rozm3tac Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 no to je zapal cislo jedna:D ja sem z nich taky uplne "paff" jenze budou az za 14 dni...a ja je chci hned..a chci a chci a chci..dup:D
danycz Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 rozm3tac napsal: no to je zapal cislo jedna:D ja sem z nich taky uplne "paff" jenze budou az za 14 dni...a ja je chci hned..a chci a chci a chci..dup:D to si je musis nejdriv objednat
danycz Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 (upraveno) Tada napsal: Nečekaně jsem si na ten standartní řemínek zvykl. Chrono II s normálním řemínkem po celé délce stejně širokým vypadají dost divně. :-) Tady je standartní řemínek 22/18 s OEM sponou, pokud někdo nemá rád motýlkovou (na Chronoshopu jsem tuhle OEM 18mm neviděl, ale určitě by nebyl problém ji objednat) Je fakt, že tenhle řemínek, ať už s motýlkovou nebo OEM sponou, dělá ty hodinky ještě šmrncovnější. Paráda...... Upraveno 17. ledna 2009 uživatelem danycz
Návštěvník Tada Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 danycz napsal: Tady je standartní řemínek 22/18 s OEM sponou, pokud někdo nemá rád motýlkovou (na Chronoshopu jsem tuhle OEM 18mm neviděl, ale určitě by nebyl problém ji objednat) Je fakt, že tenhle řemínek, ať už s motýlkovou nebo OEM sponou, dělá ty hodinky ještě šmrncovnější. Paráda...... Tak tenhle obrázek mě dál utvrzuje v tom, že si na nich asi nechám sériovej řemínek s tou motýlovou sponou.
Traveller Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Nemůžu si pomoct, ale to zúžení se mi tam nelíbí.... Ani na tom se sponou...
danycz Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Traveller napsal: Nemůžu si pomoct, ale to zúžení se mi tam nelíbí.... Ani na tom se sponou... No každopádně se uvidí až je budeme mít na ruce, co
Duke650 Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Traveller napsal: Nemůžu si pomoct, ale to zúžení se mi tam nelíbí.... Ani na tom se sponou... hm, já si ten originální řemen asi schovám a přejdu na tento černý, na který jsem zvyklý z Nav-B 47mm http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...Sel_Cat_ID=1#29 akorát váhám zda matnou http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...Sel_Cat_ID=4#30 nebo leštěnou http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...Sel_Cat_ID=4#31 sponu
danycz Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Na ten řemen jsem se taky díval, pěkná struktura, ale je škoda, že není s cvoky. Co se týká spony, já bych šel do matné, bral bych to jakože spodni část hodinek je s matnou ocelí a jen nahoře je leštěná. Leštěná spona by my to tak nějak divně rozdělovala. Můj pocit.....
Traveller Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 danycz napsal: No každopádně se uvidí až je budeme mít na ruce, co Tak nějak .. Já bych taky bral tu matnou. Pokud se pro ně rozhodnu, nechám si je tak rovnou nakonfigurovat ...
rozm3tac Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 to zuzeni neni spatny..ale lepsi by byl cernej remen....
Návštěvník Tada Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 To zůžení docela pasuje k celkovému designu hodinek
Baker Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 kubson napsal: skupinové foto před odjezdem Pekne
Duke650 Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 hmm, pěkné, s jistotou poznávám "ty moje" :-))
Traveller Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Je možné je tedy přijet omrknout? Potřebuji se nějak aktivizovat - moje nadšení z těchto hodinek začíná pomalu opadat....
pavel23 Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Nemá už je někdo na jihučech?Rád bych je viděl naživo.
spiderer Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 kubson napsal: skupinové foto před odjezdem Super fotka Kubo!
danycz Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Duke650 napsal: hmm, pěkné, s jistotou poznávám "ty moje" :-)) Duku, psal jsi, že je dáš na černý řemen bez cvočků. Jestli ano, bylo možné sem hodit fotku ať porovnáme? Diky
Návštěvník Tada Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Sakra, ty řemeny jsou na fotce nějaký podezřele světlý
Traveller Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 danycz napsal: Duku, psal jsi, že je dáš na černý řemen bez cvočků. Jestli ano, bylo možné sem hodit fotku ať porovnáme? Diky Taky bych se přimlouval. Ta hnědá mi k černému ciferníku prostě nepasuje..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se