Přejít na obsah

STEINHART "Nav B-Chrono II"

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Odesláno

Výrobce na svých stránkách píše, že další série je už v angličtině. Tak by mne zajímalo jestli už u nás někdo má kousky z nové série, nebo jestli se doprodává původní německá

• Odpovědi 307
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
s němčinou bylo u mne jen pár prvních kusů

Díky za dobrou zprávu. Na fotografiích Tvého shopu jsou jen s německými tak jsem si nebyl jistý. Udělám si hodinkoaudit a dopadne-li všechno dobře rozšířím řady Tvých zákazníků :thumbsup_anim:

Odesláno
Díky za dobrou zprávu. Na fotografiích Tvého shopu jsou jen s německými tak jsem si nebyl jistý. Udělám si hodinkoaudit a dopadne-li všechno dobře rozšířím řady Tvých zákazníků :thumbsup_anim:

Ja mam vyrobne cislo 146 a su s anglickym vencom. Mam jednu otazku. Daju sa tieto hodinky rucnym natahom pretocit ? Ked ich necham stat cca 1,5 dna tak sa zastavia, riesim to rucnym natahom, ale nerad by som to pretocil. Dik

• po měsících...
Odesláno

Tak a jsem v průseru protože jsem neodolal a dnes jsem si je obědnal.A v průseru jsem proto že bych je potřeboval mít dost nutně nejpozději včera a určitě na ně budu teď pěkně dlouho čekat a to nevim jestli vydržím.....

:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...