pku Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Ahoj mohl bych se zeptat jaké je na nich sklíčko a také jestly je pouzdro s korunkou pouze vyčištěné a nebo nějak udělané nové?
steel Odesláno 14. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2007 je tam plast, samozrejme a pouzdro je vycistene a korunka s hridelkou jsou nove - tedy n.o.s a pochopitelne dobove
pku Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Jo jo děkuji šlo mi jen o to že pokud bych chtěl postupovat s nějakýma hodinkama podobně tak co se stane když i po vyčištění pouzdra nebude úplně v optimálním stavu? Jde to nějak obejít třeba opětovným pochromováním nebo tak něco?
steel Odesláno 14. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2007 pouzdro je nerez ocel - nic se nechromuje, s jinymi pouzdry nemam bohuzel zkusenosti, ale nejlepe renovovatelne je celozlate (tvrdi velci kluci)
jfk Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 steel napsal: omegy po dedovi a po renovaci, kalibr 30t rok vyroby a koupe 1943 Jakože Omegy moc nemusím tyto po repasování vypadají nádherně
Kid_A Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 to steel - chodím se sem na ně dívat už pár dní už jsem to psal, ale je to nádherný, nádherný, nádherný kousek.
steel Odesláno 14. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2007 diky hodim sem fotku s reminkem
pku Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Díky za info. Jinak zajímá mě to proto že jsem opravdu nic tak nádherného dlouho neviděl jsem úplně hotovej a asi začnu shánět podobný kousek protože je opravdu nutně potřebuji!:-)))
pku Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 popshop2007 napsal: pku napsal: Díky za info. Jinak zajímá mě to proto že jsem opravdu nic tak nádherného dlouho neviděl jsem úplně hotovej a asi začnu shánět podobný kousek protože je opravdu nutně potřebuji!:-))) staci sa ozvat.... :-) Ahoj Popshope pokud by ti to nedělalo problém tak bych uvítal nějakou foto nabídku podobných hodinek které máš k dispozici i s cenama na email pku@seznam.cz Sice mám momentálně obědnanej solitér u Primu a tak by to nebylo zatím na 100% ale určitě bych se rád podíval a popřemýělel co dál. Díky Petr
Klokan Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 Steele, tak tohle mě chytlo u srdce. Mám podobné Omegy po otci, v dost dezolátním stavu a rád bych je zaslal do Eltonu aby se na ně podívali. Mohl bys mi, prosím, zaslat na mail stručné instrukce jak postupovat (jak a komu konkrétně poslat, zda se mohu event. na Tebe odvolat apod.)? Děkuji. mail: dstl (zavináč) seznam (tečka) cz
steel Odesláno 15. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2007 poslal jsem ti e-m primo z tveho profilu, kdyby to nedoslo dej vedet
Klokan Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 steel napsal: poslal jsem ti e-m primo z tveho profilu, kdyby to nedoslo dej vedet došel, diky Klokan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se