Tomasek Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 YPO, co znamená "členské číslo 39 je volné"?
Návštěvník YPO Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 to znamená, že nás Cyber opustil - minimálně dočasně, maximálně na pořád - řekl bych, že je správně
lolohh Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 to znamená, že nás Cyber opustil - minimálně dočasně, maximálně na pořád - řekl bych, že je správně To je sranda, jak systém místo B ) udělá
Návštěvník YPO Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 Proč?? ... dal jsem mu BAN, protože mi včera nekoupil u pumpy kafe ...
Drummer Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 Asi už mu začaly hodinky lézt do peněz .
safi Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 Asi už mu začaly hodinky lézt do peněz . Moudrá volba, občas je lepší před vášní utéct.... Každopádně bych rád Cyberovi poděkoval za jeho velmi významný přínos k budování české hodinářské komunity a serveru Chronomag. Budiž ti Cybere země lehká.
spiderer Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 Vzkaz pro Cybera - budu rad kdyz se tu opet ukazes, tvoje prispevky a zkusenosti s hodinkama daly tomuto foru velmi mnoho, diky za ne!
lib Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 Moc se mi nedávno líbil tento Cyberův příspěvek: http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=215963 Čau! Jestli si to rozmyslíš, budeš vítán.
Návštěvník Snow Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 I já doufám, že je to jen dočasně. Není jednoduché opustit naši tlupu, není, sám jsem to parkrát zkusil a neúspěšně, kéž by se to v Cyberově případě také opakovalo.
911 Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Cybere, udelej si prosim misto ve schrance. koukam, ze si to hosi z hospody vzali k srdci a taky bych rad neco poslal. verejne jen dik za tvoje postrehy, nazory a hlavne zkusenosti a rozhodne se ukaz. za tech par prizdisracu ten odchod nestoji, na tom jsme se dnes vsichni shodli.
bandicoot Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Tak jest. Ja jsem od tebe mel vzdy relevantni nazory, relevantni informace. Prece nezanevres na kram, ve kterem te prudi pouha zakaznice-cumilka.
Baker Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Cyber se vrati. Hodinky jsou pro neho ziva voda, mozna si jen potrebuje odpocinout.
Duke650 Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 sorry - kde se dočtu, jak cyber odchází???
bandicoot Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 nikde, to nebyl demonstrativní odchod
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 sorry - kde se dočtu, jak cyber odchází??? v příspěvku číslo 5 tohohle vlákna nevím jestli to vidíte také, ale tady je důkaz
lib Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 v příspěvku číslo 5 tohohle vlákna nevím jestli to vidíte také, ale tady je důkaz Můžeš to vysvětlit, prosím? Já jsem v příspěvku č. 5 neviděl nic. Kde se vzalo to "varování"? Kde je to vidět? To jsou věci
Filipes Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 to je zase vlákno škoda že sem nejde vložit music, aby při čtení hrálo: "Nesnáším loučení jsem dál a v hlavě mě máš, mně na tom záleží, to zlý a hloupý smaž ..."
cigi Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Ježžžíííši, tak vy jste si za mě včera v hopodě neutahovali ?? Byl jsem namašlovanej, ale je to fakt kvůli tomu, jak tu údajně cyberrr prrrrofesionálně otrrrle s notorrrickou ztrrrátou prrrrodává 35 hodinek do rrroka?? Já doufal, že to byla zas ňáká další namachrovaná neomalenost, co se jí cápci dopustili a že se jí zasmějem....... a vona takováhle těžká HAVÁRIE ajajaj Cyber, ty cíťo, koukej si užít krásný Vánoce a hory, a pak šupito zpátky mezi nás, prosím. Nemůžeš nás nechat ve štychu. Děkovat ti nebudu, tentokrát jsi mě dostal na dno .... taky v té kocovině přemítám o banu. Kubson taky dostal ban ?? smrtelná havárie......
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.