Přejít na obsah

Kde je Cyber?

Tomasek

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník YPO
Odesláno

to znamená, že nás Cyber opustil - minimálně dočasně, maximálně na pořád - řekl bych, že B) je správně

Návštěvník YPO
Odesláno
Proč??

... dal jsem mu BAN, protože mi včera nekoupil u pumpy kafe ...

Odesláno
Asi už mu začaly hodinky lézt do peněz :).

Moudrá volba, občas je lepší před vášní utéct....

Každopádně bych rád Cyberovi poděkoval za jeho velmi významný přínos k budování české hodinářské komunity a serveru Chronomag.

Budiž ti Cybere země lehká. :crying_anim02: :crying_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno

I já doufám, že je to jen dočasně. Není jednoduché opustit naši tlupu, není, sám jsem to parkrát zkusil a neúspěšně, kéž by se to v Cyberově případě také opakovalo.

Odesláno

Cybere,

udelej si prosim misto ve schrance. koukam, ze si to hosi z hospody vzali k srdci a taky bych rad neco poslal. verejne jen dik za tvoje postrehy, nazory a hlavne zkusenosti a rozhodne se ukaz. za tech par prizdisracu ten odchod nestoji, na tom jsme se dnes vsichni shodli.

Návštěvník YPO
Odesláno
sorry - kde se dočtu, jak cyber odchází???

v příspěvku číslo 5 tohohle vlákna :)

nevím jestli to vidíte také, ale tady je důkaz

Odesláno
v příspěvku číslo 5 tohohle vlákna :)

nevím jestli to vidíte také, ale tady je důkaz

Můžeš to vysvětlit, prosím? Já jsem v příspěvku č. 5 neviděl nic. Kde se vzalo to "varování"? Kde je to vidět? To jsou věci :mellow:

Odesláno

to je zase vlákno :)

škoda že sem nejde vložit music, aby při čtení hrálo:

"Nesnáším loučení jsem dál a v hlavě mě máš,

mně na tom záleží, to zlý a hloupý smaž ..."

:D

Odesláno

:eek: Ježžžíííši, tak vy jste si za mě včera v hopodě neutahovali ?? Byl jsem namašlovanej, ale je to fakt kvůli tomu, jak tu údajně cyberrr prrrrofesionálně otrrrle s notorrrickou ztrrrátou prrrrodává 35 hodinek do rrroka?? Já doufal, že to byla zas ňáká další namachrovaná neomalenost, co se jí cápci dopustili a že se jí zasmějem....... a vona takováhle těžká HAVÁRIE ajajaj :(

Cyber, ty cíťo, koukej si užít krásný Vánoce a hory, a pak šupito zpátky mezi nás, prosím. Nemůžeš nás nechat ve štychu. Děkovat ti nebudu, tentokrát jsi mě dostal na dno .... taky v té kocovině přemítám o banu. :suicide_anim:

Kubson taky dostal ban ?? :eek: smrtelná havárie......

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...