo jinotaj. Kdybych ho znal, tak bych si to třeba nemyslel, ovšem několikrát mě jeho reakce utvrdily. Trochu mě vytáčí místní elitářství, nebo jak to nazvat. Ovšem to fňukání v tomhle vlákně je snad ještě horší. Jestli se Cyber bude chtít vrátit, tak přeci může, nikdo ho nevyhodil a nic mu nebrání. On to stejně nevydrží. ... problém je trochu někde jinde - jiná květomluva je v Praze jiná květomluva je v Brně jiná květomluva je na vsi v Čechách a jiná květomluva je na vsi na Moravě - žijeme sice v jedné zemi, ale občas si prostě nerozumíme, protože buď nechceme a nebo nám to mozek nedovolí ... každý z nás je "svůj" a dokáže si neúmyslně vyrobit spousty nepřátel i když to myslí úplně jinak - hlavně v psané podobě kde odpadá řeč těla, intonace a další věci spojené s f to f komunikací mezi lidmi ...
stando Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 ... problém je trochu někde jinde - jiná květomluva je v Praze jiná květomluva je v Brně jiná květomluva je na vsi v Čechách a jiná květomluva je na vsi na Moravě - žijeme sice v jedné zemi, ale občas si prostě nerozumíme, protože buď nechceme a nebo nám to mozek nedovolí ... každý z nás je "svůj" a dokáže si neúmyslně vyrobit spousty nepřátel i když to myslí úplně jinak - hlavně v psané podobě kde odpadá řeč těla, intonace a další věci spojené s f to f komunikací mezi lidmi ... ...to si krasne napisal
PhoeniX Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 ... problém je trochu někde jinde - jiná květomluva je v Praze jiná květomluva je v Brně jiná květomluva je na vsi v Čechách a jiná květomluva je na vsi na Moravě - žijeme sice v jedné zemi, ale občas si prostě nerozumíme, protože buď nechceme a nebo nám to mozek nedovolí ... každý z nás je "svůj" a dokáže si neúmyslně vyrobit spousty nepřátel i když to myslí úplně jinak - hlavně v psané podobě kde odpadá řeč těla, intonace a další věci spojené s f to f komunikací mezi lidmi ... ...alias nonverbální komunikace. Ta totiž tvoří 93% sdělení.
Baker Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 jiná květomluva je na vsi na Moravě az prijedes na Moravu, dostanes zidlou do hlavy :D
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 az prijedes na Moravu, dostanes zidlou do hlavy Viktore vím,že to je džouk, ale nikdy jsem v praze neviděl brněnskou nebo moravskoslezkou SPZ s big nápisem za oknem "já nejsem z brna", ale naopak (praha) jsem viděl mnohokrát - co si o tom mám myslet?
M916 Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Nemůžu si pomoct, chca nechca musím reagovat. Cyber rozhodně není tak vtipnej jako Millis, sice ho neznám, ale některý věci podle mě nemyslí jen jako žert nebo jinotaj. Kdybych ho znal, tak bych si to třeba nemyslel, ovšem několikrát mě jeho reakce utvrdily. Trochu mě vytáčí místní elitářství, nebo jak to nazvat. Ovšem to fňukání v tomhle vlákně je snad ještě horší. Jestli se Cyber bude chtít vrátit, tak přeci může, nikdo ho nevyhodil a nic mu nebrání. On to stejně nevydrží. Měl jsem možnost se Cyberem párkrát posedět a byl jsem poprvé hodně překvanenej. Čekal jsem snad hejska nebo něco takovýho, ale poznal jsem člověka, který má hodně jasno, ale narozdíl od jiných, co něco umí, dokáže taky naslouchat, co mu okolí říká, dokonce jsem měl pocit, že chce naslouchat... Nerozumím tomu, co se tady děje, asi neumím číst mezi řádky, ale nebudu "brečet", protože věřím, že se ještě potkáme. S dalšími příspěvky o hlavním problému psaného webslova - absenci nonverbální komunikace - bez výhrady souhlasím, smajlík je sice geniální výmysl dnešní doby, ale mnohdy nestačí...
911 Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 BFG, PhoeniX o jakem elitarstvi to tu panove mluvite? i kdyz, radsi je mozna to nerozebirat nebo vznikne dalsi flame. myslim, ze kazdy soudny clovek chape cyberovi, ypovi prispevky a i jinych . jen urciti jedinci zacnou hned slovickarit a resit nesmysli, jako ze je nekdo looser ackoli je z kontextu a chovani clena na foru jasne, ze nikym neopovrhuje.
Baker Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Viktore vím,že to je džouk, ale nikdy jsem v praze neviděl brněnskou nebo moravskoslezkou SPZ s big nápisem za oknem "já nejsem z brna", ale naopak (praha) jsem viděl mnohokrát - co si o tom mám myslet? Reagoval jsem na tu vesnici, kurna my tady mame aj multikino.
M916 Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Viktore vím,že to je džouk, ale nikdy jsem v praze neviděl brněnskou nebo moravskoslezkou SPZ s big nápisem za oknem "já nejsem z brna", ale naopak (praha) jsem viděl mnohokrát - co si o tom mám myslet? to, co jsi napsal, je to přesné... žiju v Liberci, vyrost jsem v Klatovech, vysokočkolský roky strávil v Praze a na vojně byl v Brně. Rozdíly v atmosféře žití jsou obrovské a to se musí projevit.
M916 Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 BFG, PhoeniX o jakem elitarstvi to tu panove mluvite? i kdyz, radsi je mozna to nerozebirat nebo vznikne dalsi flame. myslim, ze kazdy soudny clovek chape cyberovi, ypovi prispevky a i jinych . jen urciti jedinci zacnou hned slovickarit a resit nesmysli, jako ze je nekdo looser ackoli je z kontextu a chovani clena na foru jasne, ze nikym neopovrhuje.
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Reagoval jsem na tu vesnici, kurna my tady mame aj multikino. tak to jo .... tady ty multikina už prý krachují -bodejť by ne já chodil do kina za korunu a teď to stojí i s kýblem polystyrenu tisícovku
long Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Chlapci, toto téma není o tom kdy a jestli se vůbec CYBER vrátí, ale spíše zamyšlení nad tím proč vlastně odešel. Zkuste se každý prosím raději zamyslet nad smyslem svých příspěvků a hlavně nad oprávněností svých mnohdy více či méně arogantních a zbytečných reakcí na některá témata. Smailík nic nezachrání ! Uvědomte si prosím, že váš příspěvěk je určen primerně pro rozšíření obzorů zdejších nových i starších členů. Jsou zbytečné mraky příspěvků jako např: och ,jé aha Je snad jasné, že nenapíšeli někdo denně deset příspěvků sestávajících se z deseti citoslovců a k tomu připojených pár impertinencí nebo deseti smajliků, neznamená to ,že ho nebaví hodinky. Toto forum je opravdu o hodinkách a ne o vybíjení si mindráků. Chovejte se tak prosím všichni a nebude se v budoucnu stávat , že tady budou zůstavat jedinci s výše uvedenými komentáři a naopak lidé kteří hodinkami žijí, rozumí jim, dělají si s nimi radost a stejně tak i ostatním třeba svými poznatky budou odcházet.
BUBÁK Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Třeba se vrátí, společně s Popshopem a Primem ? Jo, starý fórum, to byla paráda, tohle nový se s ním nedá srovnat, ani náhodou.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.