MaaBe Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Určite je to vec vkusu, ja som skúšal tiež dvoje hodinky súčasne ale necítil som sa dobre. Pokiaľ to niekomu nevadí tak nevidím dôvod prečo by to nemohlo fungovať, čo ma vedie k myšlienke že mám na predaj jedny nové Garmin Vivomove Luxe blue leather. Šef si pomyslel že to bude lepší darček ako odmeny vo forme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 4. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Já se ze začátku také necítil moc dobře navíc těžké hodinky na ruce kde jsem nosil maximálně chytrý náramek, ale rychle jsem si zvykl a teď mi to ani nepřijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 před 13 minutami, MartinJel napsal: Já se ze začátku také necítil moc dobře navíc těžké hodinky na ruce kde jsem nosil maximálně chytrý náramek, ale rychle jsem si zvykl a teď mi to ani nepřijde Mne by úplne vyhovovali Withings Scanwatch Horizon keby do nich dali tí magori GPS na trackovanie behania ... nepotrebujem zase toľko info ako poskytujú Garmin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 4. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 JJ t chápu. Navíc Withings vypadají jako hodinky. Já nakonec také nepotřeboval tolik informací co Garmin podává a už téměř nesportuji a proto prodávám a zůstávám u menších a lehčích AW Ultra jdu radši cestou notifikací a připojení k Iphone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Doba pokročila a názory (zvyklosti) se mění. Už několik let (ještě před Márou) nosím dvoje hodinky - na levé chytré a na pravé mechaniky. Jednu dobu jsem dokonce nosil dvoje chytré, tedy Garmin a Apple Watch. Proč Garmin? Běhám ultramaratony a Garmin je pro mě něco jako osobní trenér. Nosím je 24/7, někdy i včetně sprchy. Mám rád data a přehled o těle (hlavně regenerace a příprava na trénink). Proč Apple Watch? Kdysi kvůli LTE připojení a hovorům (nemusel jsem všude nosit iPhone), aktuálně občas kvůli Tesle - baví mě s nimi odemykat ač to dělá i iPhone. No a samozřejmě na pravé ruce nesmí chybět pořádné kukačky. Baví mě, že na každé schůzce je to skvělý “icebraker”. Každý se zeptá, proč mám dvoje hodinky. Vždy nejprve odpovím, že jsem nemocný…pak začnu vysvětlovat. Garmin protože data a notifikace, mechaniky protože “chronobundus”. Zajímá mě, zda jsou tady další pacienti, nebo jsem stále spíše výjimečný případ? Přesněji řečeno, od založení vlákna, zda jsou nové případy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna +1 tady. Zacal jsem s chytryma naramkama od Garmin a pak plynile presel na Fenixy. Ze stejnych duvodu, co popisujes. Akorat mam opacne levou a pravou.Nutno rict, ze vetsina lidi si ani nevsimne. Ale parkrat jsem z toho uz peknej icebreaker taky mel 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Mě to rozhodně nijak neuráží. Mám hromadu zákazníků co nosí na jedné ruce mechanické a na druhé chytré hodinky. Ze zdravotních, pracovních důvodů nebo jim to vyhovuje při sportu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna před 12 hodinami, AndyAaron napsal: +1 tady. Zacal jsem s chytryma naramkama od Garmin a pak plynile presel na Fenixy. Ze stejnych duvodu, co popisujes. Akorat mam opacne levou a pravou. Nutno rict, ze vetsina lidi si ani nevsimne. Ale parkrat jsem z toho uz peknej icebreaker taky mel Vidíš, musím někdy zkusit dát Garminy na pravou ruku. Zatím je mám vždy na levé kvůli ovládání. Ale zkusím to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Tak u me to je o tom, ze jsem levak a na levacce nosim normalni hodinky. Tim padem chytre sly na pravou a i ovladani levackou tim padem nedela problem. Ale taky jsem nad tim chvilku elaboroval… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Dvoje hodinky nosili rusáci když osvobozovali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna No uz len 3 taketo blaboly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Jo, už pár dnů je Karel podezřele aktivní, tak uvidíme. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Ak tie hodinky nemajú duplicitné funkcie, tak u mna ok. Ale asi minimalne ukazujú čas oba kusy, aj smart aj mechanika. . Chapem ze z toho má človek radosť. Ja mam teraz radosť z dvoch párov topánok. Ale vždy nosím len jedny. Druhé nemám zviazane snurkami a prehodené trebárs okolo krku (a počas dňa by som sa prezuval podľa toho či šoférujem, chodím v exteriéri alebo sedím na porade v interiéri). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Rád bych využil některé funkce chytrých hodinek, ale nosit dvoje, to ne. Tak čekám, že se vylepší chytré prsteny a zkusím jít touto cestou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna V 11. 8. 2024 v 19:49, P_P napsal: Rád bych využil některé funkce chytrých hodinek, ale nosit dvoje, to ne. Tak čekám, že se vylepší chytré prsteny a zkusím jít touto cestou. Tak zrovna prsten (Oura) mám taky - už třetím rokem. Je super (hlavně na predikci nachlazení a spánek), ale síla je hlavně v aplikaci a vyhodnocení dat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Čekal jsem na Galaxy Ring, protože mám telefony Samsung už několik let, tak jsem chtěl vše od jednoho výrobce. Nicméně zas tak mě ten jejich počin neohromil, uvažuji i tedy ten Oura ring. Ale doufal jsem, že mimo zdravotní funkce tam bude aspoň i vibrační upozornění na hovor a pod, to je škoda, že to nemají ve funkcích. A placení by se také hodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 30 minutami, P_P napsal: Čekal jsem na Galaxy Ring, protože mám telefony Samsung už několik let, tak jsem chtěl vše od jednoho výrobce. Nicméně zas tak mě ten jejich počin neohromil, uvažuji i tedy ten Oura ring. Ale doufal jsem, že mimo zdravotní funkce tam bude aspoň i vibrační upozornění na hovor a pod, to je škoda, že to nemají ve funkcích. A placení by se také hodilo. Je potřeba vzít v úvahu baterii a výdrž. Zatím nejsme tak daleko, abychom z prstenu mohli udělat “Garminy” nebo AW. I tak je super a výdrž +/- 6 dnů je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se