metvis Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Batmany v nedohlednu a Apple Watch už mě trochu nudily. Takže chronobundus zaúřadoval a já se rozhodl čekání na GMT Mastery (pokud vůbec bude mít konec) zkrátit. Jak říká stará legenda: "Když nemáte Rolex, dejte tam Omegy." No a pak už to bylo "jen" o výběru modelu. Bondovky už jsem vícekrát měl a dlouhodobě mě fascinuje ta Planet Ocean modrá - o pár kouskách jsem v prodejním vlákně jednal, tento týden to už konečně dopadlo - a já tak vstoupil potřetí do stejné řeky. Trochu jsem se bál té tloušťky, ale obavy se ukázaly jako zbytečné. A po pár dnech si říkám, jestli ty batmany vlastně ještě vůbec chci...ale to mě asi zase brzo přejde a budu zase brečet, že pořád ještě nejsou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Náhodou, jestli jsou pro mě některý fakt TOP, tak to jsou právě tyhle POčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Gratulujem k perfektnym hodinkam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metvis Odesláno 18. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Ta modrá je prostě boží... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Tu modrou na místních fotkách fakt nechápu. Když jsem tyhle POčka chtěl, samozřejmě jsem šel po modrých. Jejich obhlídka naživo mě ale velmi zklamala. Modrá mně přišla velmi nevýrazná, spíš taková šedomodrá s převahou té šedé. Pocitově velmi nevýrazná a mdlá. Nejdřív jsem si myslel, že je to bílými stěnami a celkovým osvětlením prodejny, ale když jsem je dal vedle modrých keramických vlnek, byly ty vlnky mnohem sytější a modrá krásnější než u těch POček. Nakonec jsem tedy u POček skončil u černo-oranž varianty, která mě na místě oslovila vedle těch modrých mnohem víc. Když ale vidím tuhle fotku, tak je to nádhera. A měl bych jasno. Nechápu to Jaké máš z té modré pocity Ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metvis Odesláno 18. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Chápu...v interiéru a pod umělým osvětlením není ta modrá tak dobrá jako venku. Ideální je přímý sluneční svit - v tom je ta barva úplně epická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metvis Odesláno 9. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 (upraveno) slunce jim prospívá... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. října 2022 uživatelem metvis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grilko Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Moc hezké, přesně takové sháním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Fajnové hodinky, velká gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RightScout Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Planet Ocean modrá je TOP barva! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metvis Odesláno 6. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Dnešní hotelovky s přímým horským slunečním svitem v Livignu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabi4 Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Pekny… PO jsou moje next hezky , ze jsi je vytahnul na dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adko Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 Paradne moje dalsie buduce Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotr Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 Parádní kousky...taky jsem jedny měl a vypadá to na návrat k Omega PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se