Návštěvník milosklikar Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 (upraveno) Tada napsal: Tak moje Chrono II se dnes nějak zbláznily a udělaly asi 4minuty + ... Tak doufám, že to bylo jen nějakými skvrnami na slunci a srovnají se. Mně to kdysi dělala 7750 v X-Windech, jednou za uherák a hlavně nepravidelně, šup tu +20min, tu +10min. Bylo to k zbláznění,nemohl jsem se na ty hodinky spolehnout a tak putovaly k mechanovi. Upraveno 12. ledna 2009 uživatelem milosklikar
Duke650 Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 milosklikar napsal: Mně to kdysi dělala 7750 v X-Windech, jednou za uherák a hlavně nepravidelně, šup tu +20min, tu +10min. Bylo to k zbláznění,nemohl jsem se na ty hodinky spolehnout a tak putovaly k mechanovi. a jaká byla diagnóza? já jen na co se mám připravit - mám je taky objednané
rozm3tac Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 sou nadherny..chci je.......... secteno podtrzeno
Návštěvník Tada Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 (upraveno) Dnes jsem koukal na stránky Steinhartu a Chrono II jsou k objednání i s ocelovým tahem 22mm. Vypadají s ním... Hm... Docelá úplně jinak http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...5&Sel_ID=27 Upraveno 15. ledna 2009 uživatelem Tada
Návštěvník milosklikar Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 Duke650 napsal: a jaká byla diagnóza? já jen na co se mám připravit - mám je taky objednané lepil se vlásek, ...myslím
Baker Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 Tada napsal: Dnes jsem koukal na stránky Steinhartu a Chrono II jsou k objednání i s ocelovým tahem 22mm. Vypadají s ním... Hm... Docelá úplně jinak Neni to spatne, mi se to libi. 45 ecek za tah je dobra cena.
šíma Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 Baker napsal: Neni to spatne, mi se to libi. 45 ecek za tah je dobra cena. Ještě bych připočetl základní řemen (25) a sponu (15), takže celková cena tahu bude 85 EUR. Kolik taková sestava asi váží..?
Návštěvník Tada Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 šíma napsal: Ještě bych připočetl základní řemen (25) a sponu (15), takže celková cena tahu bude 85 EUR. Kolik taková sestava asi váží..? Asi to bude těžký, samotný Chrono II mi přišly docela těžký, teď už jsem si zvykl. Zkusím naposat Günterovi, jesli by se dal ten tah objednat zvlášť...
kubson Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 Tada napsal: Zkusím naposat Günterovi, jesli by se dal ten tah objednat zvlášť... určitě dal
Návštěvník Tada Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 kubson napsal: určitě dal Samostantě jsem ho tam v nabídce neviděl, ale uvidím. Objednával bych to jen tak pro zajímavost. Nečekaně jsem si na ten standartní řemínek zvykl. Chrono II s normálním řemínkem po celé délce stejně širokým vypadají dost divně. :-)
rozm3tac Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 tak dnes jsem mluvil s majitelem chronoshopu...a dodani hodinek z nemecka je do 14ti dnu...prvni varka uz je objednana....50kusu..a jsou jiz vsechny zamluvene......
Návštěvník Tada Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 (upraveno) Nojo, tušil jsem, že se po nich jen zapráší. Tyhle hodinky jsou z marketingového hlediska docela trefou do černého. Upraveno 16. ledna 2009 uživatelem Tada
rozm3tac Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 tak to mas pravdu..fakt trefa...ale to jak jsem tu cetl neco o omezenych seriich...a ze zatim nejsou...kravina..dneska mi rikal..ze jedou z "pásu" pořád..jen to trva nez sem dojdou z nemecka..jak jsem uz uvadel..cca 14 dni...
Návštěvník Tada Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 rozm3tac napsal: tak to mas pravdu..fakt trefa...ale to jak jsem tu cetl neco o omezenych seriich...a ze zatim nejsou...kravina..dneska mi rikal..ze jedou z "pásu" pořád..jen to trva nez sem dojdou z nemecka..jak jsem uz uvadel..cca 14 dni... Témata o Chrono II jsem sledoval celkem bedlivě a o omezených sériích se nepsalo. Jen se řešilo jejich číslování
kubson Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 rozm3tac napsal: 50kusu.. to bych byl sice rád, ale tolik objednávek ještě není 50ks měla první vyrobená série faktem je, že první kusy mají přijít příští týden a jsou všechny zamluvené
rozm3tac Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 jinak uzivateli TADA dekuji za link..popr. peknou recenzi na YTUBE pokud je tvoje....diky:)
kubson Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 Tada napsal: Samostantě jsem ho tam v nabídce neviděl, ale uvidím. Objednával bych to jen tak pro zajímavost. Nečekaně jsem si na ten standartní řemínek zvykl. Chrono II s normálním řemínkem po celé délce stejně širokým vypadají dost divně. :-) tah je za 65 eur, není problém dodat
Návštěvník Tada Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 rozm3tac napsal: jinak uzivateli TADA dekuji za link..popr. peknou recenzi na YTUBE pokud je tvoje....diky:) Joo, je moje. Jsem strašně línej cokoliv psát, tak jsem radši udělal video
rozm3tac Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 no tomu rikam zapal....koupit hodinky a hned na ne udelat video-recenzi....proste nadsenec...parada....
Návštěvník Tada Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 rozm3tac napsal: no tomu rikam zapal....koupit hodinky a hned na ne udelat video-recenzi....proste nadsenec...parada.... Zápal byl to, když jsem je viděl jen na obrázku a okamžitě jsem psal Günterovi, že jednu nutně potřebuju a aby mě dal na čekací listinu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se