flagolo Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 Výrobce na svých stránkách píše, že další série je už v angličtině. Tak by mne zajímalo jestli už u nás někdo má kousky z nové série, nebo jestli se doprodává původní německá
Suleky Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 nekde jsem cetl ze nemecky bylo jen prvnich 100ks a ty uz budou jiste pryc...
flagolo Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 Taky jsem to někde zachytil. Byl bych raději, i když jsou německé a historicky by tam ta němčina určitě patřila víc, mám k němčině averzi.
kubson Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 s němčinou bylo u mne jen pár prvních kusů
flagolo Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 s němčinou bylo u mne jen pár prvních kusů Díky za dobrou zprávu. Na fotografiích Tvého shopu jsou jen s německými tak jsem si nebyl jistý. Udělám si hodinkoaudit a dopadne-li všechno dobře rozšířím řady Tvých zákazníků
Chinasky Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 Díky za dobrou zprávu. Na fotografiích Tvého shopu jsou jen s německými tak jsem si nebyl jistý. Udělám si hodinkoaudit a dopadne-li všechno dobře rozšířím řady Tvých zákazníků Ja mam vyrobne cislo 146 a su s anglickym vencom. Mam jednu otazku. Daju sa tieto hodinky rucnym natahom pretocit ? Ked ich necham stat cca 1,5 dna tak sa zastavia, riesim to rucnym natahom, ale nerad by som to pretocil. Dik
majorZeman Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2009 V nemcine by byly gut ,skoda
pku Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Tak a jsem v průseru protože jsem neodolal a dnes jsem si je obědnal.A v průseru jsem proto že bych je potřeboval mít dost nutně nejpozději včera a určitě na ně budu teď pěkně dlouho čekat a to nevim jestli vydržím..... :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se