Přejít na obsah

STEINHART "Nav B-Chrono II"

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 307
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  rozm3tac napsal:
no to je zapal cislo jedna:D ja sem z nich taky uplne "paff" jenze budou az za 14 dni...a ja je chci hned..a chci a chci a chci..dup:D

to si je musis nejdriv objednat :whistle:

Odesláno (upraveno)
  Tada napsal:
Nečekaně jsem si na ten standartní řemínek zvykl. Chrono II s normálním řemínkem po celé délce stejně širokým vypadají dost divně. :-)

Tady je standartní řemínek 22/18 s OEM sponou, pokud někdo nemá rád motýlkovou (na Chronoshopu jsem tuhle OEM 18mm neviděl, ale určitě by nebyl problém ji objednat)

Je fakt, že tenhle řemínek, ať už s motýlkovou nebo OEM sponou, dělá ty hodinky ještě šmrncovnější.

Paráda......

post-1432-1232198577.jpg

Upraveno uživatelem danycz
Návštěvník Tada
Odesláno
  danycz napsal:
Tady je standartní řemínek 22/18 s OEM sponou, pokud někdo nemá rád motýlkovou (na Chronoshopu jsem tuhle OEM 18mm neviděl, ale určitě by nebyl problém ji objednat)

Je fakt, že tenhle řemínek, ať už s motýlkovou nebo OEM sponou, dělá ty hodinky ještě šmrncovnější.

Paráda......

Tak tenhle obrázek mě dál utvrzuje v tom, že si na nich asi nechám sériovej řemínek s tou motýlovou sponou.

Odesláno
  Traveller napsal:
Nemůžu si pomoct, ale to zúžení se mi tam nelíbí.... Ani na tom se sponou...

hm, já si ten originální řemen asi schovám a přejdu na tento černý, na který jsem zvyklý z Nav-B 47mm

http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...Sel_Cat_ID=1#29

akorát váhám zda matnou

http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...Sel_Cat_ID=4#30

nebo leštěnou

http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...Sel_Cat_ID=4#31

sponu :mellow:

Odesláno

Na ten řemen jsem se taky díval, pěkná struktura, ale je škoda, že není s cvoky.

Co se týká spony, já bych šel do matné, bral bych to jakože spodni část hodinek je s matnou ocelí a jen nahoře je leštěná. Leštěná spona by my to tak nějak divně rozdělovala. Můj pocit.....

Odesláno
  danycz napsal:
No každopádně se uvidí až je budeme mít na ruce, co  ;)

Tak nějak :).. Já bych taky bral tu matnou. Pokud se pro ně rozhodnu, nechám si je tak rovnou nakonfigurovat ...

Odesláno
  Duke650 napsal:
hmm, pěkné, s jistotou poznávám "ty moje" :-))

Duku, psal jsi, že je dáš na černý řemen bez cvočků. Jestli ano, bylo možné sem hodit fotku

ať porovnáme?

Diky

Odesláno
  danycz napsal:
Duku, psal jsi, že je dáš na černý řemen bez cvočků. Jestli ano, bylo možné sem hodit fotku

ať porovnáme?

Diky

Taky bych se přimlouval. Ta hnědá mi k černému ciferníku prostě nepasuje..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...