Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím

máte někde Škodu Scala a propojení Iphone bez kabelu? Já můžu pouze s kabelem a zajímalo mě jak to vyřešit abych nemusel používat kabel. Dá se tato služba připlatit nebo musím koupit nějaký převodník. Díky 

Odesláno

Kdyz das sparovat telefon pres bluetooth mas tam pri parovani funkcionalitu apple carplay? Zrovna vcera jsem to nastavoval na octavce, predpokladam ze to bude stejny.

Odesláno
Před hodinou, MartinJel napsal:

Díky, ale já bych potřeboval vědět jak a čím docílím abych měl CarPlay bez kabelu. 

Máš to v návodu na apple support

• Pokud auto podporuje CarPlay bezdrátově i přes USB kabel, zapojte iPhone do USB zásuvky auta. Při příštích jízdách pak oznámení na iPhonu nabídne bezdrátové připojení.
Odesláno
před 5 minutami, Moty napsal:

Máš to v návodu na apple support

• Pokud auto podporuje CarPlay bezdrátově i přes USB kabel, zapojte iPhone do USB zásuvky auta. Při příštích jízdách pak oznámení na iPhonu nabídne bezdrátové připojení.

A rovnou bez kabelu to jde taky.

Odesláno

Tak jsem od Škodovky zjistil, že pokud auto při výrobě nemá bezdrátové Apple CarPlay tak zpětně nejde dodělat. Koupil jsem si na Alze krabičku za necelé 3 tis a zatím vše funguje skvěle a bezdrátově.  

Odesláno

Mám zatím od úterý a nenarazil jsem na problém. Zapnu rádio a během chvíle se mi spustí CarPlay s Wazem a spotify. Za mě zatím velká spokojenost

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...